• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.09.2018

14:25

VUČIĆ ODGOVORIO NA PRETNJE OPOZICIJE: Naravno da samo silom mogu da me sruše!

Politika

VUČIĆ ODGOVORIO NA PRETNJE OPOZICIJE: Naravno da samo silom mogu da me sruše!

Podeli vest

Komentarišući izjave članova Narodne partije koji su rekli da nema šanse da Vučića pobede na izborima nego moraju silom da ga ruše, predsednik je rekao da su potpuno u pravu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je advokat Narodne stranke Vuka Jeremića u pravu kada kaže da njega, Vučića, mogu samo silom da sklone sa vlasti.

- Pa, u pravu je - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara o toj izjavi, i dodao: - Pa ko će za njih da glasa? Kako da me drugačije sruše?.

Morali bi da znaju, dodao je, taj advokat i bivši sudija Vučinić, koji je od navodno prepoštenog sudije postao prepošteni advokat, da ljudi u Srbiji nisu fascinirani silom, njihovim lopovlukom i snagom.

- Naše je da štitimo poredak, a na izborima se donose odluke o vlasti - rekao je Vučić.

Narod, uveren je, za takve, kao što je sudija koji je bio na Miškovićevom platnom spisku, sigurno neće da glasa. 

- Mi nećemo vlast na silu, već na izborima. Neće ići kako su oni zamislili, mada ne isključujem tu mogućnost - zaključio je predsednik Vučić. 

OPOZICIJA SPREMA VELIKO ZLO! Đilas i Jeremić najavili NASILNO RUŠENJE VUČIĆA! Priznali da ne mogu da pobede na izborima jer ga NAROD PODRŽAVA i prizivaju pomoć velikih sila!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 5 godina

Makan je ovaj nas predsednik i mnogo se poziva na pravdu. Kada narod na izborima izabere svoje predstavnike sve je jasno. Ovi bez izbora i silom ruse volju naroda pa sve je jasno oni su protiv naroda a za koga su??? svoj dzep ili starnu silu i drzavu. Pa u vreme Dusanove vladavine i mocne srbije za izdaju svog naroda padala je glava bez suda. Obicnom gradjaninuje dosta zalopojki a tek omladina oni i ne razmisljaju o budalastinama nego marljivo pakuju kofere.

Darko Jesic

pre 5 godina

Srbija je pravna država. Ustavni poredak niko neće silom rušiti.

slađa

pre 5 godina

Sila ne sme da bude opcija, ni za vlast ni za opoziciju. Višepartijski sistem u Srbiji je umesto da uspostavi pluralizam mišljenja, ideologija, zapravoje uništio običnog čoveka i njegovo pravo na sopstvenu sudbinu i životnu filozofiju. Umesto demokratije, uzgojena je zla krv među suprotstavljenim taborima. Nebitno je da li su oni politčki ili neke druge vrste. Vreme je za konsolidaciju institucija države kroz legitimno izabranu vlast. Izbori nam trenutno nisu potrebni.

disident Dimitrijevic

pre 5 godina

ti si resio da me natereas da te branim !! Ako te ova dvojica napadnu zajeno sa ostalim lakejima , sestricu ja cu morati da te branim ! ti jeste da nevaljas nista ,jeste da me saljes u zatvosku bolnicu centrlnog zatvora ,jeste da sam 2 godine u egzilu ,ali ako te ovi napadnu ja moram da te branim ,jer oni su tek DNO DNA ! nije ovo fer sot radite !

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija