• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.09.2018

09:56

NEMA MU POMOĆI! Umesto da se raduje pomoći za obolelu decu, Sergej Trifunović napada Vučića!

Politika

NEMA MU POMOĆI! Umesto da se raduje pomoći za obolelu decu, Sergej Trifunović napada Vučića!

Podeli vest

Glumac Sergej Trifunović očigledno nije u stanju da izađe na kraj sa patološkom mržnjom prema aktuelnoj vlasti i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pa umesto da se raduje činjenici da je sakupljeno dovoljno para za lečenje malog Dušana Todorovića i druge teško obolele dece, on na Tviteru nastavlja da vređa, pljuje optužuje...

 

Nažalost, Trifunović po ko zna koji put dokazuje da mu je od rada njegove humanitarne organizacije mnogo važnija politička borba...

- Precednik @avucic nije znao da smo skupili novac za lečenje Dušana Todorovića, jer je bio umoran. Izvinjavamo se Brnabićki, njenom bratu, njegovom bratu i ovom doktoru što je vadio metkove iz pripadnika zemunskoga klana, što ih je cimo precednik bezveze - napisao je Trifunović.

Sergej, očigledno ne shvata da kad je reč o pomoći oboleloj deci nema i ne sme biti mesta politici i time unižava i sopstveni trud koji mu niko nije osporio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 5 godina

Umesto da pozdravi lecenje i da da podrsku Trifunovic i to mu smeta.

Marija

pre 5 godina

Neka se Trifunovic priseti kako je bilo sa predhodnim vlasti i kako su deca tada lecena kada vlast uopste nije imala razumevanja za njih zbog svoje licne koristi.

ivana

pre 5 godina

Trifunovic je bruka i sramota. Obican manipulator. A naša vlada brine i radi kako treba, hvala im i ponosna sam.

Janko

pre 5 godina

Sergej Trifunović je bezobrazno, lažljivo, bahato govno koje često zloupotrebljava bolesnu decu da napada Vučića jer je opoziciona budaletina i ludak koji je poznat po tome što obećava ljudima koji misle različito od njega da će da im piša po grobovima! Dušan je stigao u Barcelonu i sad mu predstoji lečenj i oporavak. Nedaj se Duki!!!

MIRJANA

pre 5 godina

Seregej Trifunovic po ko zna koji put dokazuje da mu je od rada njegove humanitarne organizacije mnogo vaznija politicka borba, sve to cini samo iz mrznje. Ali to samo govori o njemu kao licemeru, a deci kojima je pomoc potrebna nadam se da dce ozdraviti i nastaviti da se raduju.

dusan

pre 5 godina

Mrznja prema sadasnjoj vlasti se nastavlja samo je jadno to sto radi preko bolesnog decaka.

Jovana

pre 5 godina

Sergej je ljiga od coveka i ne znam ko vise moze da ga slusa. Najbitnije je da se deci pomogne, pomogla je drzava, pomogli su dobri ljudi.

milos

pre 5 godina

Kakav ljigavac od coveka glumi nekog kvazi humanistu preko necijeg bolesnog deteta.

Rade

pre 5 godina

Trifunović Sergej je bezobrazan lažljivi ološ koji ne želi da pomaže deci kojoj je lečenje neophdno.

Mirna

pre 5 godina

Trifunović je jedna obična lažovčina , koii bolesnu decu koristi u političke svrhe.

Jovana

pre 5 godina

Odvratan čovek! Iskorišćava bolesnu decu samo da bi opleo po Vučiću. Sramota

Jadranka

pre 5 godina

Seregej Trifunovic po ko zna koji put dokazuje da mu je od rada njegove humanitarne organizacije mnogo vaznija politicka borba, sve to cini samo iz mrznje prema Aleksandru Vucic. Ali to samo govori o njemu kao licemeru, a deci kojima je pomoc potrebna nadam se da dce ozdraviti i nastaviti da se raduju.

Dušan

pre 5 godina

Koga će ovaj da proziva, pa on je bio legijin zabavljač!

Ana

pre 5 godina

Sramota...umesto da pomogne jer ima iz čega on bahati, optužuje. Vlada će pomoći ne samo malom Dušanu nego svima.

Petar

pre 5 godina

Bio je Sergej dobar glumac, ali je nula od coveka.

Vladana

pre 5 godina

Trifunovic je postao od velikog glumca , veliki lazov i prevarant, pravi potrcko opozicije koji za male pare pljuje onog koji se bori za dobrobit svih nasih gradjana. Osvesti se covece, ti koji te placaju su najveci olos naseg vremenea.

Jovana

pre 5 godina

Loša politika, zaista loša kampanja... Nema mesta ‘političkim bodovima’ u ovakvim vestima! Sram vas bilo!

Joka

pre 5 godina

Pa zvacemo ga NEVERNI TOMA!!! Vucic sto je obecao to je uradio i njemu opet me valja, opet kritikuje! SRAMOTA!!!!

zoran

pre 5 godina

PROPALI GLUMAC I NEMORALNA LICNOST. ON JE BOLESTAN. TREBA GA PRISILNO ODVESTI U NEKU DUSEVNU USTANOVU I ZATVORITI. KLJUC BACITI.

Olivera

pre 5 godina

Deci će se pomoći ali za Trifunovića stvarno nema pomoći. Ministar Lončar je naglasio da se pomaže svima kojima je neophodna pomoć, u ovom slučaju je ministarstvo zdravlja maksimalno angažovano, ambasada dočekuje porodicu, vlada Srbije je obezbedila avion. Ali to sve ne odgovara Trifunovićevom bolesnom umu, i sve koristi da bi bacio kamen na Vučića i ostatak vlasti u Srbiji

lola

pre 5 godina

Ovo je osetljiva tema uopste za komentarisanje, Sergej treba malo da smiri strasti.

MilanSSSS

pre 5 godina

Covek je patoloski slucaj, protiv svega i svakoga,... pa on se svako jutro posvadja sam sa sobom kad se vidi u ogledalu

Mašnica

pre 5 godina

Sramno ponašanje Sergeja koji koristi bolest jednog deteta da proziva predsednika.

Penzioner

pre 5 godina

Ocito je na "belom" !!! Ne postoji pristojan odgovor na ovakvo blebetanje !!!

mara

pre 5 godina

Nevazan je Sergej,vazni je da se mali Dusan zbrinuo...i da mu je sa srecom!

miha

pre 5 godina

Nadamo se da će se dete spasiti.Da li ima neki lek,za gore navedenog bolesnika,neki protiv otrov koji isijava iz tog bolesnika.Svaka njegova reč je besmislena.

deda Raša

pre 5 godina

Svaka budala je uveren da je pametan, inace ne bi bio budala.

Milis

pre 5 godina

Ja ove ostrascene Budale? Sto pisete o njemu? Bolesna izdajnicka Budala, opsjednuta mrznjom, umuslja da je neko i nesto? " Nema vece Budale do skolovane Budale".

Rade

pre 5 godina

Pozdravite sergeja, i recite mu da je la*na... s namerno malo..

Marcco

pre 5 godina

Ovaj čovek definitivno ima neki problem, ili je plaćen da glumata... verovatno, oboje.

Srba

pre 5 godina

Bravo Sergej LJUDINO. Objavićete komentar ako ste ljudi

Sergej je u pravu

pre 5 godina

Drzava treba da smisli kako da se obezbedi novac za lecenje tesko obolele dece u inostranstvu,makar sami stampali pare.Cilj ne bira sredstvo.Sergej je sve,samo ne glup i uskogrud.Bravo Sergej!Muka mi je vise od licemera i cinika.

Petar Golemi

pre 5 godina

a za koje sve ustase i baliste je Sergije glumatao?????Jer je ,,podoban''...Mrs govno jedno nakoksovano!!!!!!!

Ljube

pre 5 godina

Čovek očigledno ima ne samo političke probleme nego i mnogo veće psihičke probleme - treba ga ignoristati i pustiti ga da sam sebe uništava. Kad budu počeli obični ljudi na ulici da ga pljuju valjda će shvatiti, mada sumnjam da on može bilo šta da shvati. Ja mogu da razumem da neko ne voli ovu ili neku drugu vlast, da iskazuje svoje nezadovoljstvo ali ovo je već slučaj za psihijatriju.

Vukasin

pre 5 godina

Neko radi za " sendvič " ( kako oni to vole da kažu ) a neko za ćamil dopa ...

Nesa

pre 5 godina

A ti si nesto dao ili sakupio? Nije mi nesto jasno. Ti si neki prvoborac donatorstva, a svi ostali koji su pomogli su sta? Valjda je cilj da se pomogne detetu a ne da se neko blati? I sata sada, po tebi svi koji su se kasnije ukljucili u pomoc su manje vredno. Slusaj smradino. Ti si za sve koji imaju nameru da doniraju i pomazu anti reklama i anti motiv. Izadji bre iz ovakvih plemenitih prica i ideja i dogadjaja.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija