• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.09.2018

13:33

PS: Znaju da ih narod neće pa pozivaju na nasilje!

Politika

PS: Znaju da ih narod neće pa pozivaju na nasilje!

Podeli vest

Pokret socijalista danas je saopštio da nije nimalo iznenađen pretnjama i pozivima na pobune i ratove od strane članova "Saveza za Srbiju", jer znaju, ističu, da predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića nikada neće moći da pobede legalnim i legitimnim putem.

 

"Znaju i Ðilas i Jeremić i Obradović da ih građani Srbije ne žele na svom čelu i da samo još nasiljem mogu da pokušaju da otmu vlast i nastave da pljačkaju i rasprodaju Srbiju, baš kao što su za vreme svog režima sprovodili pljačkaške privatizacije i poklanjali najbolju poljoprivrednu zemlu" kažu u PS.

Navode da u SZS ne mogu da se pomire sa činjenicom da će u PKB i RTB Bor da investiraju ozbiljne kompanije koje će da rade i zapošljavaju radnike, a da ih nisu dobili oni i njihovi tajkuni na poklon da zarade još koji milion na račun Srbije.

"Aleksandar Vučić je na vlast došao većinskom voljom naroda, a ovi koji bi da ga ruše, da Srbe posvađaju i zarate, na vlast su uvek tako i dolazili, putem nasilja i voljom stranaca. Dolaskom Vučića na vlast, Srbija konačno pripada srpskom narodu, a ne tajkunima, a to ne mogu da oproste" poručuju iz PS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivana

pre 5 godina

Tako je! Neće ih narod pa idu protiv volje naroda radi svog interesa

ivan

pre 5 godina

Opozicija ne može ni milom ni silom protiv volja građana

Marija

pre 5 godina

Kako mogu da pobede Vucica oni koji zele da pljackaju Srbiju i Srpski narod.

star

pre 5 godina

Našeg predsednikaAleksandra Vučića, opozicija nikada neće moći da pobedi legalnim i legitimnim putem, jer on ima neizmernu podršku naroda.

Marija

pre 5 godina

Srpski narod nikad vise nece dati podrsku onima koji su ga unistili a oni nemaju skime vise da napadaju.

star

pre 5 godina

Samo nasiljem lideri opozicije mogu da pokušaju da otmu vlast od našeg predsednika i nastave da pljačkaju i rasprodaju Srbiju, kao i što su svojevremeno radili.

Vladimir

pre 5 godina

Јасно је свима да опозиција пошто не може победити на изборима и мирним путем покушати вратити се на власт,онда позивају на насиље како би на такав начин срушили ову власт.

koki

pre 5 godina

Nravno da ne znaju sta ce. Kada nemaju um, znanje, umece, ili plan koji je konsruktivan oni misle da sve moze silom. Nece to narod dozvoliti

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Tacno tako.Aleksandar Vucic je dosao vecinskom voljom naroda.Ubedljivo.

Milan Savić

pre 5 godina

Jasno kao dan, ali ovo nije 2000 god., i nije to onaj isti narod koji im je verovao tada.

Mile

pre 5 godina

Opozicija ne bira sredstva kako bi se dokopala vlasti.Ali narod ih nece,to je jedini problem.

Ivan M

pre 5 godina

Narodu je dosta te bagre, jedino što može da se desi kada žutaći pojave na ulici, da ih isprašimo motkama, pa da vide šta je nasilje!!!!

Dejan

pre 5 godina

Ovi jadnici Savezani, shvatili su da im je ta kupus koalicija cist promasaj, kada idu da drze tribine i najmanja sala bude poluprazna, i sad iz besa pozivaju na nasilje

Zoran

pre 5 godina

Tako je te propale demokrate zele vlast na silu e ne moze.

Slavko

pre 5 godina

Jedan put su ovi iz saveza, doduse u drugom agregatnom obliku DOSa dosli na vlast sliom, drugi put nece moci

slobo

pre 5 godina

Posto ne mogu da pobede na izborma jer ih narod nece oni bi malo da prave haos

Janko

pre 5 godina

Savez za Srbiju? Savez bivših i iscicanih lidera, dokleće te više, već ste viđeni više puta u više mandata. Ako nemate neke nove kadrove i neke nove neviđene i neslušane likove nemojte se više ni vi eksponirati i trošiti. Srbija ide NAPRED!!!

Fudbaler

pre 5 godina

Znaju i Ðilas i Jeremić i Obradović da ih građani Srbije ne žele na svom čelu i da samo još nasiljem mogu da pokušaju da otmu vlast i nastave da pljačkaju i rasprodaju Srbiju, baš kao što su za vreme svog režima sprovodili pljačkaške privatizacije i poklanjali najbolju poljoprivrednu zemlju. Građani neće da glasaju za lopove i tajkune.

Coa

pre 5 godina

Naravno da gradjani Srbije nece zute lopove, oni su dokazani hostapleri i lopovi. Mogu da se udruzuju u razne kupus koalicije, ali nikada im narod nece dati glas, to ce se i sami uveriti na svim mogucim izborima.

Dusica

pre 5 godina

Samo im je to ostalo, umesto da se pokriju po isima

Darko

pre 5 godina

Upravo tako. Stranke opozicije nikada nista nisu uradile za Srbiju i narod to zna.

zita

pre 5 godina

Svi se secamo sta su oni radili dok su "vodili" ovu drzavu,a sad cine sve da se dokopaju vlasti.

Dusko

pre 5 godina

Paljenjem skupstine, kradjom imovine, izdajom naroda su i dosli na vlast.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija