• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.09.2018

16:13

STEFANOVIĆ: Borba protiv kriminala neće stati!

Politika

STEFANOVIĆ: Borba protiv kriminala neće stati!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija u nekoliko prethodnih dana uhapsila 220 osoba osumnjičenih za krivična dela iz oblasti privrednog, ali i opšteg kriminala.

 

Foto: MUP Srbije

 

- Uhapšeni se sumnjiče da su oštetili budžet Srbije, privredna i fizička lica, za više miliona evra različitim krivičnim delima iz oblasti privrednog kriminala, počev od utaje poreza do prevara. Među njima su i osobe koje se sumnjiče da su varale građane na različite načine, počev od vlasnika turističkih agencija koje nisu ispunjavale svoje obaveze prema ljudima koji su im uplaćivali novac za aranžmane - precizirao je Stefanović posle posete Policijskoj stanici Novi Beograd.

Foto: MUP Srbije

 

Ministar je dodao i da je u više odvojenih akcija zaplenjeno 36 pušaka, od čega je pet automatskih, i veća količina oružja i municije.

Foto: MUP Srbije

 

- To pokazuje posvećenost i ozbiljnost u radu kriminalističke policije i policije opšte nadležnosti. Poruka direktora policije Vladimira Rebića i svih pripadnika MUP-a je jasna – borba protiv kriminala neće stati - rekao je Stefanović.

Foto: MUP Srbije

Tekst potpisa

Ministar je inače, tokom obilaska Policijske stanice Novi Beograd, podsetio da je reč o najvećoj policijskoj stanici u Srbiji, na čijoj teritoriji živi veliki broj stanovnika, ali i u kojoj rade ozbiljni profesionalci koji se svakodnevno suočavaju sa brojnim izazovima kako bi se građani ove opštine osećali potpuno bezbedno.

Foto: MUP Srbije

Tekst potpisa

- Naš zadatak je da nastavimo sa opremanjem i kriminalističke i uniformisane policije kako bi policajci mogli što efikasnije da odgovore na zadatke, a u ovoj i narednoj godini planiramo i prijem većeg broja novih policajaca, koji će popuniti redove policije. Želimo da pokažemo građanima da u svakom trenutku mogu da se oslone na policiju, koja će biti vidljiva na ulicama i spremna da obavi svaki zadatak - zaključio je Stefanović.

STEFANOVIĆ: Bezbednost u zoni škola na najvišem nivou!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Janko

pre 5 godina

Na posvećenost i ozbiljnost u radu kriminalističke policije i policije opšte nadležnosti nam ukazuju i ovi rezultati. Samo NAPRED!!!

lavica

pre 5 godina

Stefanović je pravi čovek za unapređenje polcijskog sistema do najvišeg nivoa.

Dunja999

pre 5 godina

Svaka čast! Naš Mup odlično radi svoj posao

Ana

pre 5 godina

Bravo za naš MUP. Trebamo očistiti naše ulice od zlonamernih ljudi i kriminalaca

Dexter

pre 5 godina

Ko god pokusa da zloupotrebi drzavni ili novac gradjana, treba da odgovara.

una

pre 5 godina

Svaka cast nasoj policiji i njenoj borbi protiv kriminala.

Fudbaler

pre 5 godina

Svi koji su krivi neka odgovaraju MUP Srbije je pokazao da se može boriti protiv kriminala i korupcije.

alisa

pre 5 godina

Policija je pokazala da zakon mora da se postuje!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija