• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

16.09.2018

20:49

(VIDEO) JOŠ JEDNA BRUKA OPOZICIJE: Poverovali da je Vučić ojadio grad Beograd za šest miliona evra kako bi postavio podzemne kontejnere koji ne služe ničemu?!

Politika

(VIDEO) JOŠ JEDNA BRUKA OPOZICIJE: Poverovali da je Vučić ojadio grad Beograd za šest miliona evra kako bi postavio podzemne kontejnere koji ne služe ničemu?!

Podeli vest

Ekipa emisije ''Kontravizija'' koja se emituje na TV Pink, autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića pitala je stanovnike prestonice kako komentarišu to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ojadio grad Beograd za šest miliona evra kako bi postavio podzemne kontejnere, koje niko ne koristi, koji ne rade, a šire neke neprijatne mirise gradom. Istina je da je upravo Dragan Đilas bio taj koji je postavio ove kontejnere dok je bio gradonačelnik Beograda

Oni što treba da znate, jeste da su se građani prethodno izjasnili da ne podržavaju trenutnu vlast.

Foto: printscreen RTV Pink

- To je loše urađeno, nije trebalo novac da se ulaže u to. Kao i fontana na Slaviji, što je postavljena, ni ona ničemu ne služi, barem meni. Ja zakoračio u nju nisam...

 

Foto: printscreen RTV Pink

- To je jedan od mnogih razloga zbog kojih ne podržavam našu vlast. Mislim da je u pitanju pranje para, ali definitvno nešto nije u redu...

Foto: printscreen RTV Pink

- Besmisleno skroz. Bolje da je taj novac usmerio u druge stvari...

Foto: printscreen RTV Pink

- Kako bih komentarisala? Da nije dobro uradio svoj posao i da treba da ih promenimo..

Nakon ovog, ekipa Kontravizije pitala je građane da podržavaju mišljenje Dragana Đilasa koji je bio za to da se kontejneri ne postavljaju, i oni su svi do jednog rekli kako podržavaju tu odluku. Izjašnjavali su se da je šest miliona prevelika cifra, i da su, kao što vidimo kontejneri nepotrebni i da ne služe baš najbolje.

Onda su im rekli. Rekli su im istinu. A to je, da je upravo Dragan Đilas bio taj koji je postavio ove kontejnere dok je bio gradonačelnik Beograda.

Reakcije su bile u najmanju ruku smešne. Pogledajte sledeći snimak.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica Milicic

pre 5 godina

Sadasnja vlast se trudi da racionalno trosi novac, jedino tako mozemo osetiti boljitak.

muna

pre 5 godina

Treba dobro razmisliti uvek šta komentarišemo i kome sudimo, to je najlakše. Đilasova greška i besmislica, a napad na Vučića. Treba gledati na dobre strane sadašnje vlasti, biće svima bolje.

Dunja999

pre 5 godina

Đilasa bi trebao staviti u jedan takav kontejner...jako me nervira taj lik

Ivana

pre 5 godina

Opozicija je u potpunom sunovratu. Počev od ekipe na vrhu, sakupljene sa konca i konopca, pa sve do ove boranije što može samo da mrzi,a da nema pojma zašto

Vuk

pre 5 godina

Jedino se malobrojni pripadnici opozicije trude da zaborave sve Đilasove pljačke.

Jana

pre 5 godina

Pristalice opozicije menjaju stavove kad otkriju da kritike upucuju Djilasovim, a ne Vucicevim delima. Licemeri!

Fudbaler

pre 5 godina

Dragan Đilas je kontejnere postavljao.Opozicija samo može da kritikuje.

Dexter

pre 5 godina

Po ovome se vidi koliko je opozicija plitkoumna, njima je najbitnije samo da se kuka protiv Vucica.

Bella75

pre 5 godina

Svašta su žućkasti radili, još uvek se neprijatan miris oseća!

Kole

pre 5 godina

Ma glupaci. Niti razmisljaju niti imaju pojma o necemu.

Ljube

pre 5 godina

Iskreno se pitam da li ovi likovi koji se ovako izlupetaju i izblamiraju posle toga uopšte imaju hrabrosti da izađu na ulicu i među ljude.

Sasa

pre 5 godina

Ovo je zalosno svi se bune nesto protiv Predsednika Vucica i bave se kao politikom a niko absolutli nema pojma ni o cemu rekla kazala. Moje Beograde i Srbijo propali ste nacisto sa ovom novom omladinom.?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija