• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.09.2018

11:31

BRNABIĆ: Iz budžeta 250.000 evra za lečenje bolesne dece!

Politika

BRNABIĆ: Iz budžeta 250.000 evra za lečenje bolesne dece!

Podeli vest

Vlada Srbije na današnjooj sednici donela je odluku da uplati 250.000 evra za lečenje bolesne dece

 

- Doneli smo jutros na sednici Vlade tu odluku i to će biti uplaćeno danas tokom dana - rekla je premijerka Ana Brnabić novinarima nakon sastanka sa evropskom komesarkom za Digitalizaciju Marijom Gabrijel.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je u nedelju da će danas biti uplaćeno 250.000 evra za lečenje pet pacijenata u skladu sa odlukom Vlade Srbije i predsednika Srbije.

On je objasnio da će 250.000 evra biti uplaćeno humanitarnoj organizaciji koja je rekla da ima još petoro pacijenata i da se daje novac kako bi se svima pomoglo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prethodno je pozitivno odgovorio na poziv glumca Sergeja Trifunovića da novac koji je država odvojila za lečenje dečaka Dušana Todorovića, a pošto je za to već prikupljena potrebna svota, uplati za lečenje petoro dece koja su na čekanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko Jesic

pre 5 godina

Lečenje naše teško obolele dece je najvažniji društveni zadatak i drago mi je što je ova vlast to prepoznala. Sve čestitke!

Tamy

pre 5 godina

Ovaj novac ce znaciti nasoj bolesnoj deci! Prava odluka!

posteni1

pre 5 godina

Lažete, novac je prikupio narod uz malu pomoć Novaka Djokovića.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija