• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.09.2018

14:40

UŽAS! Sergej Trifunović se bavi politikom preko bolesne dece!

Politika

UŽAS! Sergej Trifunović se bavi politikom preko bolesne dece!

Podeli vest

Glumac Sergej Trifunović, osnivač fondacije "Produži život", koristi bukvalno svaku (ne)priliku da se bavi politikom i da napada vlast i predsednika Srbije Aleksandra Vučića! Ovog puta Trifunović je iskoristio čak i najbolniju temu, a to je lečenje teško bolesne dece, kako bi uputio besramne političke poruke

 

Trifunović, kome niko ne želi da ospori trud i zalaganje za lečenje teško obolelih mališana u Srbiji, očigledno svesno koristi tu bolnu temu kako bi se obračunao sa političkim neistomišljenicima.

Ovog puta on je iskoristio slučaj malog Dušana Trifunovića (4), koji je u subotu ujutru avionom Vlade Srbije upućen na lečenje u Barseloni, kako bi napao aktuelnu vlast i Vučića i optužio ih da ne brinu dovoljno o bolesnoj deci.

Trifunović prećutkuje činjenicu da država već punih šest godina preko ministarstva zdravlja brine o najteže oboleloj deci i da je od 2012. do juna ove godine na lečenje u inostranstvo uputila 1.989 dece.

NEMA MU POMOĆI! Umesto da se raduje pomoći za obolelu decu, Sergej Trifunović napada Vučića!

I pored toga država je danas na račun Trifunovićeve fondacije uplatila 250.000 evra za lečenje još petoro bolesne dece u inostranstvu.

Predsednik Vučić prethodno je pozitivno odgovorio na Trifunovićev poziv da novac koji je država odvojila za lečenje dečaka Dušana Todorovića, a pošto je za to već prikupljena potrebna svota, uplati za lečenje petoro dece koja su na čekanju.

BRNABIĆ: Iz budžeta 250.000 evra za lečenje bolesne dece!

Međutim, ovu pomoć Vlade Trifunović je iskoristio za novu političku provokaciju:

- Vlada je uplatila novac. Jednokratna uplata tih 250.000 evra je fin i lep markentiški gest i oni će sigurno zapušiti neke rupe. To nije uopšte sporno i nisu mali novci. To će sada potkrepiti petoro dece, potrošćemo te pare i za mesec dana ćemo imati još sedmoro dece! I šta onda? Ponavaljam, neophodno je sistemsko rešenje - izjavio je Trifunović, namerno zaboravljajući da pomene da država ima dovoljno novca za lečenje teško obolele dece i da je samo potrebno da se roditelji obrate ministarstvu zdravlja i zatraže pomoć.

Čak je i na Tviteru Sergej Trifunović javno obećao da će "sa zadovoljstvom obavestiti javnost" kada obećanih 250.000 bude uplaćeno na račun njegove fondacije, ali se to nije dogodilo.

Tek na uvredljivo pitanje "Jesu li oni lažovi uplatili pare za lečenje dece?" koje mu je postavio jedan njegov politički istomišljenik, Trifunović je jedva procedio: "Upravo!"

Foto: printscreen Twitter

Foto: printscreen Twitter

Mržnjom zaslepljeni Sergej Trifunović i dalje ne shvata da kad je reč o pomoći teško oboleloj deci nema i ne sme da bude mesta za politiku, jer makar oko toga treba da svi budemo na jednoj strani.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alhemičar

pre 5 godina

Sramota čime se služi glumac Trifunović, preko bolesne dece kojoj država pomaže, on hoće da sakupi jeftine političke poene i da napada Vučića.

Mikica

pre 5 godina

Trifunovic je napravio veliku gresku zato sto je nistariju nazvao gospodinom.To smo mu opasno zamerili.

Dante

pre 5 godina

Nije u redu da koriste bolesnu decu da bi napali sadasnju vlast. A ova vlast pomaze svima kad moze i kako moze.Narocito bolesnoj deci. Svaka cast.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Šta očekivati od trule opozicije , da na mizeran način pokušava da dobije političke poene.

ana

pre 5 godina

Opozicija samo provocira jer drugo nista ni ne mogu.Sta god ova vlast uradila oni imaju negativne komentare.

Petra

pre 5 godina

Stvarno sam ga volela kao glumca, ali ovakvi ispadi su u najmanju ruku bolesni.

paramonte

pre 5 godina

To nije politika vec zloupotreba bolesne dece.

vojkan

pre 5 godina

Zašto mu je sve ovo potrebno???Zašto lepo ne pomogne deci bez provokacija i prozivanja??

Dragana

pre 5 godina

Prvo ne bi trebalo uopšte da se bavi politikom, a na ovaj način je umobolno.

bojan

pre 5 godina

Covek,koi je bacio mrlju na svoju karijeru.Koristeci cak i bolesnu decu,zarad ispunjavanja naloga sa zapada.

Nikola

pre 5 godina

Sramota je cime se ovaj covek bavi,, preko bolesne dece zeli nesto da dokaze.

bubasvaba

pre 5 godina

Pod HITNO proveriti kako su koriscena sredstva iz organizacije PRODUZI ZIVOT koliko je prikupljeno sredstva i na koji nacin je vrseno rasporedjivnje istih . Kad se pod HITNO OBAVI INSPEKCIJE DA SE OBJAVI U NOVINAMA KO JE OBAVIO KONTROLU I KAKVI SU REZULTATI KONTROLE.

gina

pre 5 godina

Iskreno se nadam da ce Trifunovic cijoj fondaciji je uplacen taj novac imati bar malo vise postovanja i obzira prema sadasnjoj vladi.

stanivukovic radomir

pre 5 godina

Toga smrada treba proterati u postojbinu i zabraniti mu ulaz u Srbiju dozivotno !

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija