• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

19.09.2018

12:22

(VIDEO) PALMA NA PINKU: Kada bi opozicija došla na vlast to bi bilo kao elementarna nepogoda!

Politika

(VIDEO) PALMA NA PINKU: Kada bi opozicija došla na vlast to bi bilo kao elementarna nepogoda!

Podeli vest

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, izjavio je da u Srbiji uvek ima neko ko napada, da to radi opozicija, kao i da oni kritikuju sve što on radi. On dodaje da kada bi opozicija došla na vlast to bi bilo kao elementarna nepogoda

Dragan Marković Palma pre dva dana postao je počasni konzul Grčke u Srbiji, a pojedini predstavnici opozicije i to su iskoristili da bi ga napali, na šta on za Novo jutro Televizije Pink kaže da u Srbiji uvek ima neko ko napada, kao i da to radi opozicija.

- U Srbiji uvek ima neko ko napada, a to radi opozicija. Oni kritikuju sve što ja radim, mene to ne može da zaustavi. Opozicija kada bi došla na vlast to bi bilo kao elementarna nepogoda. Ja sam uvek za to da kriterijum bude rezultat i dela, a ne teorija – izjavio je Marković.

Kako dodaje, on se razlikuje od svih političara u Srbiji.

- Ja sam rođen u Jagodini, u selu Končarevu, meni moji Jagodinci daju četiri mandata. Tamo i živim, ne postoji ni jedan političar u Srbiji koji je na visokoj funkciji, a koji je ostao da živi tamo gde je rođen. Meni politika nije zanimanje, ja se bavim privredom, a ušao sam u politiku jer želim da pomognem građanima Srbije – kazao je Marković.

Prema njegovim rečima, on može kao počasni konzul Grčke da radi na tome da ekonomska saradnja Srbije sa Grčkom bude veća.

- Turistička saradnja napreduje, iz godine u godinu sve više Srba ide u Grčku – rekao je Marković.

Foto: pink.rs

Kako dodaje, moramo da štitimo našu kulturu i da je otvoreno 40 kulturnih centara.

- Potrebno je da mladi ljudi imaju gde da provedu vreme. Potrebno je da se borimo da očuvamo našu kulturu – ocenio je Marković.

On je dodao da će otvoriti još jednu kancelariju u Grčkoj, kao što je ona u Paraliji, koja će biti na jednom od mesta na kom Srbi najviše letuju.

- Što se tiče saradnje sa Grčkom, poznajem dosta privrednika i boriću se za to da ono što se uvozi u Grčku iz drugih zemalja, da se uvozi iz Srbije, da mi dobijemo prioritet, i da bude obrnuto. Ne mogu Vučić i Dačić da stignu da obiđu sve države, moramo mi koji se bavimo politikom da radimo - kazao je Marković.

Kako kaže, njegove posete stranim državama doprinose decentralizaciji Srbije.

- To dobro radi i predsednik Srbije, to ne možete da kritikujete. Mi smo sa Kinom potpisali ogroman broj ugovora – istakao je Marković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pomracenje uma

pre 5 godina

Krf Markovicu. Krf. Idi istrazi malo da ne objasnjavam, ali moras otici na Krf. Svaka cast za to sto radis sa Grckom. Mislim da je dugorocno Krf tacka spajanja Grcke i Srbije.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija