• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.09.2018

10:49

ZLOČINAC HARADINAJ OPET PRETI RATOM!  Ako se granice pomere trebaće opet vojničke čizme!

Politika

ZLOČINAC HARADINAJ OPET PRETI RATOM! Ako se granice pomere trebaće opet vojničke čizme!

Podeli vest

Premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj kaže da je čak i sam razgovor o "pitanju granica Kosova" opasan po stabilnost regiona, prenosi danas prištinski portal "Telegrafi"

 

- Granice Kosova su uspostavljene (vojničkim) čizmama, a ne za stolovima i u pregovorima... Ako se one pomere, mnoge vojničke čizme sa obe strane biće ponovo potrebne - rekao je Haradinaj televiziji "Kljan" sa sedištem u Tirani.

On je naveo da neće prihvatiti nikakav dogovor sa Beogradom koji podstiče "izmenu granica" i da taj plan ne smatra ozbiljnim.

- Posle sve što se dogodilo, ne mogu da verujem da je predsednik (Hašim) Tači to smatrao ozbiljnim projektom. Mislim da je to deo njegove političke taktike - zaključio je Haradinaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bata

pre 5 godina

Izgubio bi rat za par dana, a možda i pre. Šta misliš, da bi Tramp i Nato ponovo išli u rat zbog vašeg bezobrazluka i alapljivosti. Budi sretan ako na kraju svega budete imali i pola Kosova.

zoran

pre 5 godina

zaboravio je haradinaj da spomene kako su junacki bezali za albaniju. opet ce biti tako samo ovoga puta nece se vracati.

Kralj

pre 5 godina

MORA čovek da preti kad vi srpski mediji očito samo to razumete a inače terate propagandu kako je progledao i oće da deli i menja svoju svetu Albansku zemlju Kosovo sa Srbima ko da je njegova lična dedovina...

Kažu

pre 5 godina

Nije mogao Slobo da izbije na hrvatsko more pa neće moći ni Vučić na albansko jezero! Er Serbia uvodi liniju Beograd-Brač za brže i bolje letovanje i zaradu hrvatima ko da ona oduzeta za ratnu štetu odmarališta i hoteli i kuće i stanovi nisu dosta...Srce srbije je izvađeno ilegalno dok je pacijent bio bez svesti posle Oluje i sada ide na legalnu transplataciju u Majku Albaniju! Neki hrvatski mediji pišu da je namera Srbije u otimanje od RK srpskih sela na severu i Gazivoda ništa drugo nego ista Vučićeva velikosrpska politika ko i ona 90ih!

Biser

pre 5 godina

Zna se kako je kralj Tramp lak na bombardovanju pa ako opet digne silu i to će Putko da gleda ko u Siriji ili nekada Jeljcin kojeg optužuju da nije pomogao a šta je trebao da pomaže genocidnim i mitomanskim Srbima ko i sada Putin dok dižu tenzije oko RK gde je 95% albanaca.....o tome se tu radi?

Ruska braća

pre 5 godina

Rusija ti se prvo NIJE uključila u pregovore oko Kosova jer može samo prva da ga prizna jer ga iskoristila za aneksiju Krima a drugo ta Rusija eto još nikome na svetu NIJE ni prodala ni dala ni poslala ni poklonila nikakav svoj es ni 300 ni 500 jer to ne postoji to je samo medijska propaganda i hibridno ratovanje za koje su napraveljeni par komada da rade čuda ali samo po internetu dok je sa druge strane Amerika do sada prodala već trećoj državi svoj PVO najbolji na svetu Patriot za 3milijarde dolara, ŠVEDSKOJ!

Ateista

pre 5 godina

Zašto se Srbi ne dogovore sa Hrišćanskom braćom Hrvatima i Slovencima da oni povuku priznanje te nove muslimanske države u EU jer će sa vremenom oni da uzmu SVE i njima ma kako su krenuli ništa ne može da ih spreči jer to nije rat nego migracije i seobe....tu pomoći nema sem sloge i jedinstva, verske bre ne ove komunističke? Samo kada su se zadnji put Srbi ujedinili sa Vizantijom i izdali Papu i braću hrvate onda su ih muslimani pregazili i to tako da su tu toliko pravoslavnu Vizantiju očistili sa lica zemlje a Srbe držali u ropstvo 500g a sada je ta Turska druga najmoćnija zemlja NATO pakta to kad krene ovog puta će kažu hrvati biti pametniji i neće ih sprečavat i ginut bez veze nego će ih pustit da što pre dođu do Beča....

ZEMUNAC

pre 5 godina

Zgazili smo vas pod nato bombama sad cemo vas istrebiti samo krenite vise !!!!

Ateista

pre 5 godina

Kad se samo setim, 95g kada je krivousti Franjo, najavio Oluju pa su četnici i vojvode, govorili hrvatima da oni, nisu sposobni za nekakvu vojnu akciju i to Oluju i da će im to biti, samo vetrić iz guzice(spuvanac). Pa eto, taj vetrić oduva, sve velikosrpske laži i obmane i celu mitomaniju i 250 000 idiota, ispranog mozga u kolonama, koji su u to verovali i podržavali a taj krivousti idiot ih pustio žive i to posle 4g genocida nad Hrvatima, katolicima i muslimanima. A za kaznu na kraju, namesto Velike srbije, samo ode Kosovo i sve srpsko i prokleto, osta pusto i kuće i crkve, napuštene od Dalmatinske zagore do Kosova. Pa eto, uskoro u Evropi na pravdu Boga, nova muslimanska država, Republika Kosovo i to namesto, mitomanske i genocidne i pravo(krivo)slavne Velike Srbije? A posle neko kaže da nema Boga i da nema pravde i da "Bože pravde", nije prava Srpska himna, koliko god bila ironična!

tomas9d

pre 5 godina

Ima on pravo , o kosovskim granicama ne treba raspravljati, one već ne postoje, možemo raspravljati samo o SRPSKIM granicama koje priznaje ceo svet. E tu ako neko čačne ................... biće belaja, bez njegovih čizama jer mu one sada neće pomoći, mislim bespilotni dronovi ih ne obuvaju.

laki

pre 5 godina

Molim te Boze da se pomere pa da vidim gde ce vise arnautska cizma da gazi , more nece vam niko vise pomoci mocete da kukate ali stajanja nema do mora

AS

pre 5 godina

POŠTO MNOGO VOLE RAT, VOLEO BIH DA SE SVET POVUČE SA STRANE I OSTAVE NJIMA I NAMA DESET DANA DA MEĐUSOBNO SVE RASČISTIMO. PA KOM OPANCI A KOM OBOJCI.

Rafovan

pre 5 godina

Pa da vidimo I te njihove cizme to bi I'm bio kraj ?Mnogo se hrabre Ali nisu svesni sta prizivaju?

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija