• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

27.09.2018

18:00

ALEKSANDAR VULIN: Stav opozicije o mržnji prema ženama nije nov

Politika

ALEKSANDAR VULIN: Stav opozicije o mržnji prema ženama nije nov

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da iskazivanje mržnje prema ženama i nedavni otvoreni poziv na nasilje odbornika Saveza za Srbiju Željka Veselinovića nisu nove pojave i da se one ponavljaju.

- Ja ću vas podsetiti da je gospodin Jeremić rekao za predsednicu Vlade da je kreatura. Kao što se niko nije izvinio tada, niko se nije izvinio ni sada - rekao je Vulin u Domu Narodne skupštine gde ministri danas odgovaraju na pitanja poslanika.

Vulin je podsetio da se Veselinović nije izvinio za uvredu koju je uputio predsednici Vlade, već je samo, kako kaže, "izrazio žaljenje svojim koalicionim partnerima ako su se zbog toga potresli, ali ne zbog toga što je rekao, mislio i želeo da se desi premijerki". 

- I da nije predsednica Vlade, da je bilo koje drugo ljudsko biće, kako možete da kažete, napišete, pomislite i želite da se nešto tako desi - zapitao se Vulin.

Konstatovao je da izvinjenje zbog pozivanja na silovanje i bilo kakvih uvreda takve vrste ne bi trebalo ni prihvatiti, jer, smatra, za takve reči zapravo nema izvinjenja.

- Što je još gore, od čitave koalicije nismo čuli ništa osim pokušaja da se takva strašna pretnja relativizuje i da se kaže da nije to ništa - naveo je Vulin.

Dodao je i da je uveren da će opozicija nastaviti da se tako ponaša i zapitao "zar je teško biti civilizovan".
 

ALEKSANDAR VULIN: EU da podrži hrabre napore predsednika Vučića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MarijaAna

pre 5 godina

Zaista sramno i primitivno ponašanje, ja sam kao žena bila povređena i uvređena izjavama dotičnog iako se on nije obratio meni, ali smatram da ni jednoj ženi takvi komentari, takve pretnje nikada ne smeju biti upućene. Ali u tom mementu pa i sada dok se o tome još govori osećam se poniženo. On svojim izjavama nije povredio samo Anu već verujem da je kao i mene lično ovo dotaklo mnoge žene u Srbiji pa i dalje. Za ovakvo ponašanje ne postoji opravdanje.

Viktorija Viki

pre 5 godina

Njihov stav i mrznja prema zenskom rodu nam je poznata od ranije. Ovo je zabinjavajuce.

Aleksandar

pre 5 godina

Čime se oni bave, sramota. Divljaštvo i nekultura.

jovan

pre 5 godina

Lepota se ogleda u delima,razmisljanju i razumevanju.Fizicka lepota se pravi u kozmetickim salonima.

Saša

pre 5 godina

Nema ništa od njih iluzorno je apelovati kod njih na razum. Oni bez vlasti su nemoćni, ali i misle da im je sve dozvoljeno.

Dunja999

pre 5 godina

Opozicija ponižava ne samo žene već i prvenstveno sebe

Jelena

pre 5 godina

Sjatili se na jedno mesto da vredjaju zene?! Pa nek probaju da vredjaju muskarce...sreca pa nam je premijerka pametna i inteligentna zena pa joj je svaka na mestu.

Mija

pre 5 godina

Mrziteljski stavovi opozicije svakako nisu nista novo. Gradjani Srbije su navikli na svakodnevne provokacije, mrznju, pozivanje na nasilje.

Petko

pre 5 godina

Tako je ministre...oni to iznova obnavljaju i prezentuju-pokazuju...

Iva

pre 5 godina

Opoziciju je zahvatila ozbiljna dijagnoza cim se ovako bahate I pretend.

fr

pre 5 godina

Od opozicije se osim mrznje druga vrsta politike i ne moze ocekivati! Oni stalno propagiraju mrznju prema svemu, zato sto vise nisu na vlasti!

Aleksandra

pre 5 godina

Stav opozicije prema svemu i svima je mrznja.Valjda,mrze i sami sebe.

Zdravko

pre 5 godina

Nedošustivo ponašanje Veselinovića. Nimalo džentlmentski a na kraju krajeva ni ljudski... Ponašanje za svaku osudu!

Nevena

pre 5 godina

Opozicija gleda samo svoj licni interes, oni su obicni nasilnici.

Neca

pre 5 godina

Tako je to u opoziciji, iz njih izlazi samo govor mrznje.

mara

pre 5 godina

Opozicija je pokazala veliku neljudskost i ispunjenost mrznjom.

Marina

pre 5 godina

Opozicija je staromodna i ne može da prihvati da jedna žena bude bolja i sposobnija od njih.

Paja

pre 5 godina

Osećaju se jači kad nekog izvređaju, nikakvi kavaljeri.

STANE

pre 5 godina

Postoji poverenica Brankica koja ima zadatak da prati ravnopravnost polova i diskriminaciju.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija