• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

27.09.2018

22:26

SAŠA JANKOVIĆ UDARIO NA NEKADAŠNJE SAVEZNIKE: Đilas i Vuk ne smeju opet na vlast!

Politika

SAŠA JANKOVIĆ UDARIO NA NEKADAŠNJE SAVEZNIKE: Đilas i Vuk ne smeju opet na vlast!

Podeli vest

Lider PSG Saša Janković napao je dojučerašnje političke saveznike Dragana Đilasa i Vuka Jeremića!

Janković je poručio da Đilas i Jeremić ne zaslužuju da ikada više dođu na vlast jer, kao što nisu ni tada, tako ni sada ne rade ništa osim što pokušavaju da skinu odgovornost sa sebe zbog lošeg stanja u Srbiji.

- Video sam TV izveštaj o današnjoj raspravi u Skupštini Srbije. Još jednom je pokazala da niti Srbija može dalje s aktuelnom vlašću, niti sme nazad na bivšu. Dok šest godina jedni drugima prebacuju odgovornosti za siromaštvo i loše stanje u Srbiji, zemlja je sve zaostalija - napisao je Janković na Tviteru.

I dok se Đilas i Jeremić nisu oglašavali, analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da su ovakvi napadi očekivani.

Odžić opet otcepljuje Vojvodinu

Lider separatističke Vojvođanske partije Aleksandar Odžić, bliski saradnik i koalicioni partner Saše Jankovića, opet poziva na otcepljenje Vojvodine.

- Do kraja godine doći će do formiranja Vojvođanskog fronta za odbranu Vojvodine i uspostavljanja autentične vojvođanske politike - naglasio je Odžić.

- Janković i đilasovci vode bitku za isto biračko telo. Pošto imaju slične političke poruke, očekivano je da u borbi za glasove uđu u međusobni medijsko-politički rat - ističe Stanković.

Njegov kolega Branko Radun primećuje da deo opozicije na čelu sa Đilasom i Jeremićem ne može da napravi otklon od činjenice da su ne tako davno njih dvojica bili stožer tadašnje vlasti.

- Posle propalih pregovora o priključenju Savezu za Srbiju, Janković upravo tu činjenicu koristi kao adut i pokušava da se nametne kao novo lice. Ipak, čini se da precenjuje svoj značaj. Tačno je da je na predsedničkim izborima osvojio 16 odsto glasova, ali su tada uz njega bili DS i još neke stranke - podvlači Radun.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Janković ne greši kada kaže da Savez za Srbiju i njegovi oponenti ne trebaju da se vrate, ali isto tako ne želim ni Jankoviću povratak na političu scenu Srbije jer može doći u iskušenje i da Đilasu jer kao što stara srpska poslovica kaže: Sličan se sličnom raduje!

Marija

pre 5 godina

Opozicija je dno dna, vode ratove sa svima, pa i medjusobno.

Moki

pre 5 godina

Чудо невиђено од Јанковића овакве нападе на своје савезнике и сараднике нико никада није урадио.

Masa

pre 5 godina

Jankovic je uvek bio manipulator, i lazov, on gazi sve ispred sebe zarad licne koristi.

pokahontas

pre 5 godina

Tikva se raspukla na deliće. Suviše su egoistični da bi mogli jedni s drugima.

dunja

pre 5 godina

Prvi put da Sasa izjavi nesto sto ima smisla i sto je istina. Zaista Vuk i Djilas ne smeju ponovo na vlast jer njihovi apetiti su mogli samo porasti.

Lana

pre 5 godina

Sve ces ti lopove da stedis kad dodjes na vlast, ali na nasu srecu ta zelja ti se nece ostvariti...

bojan

pre 5 godina

Malo da ispravimo ovoga spikera sa megafonom.Prosla vlast,nemoze nikakvom magijom sa neka 4/5 procenta glasova da se vrati na vlast.jos manje ti Jankovicu sa 0,8procenata.Toje vrlo bitna cinjenica.

mara

pre 5 godina

Dok su se okrenuli,odmah su jedni druge izdali.

Var

pre 5 godina

Sramota da ovakvi ljudi imaju ikakvu medijsku pažnju.

Bojana

pre 5 godina

Ma i ovaj Jankovic ne znam sta umislja...On je u istom kosu sa ovom dvojicom...i mogu samo da mastaju o tome da ce ikada biti na vlasti...

Viktorija Viki

pre 5 godina

Isti si ti kao i oni. Prave štetočine, koje gledaju samo sebe.

Anamarija

pre 5 godina

Poznaje Janković najbolje i Đilasa i Vuka i njihovu politiku jer su isti lopovi..

Zikica

pre 5 godina

sta cemo sve vise videti od ovih, danas se vole, sutra neprijatelji, cirkus

KOSTA

pre 5 godina

Sasa Jankovic koliko do juce je bio u istom jatu sa Jeremicem i Djilasom. Sad pljuje po njima a do juce su se toliko postovali i imali iste stavove, on veoma brzo menja stavove, takvim ljudima narod vise ne veruje.

Boško J

pre 5 godina

Još se nisu pošteno ni skupili aveć im taj Savez počeo da puca.

Veljko M

pre 5 godina

Ma kakav Đilas i Jeremić. Pa mi smo jedva dočekali da im vidimo leđa i sada niko i ne pomišlja da nam oni ponovo zagorčavaju život.

Gordana

pre 5 godina

Haos, rasulo i nedoslednost su sinonimi za ovakvu opoziciju

Dejan

pre 5 godina

Posle svih kontradiktornih izjava, sada se na njih nadovezuje i ovaj što hoće da ocepi Vojvodinu. Tuga i jad od opozicije

Milan

pre 5 godina

Posle Boška Obradovica i Janković je video sa kakvim barabama ima posla.

cvrkicvrle

pre 5 godina

Ma, svi ste vi isti! Ni po čemu se ne razlikujete!

asa

pre 5 godina

Koja njihova vlast, oni bi unistili sve moguce sto postoji.

Dragoljub

pre 5 godina

Niti bivsa vlast treba da komentarise sadasnju niti sadasnja vlast treba da komentarise bivsu. Treba da se svi brinete kako da budemo napredna i uspesna drzava i da svi radite na tome da se to ostvari, nebitno jesi na vlasti ili ne.

Jana

pre 5 godina

Aahhahahahhhh... pa oni su show!!!! Isto to važi gospodine Jankoviću i za vas. Niste ništa bolji, ne nadajte se!

Nikola

pre 5 godina

Jao Jankovicu, ne znam kome pokusavas da prodajes te glupe fore...Zamalo nisi zajedno sa njima zavrsio u Savezu, a sada pljujes po njima, a u stvari ste ista g . . . . !

rale

pre 5 godina

mislim da prangija moze priznanjem ubistva,da dobije citavih 1,posto glasova u srbiji,tek nakon 40.godina robije

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija