• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.09.2018

22:24

DAČIĆ RASKRINKAO ŠIPTARSKE MARIFETLUKE: Albanci u zgradi UN vode 'hodnik' diplomatiju!

Politika

DAČIĆ RASKRINKAO ŠIPTARSKE MARIFETLUKE: Albanci u zgradi UN vode 'hodnik' diplomatiju!

Podeli vest

Oni nisu zvanično pozvani u Ujedinjene nacije. Ne mogu da uđu u salu gde su sastanci, ali se nalaze po hodnicima, rekao je Ivica Dačić, šef srpske diplomatije

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić otkrio je da prištinski zvaničnici zloupotrebljavaju mirovnu misiju na Kosovu, jer preko nje nabavljaju propusnice za Generalnu skupštinu UN! To čine da bi na Ist Riveru agitovali za priznanje lažne države Kosovo!

PACOLI SE OPET ISPALIO! Hvalio se da pregovara sa Tunisom, a ONI TO ODMAH DEMANTOVALI!

Brnabić sa Vesom Mičelom

Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je u Njujorku prijemu koji su organizovali predsednik Evropskog saveta Donald Tusk, prvi potpredsednik Evropske komisije Frans Timermans i visoka predstavnica EU Federika Mogerini. Na prijemu premijerka se susrela i sa predstavnicima američke administracije i razgovarala sa Vesom Mičelom, pomoćnikom državnog sekretara za Evropu i Evroaziju, i bivšim slovenačkim premijerom Mirom Cerarom.

- Zloupotrebljavaju mirovnu misiju na Kosovu i dobijaju preko Departmana za mirovne operacije propusnice na kojima piše 'O', oni nisu zvanično članovi UN, nikakvi funkcioneri! Zatražili su 41 propusnicu, a za njima idu predstavnici Departmana koji kontrolišu šta rade. Očekujemo da će još zemalja povući priznanje Kosova ili javno priznati da nisu priznali Kosovo - objašnjava Dačić i dodaje da je dobio hitan poziv od marokanskog ministra, koji je demantovao uspostavljanje diplomatskih odnosa sa Kosovom.

- Sve što Albanci rade je bruka. Ministri iz Omana i Ugande, koji su na spisku Prištine da su priznali nezavisnost Kosova, rekli su da nikada to nisu učinili! Srbija ima devet članova delegacije, dok oni nisu zvanično pozvani. Ne mogu da uđu u salu gde su sastanci, ali se nalaze po hodnicima. Ako pogledate tvitove i druge vesti koje objavljuju, to su vesti da je neko nekoga sreo u hodniku - ističe Dačić.

(FOTO) MARIJA ZAHAROVA NA FEJSBUKU OBJAVILA FOTKU SA DAČIĆEM: Lepa Maša sa srpskim ministrom na Generalnoj skupštini UN-a

 

(VIDEO) TEŽAK BLAM BEDŽETA PACOLIJA: Spopao Trampa na hodniku UN, predsednik SAD mislio da se RUKUJE SA DOMAROM!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Idu pacovskim kanalima kao i do sada gde vlada dolar.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija