• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.09.2018

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 29. SEPTEMBAR:  BLIZANCI su posvećeni poslu i napredovanju, LAVOVE očekuju prijatna iznenađenja u ljubavi!

Politika

HOROSKOP ZA SUBOTU 29. SEPTEMBAR: BLIZANCI su posvećeni poslu i napredovanju, LAVOVE očekuju prijatna iznenađenja u ljubavi!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Možete upoznati nekog ko će vam se dopasti. POSAO: Moguće su promene u sferi posla i karijere, kao i napredak u sferi finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Harmonija ako ste već u vezi ili ćete ostvariti novu ljubav. POSAO: Poboljšaćete imidž, što će imati pozitivan odjek u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Ništa bitno se neće desiti. Mislite na druge stvari. POSAO: Bićete posvećeni poslu i napredovanju. Uložićete dodatne napore. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: U ovom periodu tražite nekoga s kim možete da ostvarite emotivnu bliskost, ali vam teško ide. POSAO: Uspeh u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV
LJUBAV: Moguća su prijatna iznenađenja. Imaćete kontakt sa nekim ko će vas privući. POSAO: Povoljno za one koji se bave javnim poslom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA
LJUBAV: Nestabilnost. Moguća ljubav sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Možete dobiti više ponuda za posao ili raditi dva posla paralelno. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi ili braku, nestabilnost vas može navesti na to da potražite ljubav negde drugde. POSAO: Blago pozitivan trend. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Ulagaćete više energije u izgled, zbog čega ćete biti vrlo primećeni. POSAO: Moguć je uspeh u sferi manipulacije tuđim novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da se ništa neće dešavati ili će se dešavati frustrirajuće sporo. POSAO: Usmerenost pažnje na finansije i pravna pitanja. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Bićete uglavnom orijentisani na posao, a na ljubav nećete mnogo misliti. POSAO: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete potrebu da se družite, što može biti dobro za one koji su u potrazi za ljubavlju. POSAO: Impulsivno ćete trošiti novac. ZDRAVLJE: Kijavica.

RIBE
LJUBAV: Najverovatnije se ništa novo neće desiti. POSAO: Moguća promena radnog mesta u okviru firme ili promene u procesu rada. ZDRAVLJE: Poboljšanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!
Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!

U telima Lava P.S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P.S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

18.04.2024

09:20

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija