• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

29.09.2018

15:44

MARKO ĐURIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI POVODOM GAZIVODA! Poručujemo: DOSTA JE IGRICA! Sprovode se aktivnosti vojske na teritoriji cele Srbije, SPREČIĆEMO SVAKO NASILJE!

Politika

MARKO ĐURIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI POVODOM GAZIVODA! Poručujemo: DOSTA JE IGRICA! Sprovode se aktivnosti vojske na teritoriji cele Srbije, SPREČIĆEMO SVAKO NASILJE!

Podeli vest

Direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, drži konferenciju za štampu povodom drame koja se odvija u Zubinom Potoku

 

- Lažne su i netačne informacije da su se jedinice ROSU povukle sa Gazivoda. Do početka ove konferencije još uvek se nalaze na Kosovu - poručio je na drugoj konferenciji za štampu direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

- Oni nemaju to pravo. Po treći put Srbi vide da ne mogu da računaju na KFOR i NATO. Jasno vam je da vam je laž da se ovo održava zbog unutrašnjih političkih igrica na Kosovu. Poručujemo im. Dosta je igrica. Vreme je da se neodgovornim potezima konačno prestane.

- Mi hoćemo kompromis, mir, ali časa nećemo časiti da zaštitimo naš narod na Kosovu - rekao je Đurić. - Sprovode se aktivnosti vojske na teritoriji cele Srbije kako bi se stvorili uslovi da sprečimo nasilje. Mi od EU više nemamo koristi. Niko od njih se ne bavi uzrocima. Ni poslom za koji su angažovani.

(UŽIVO) DRAMA NA KiM! Specijalci ROSU otišli s Gazivoda, TAČI SE NASMEJAO NA PITANJE ZAŠTO SU SRBI HAPŠENI I VEZIVANI!

Kako smo ranije javili, specijalne jedinice ROSU su zauzele jezero Gazivode.

- Do zuba naoružane specijalne jedinice ROSU su upale na jezeru Gazivode kako bi omogućili Hašimu Tačiju da poseti jezero. Tači i njegovi teroristi su na Gazivodama izvršili upad kako bi on mogao slobodno da se slika i voza u čamcu na jezeru. Oni su morali da sklone sve Srbe koji su se tamo našli. Sve ljude koji su se zatekli u Centru za ekologiju su vezali a potom i uhapsili. Imaju samo jedan cilj a to je da zastraše sve Srbe na Kosovu,

VUĆIĆ NAREDIO! Vojska Srbije u stanju NAJVIŠE BORBENE GOTOVOSTI

Đurić je istakao da su obavestili Međunarodnu zajednicu o svemu što se dešava na Kosovu.

- Po svim međunarodnim dogovorima i sporazumima oni ne mogu to da rade. Dakle, ovako nešto se desilo naočigleda međunarne zajednice. Sve koji smo zvali da ih obavestimo o ovom incidentu nisu reagovali. Oni ćute. Upozorili smo međunarodnu zajednicu i Prištini da nećemo tolerisati nikakvu agresiju na Srbe.

- Predsednik Srbije je naložio Načelniku generalštaba da podigne vojsku na najvišu borbenu gotovost. Srbija u skladu sa rezolucijom 1244 neće dozvoliti da se vrši agresiju prema našem narodu - rekao je Đurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 5 godina

Srbija ne naseda na provokacije,očigledno je da su NATO i KFOR nesposobni.

znik

pre 5 godina

polako sta se palite...inace ce da bude mosha.....pa ce imati penal da nam udare.....polako gube I onda smisljaju kako da nas isprovociraju kako bi sva g....a sveta opet Srbiju maltretirala a oni kao demokrate jadni i ucveljeni.......Kosovo ce biti nase ili bar veliki deo .........samo polako

uki

pre 5 godina

Slusam upravo ovu Koncijasic i treba vise da je sramota sta dopusta siptarima da rade na teritoriji Srbije.Srbija je odmah reagovala i bravo joj na tome.

Milan

pre 5 godina

Zar ovo maltretiranje nedužnih civila nije dovoljno da EU i Nato ne preduzmu nešto protiv terorizma u južnoj srpskoj pokrajini.

srceSrbije

pre 5 godina

Na koju to teritoriju misli kada kaze "cele Srbije"? I ne treba niko da brine, narod dole narocito, AV je rekao da niko nikad nece smeti vise da ih napada, tako da ovo i nije napad. Neka se opuste, uplasili se svi nase vojske u pripravnosti

Govedarica

pre 5 godina

Danas smo ponovo bili svedoci provokacija i napada kosovskih Albanaca.

Marko

pre 5 godina

Mi hoćemo kompromis, mir a Albanci uporno propagiraju nasilje nad Srbima koji žive dole. Ovo je zaista neodgovoran potez Albanaca i tome mora doći kraj

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija