• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.09.2018

15:53

STEFANOVIĆ najavio nova ulaganja u opštini Koceljeva

Politika

STEFANOVIĆ najavio nova ulaganja u opštini Koceljeva

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas u Koceljevi, gde je posetio 10. Festival zimnice, da Srbija mora da nastavi sa snažnim investicijama i otvaranjem novih radnih mesta, jer je to jedini garant uspešne budućnosti

- Ovaj festival pokazuje da su naši ljudi vredni i sposobni da proizvode i ponude vrhunski kvalitetne proizvode. Izloženi proizvodi predstavljaju Srbiju na najbolji mogući način -  rekao je Stefanović koji je festival obišao sa predsednikom SO Koceljeva Veroljubom Matićem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 5 godina

Svaka nova ulaganja su dobrodosla jer to je za bolji zivot gradjana.

Marija

pre 5 godina

Bez novih ulaganja nema opstanka ne samo u opstini Koceljevo nego i u celoj Srbiji.

Govedarica

pre 5 godina

Ulaganje je ključ razvoja i napretka svakog mesta.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija