• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2018

19:11

OTKRIVAMO: NA GAZIVODE DANAS UPALO VIŠE OD 100 SPECIJALACA ROSU!

Politika

OTKRIVAMO: NA GAZIVODE DANAS UPALO VIŠE OD 100 SPECIJALACA ROSU!

Podeli vest

Kako Informer saznaje, srpske bezbednosne službe nedvosmisleno su otkrile da je u današnjem upadu na Gazivode i maltretiranju Srba učestvovalo između 105 i 110 pripadnika specijalnih jedinica ROSU

Naši bezbednjaci, prema informacijama do kojih smo došli, znaju identitet gotovo svih specijalaca koji su danas nelegalno ušli na sever Kosova.

Jer, da podsetimo, prema prema Briselskom dogovoru, NATO je garantovao da ROSU nikako ne može na sever Kosova bez dozvole Srba iz lokalne samouprave.

Zbog toga je potpuno nejasno zašto NATO nije reagovao na ovaj bahati upad, već se i oni i KFOR prave da se ništa nije dogodilo. 

Podsetimo, više od stotinu pripadnika kosovskih specijalnih snaga ROSU upalo je u Centar za ekologiju i razvoj sporta u tom mestu, rasporedili se oko veštačkog jezera i hidrocentrale Gazivode kako bi obezbedili trasu kojom se kretao kosovski predsednik Hašim Tači tokom posete jezeru. Četvorica radnika su bespravno zadržana u Centru za sport.

ISPOVEST RADNIKA sa Gazivoda koji je pretrpeo IŽIVLJAVANJE ROSU: Naoružani do zuba upali su u sobu, na svaki naš pokret REPETIRALI SU ORUŽJE I PRETILI DA ĆE PUCATI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 5 godina

NATO je morao da reaguje,ovo je ozbiljno kršenje dogovora.

Aca

pre 5 godina

Na ovu provokaciju EU ne sme ostati nema! Moraju se preduzeti odlučni koraci u sprečavanju bilo kakvog nasilja nad srpskim stanovništvom na Kosovu i Metohiji...

Mira

pre 5 godina

Bitno je sacuvati mir i ignorisati provokacije.

Janoš

pre 5 godina

Ovo je stvarno već postao čisti bezobrazluk od strane Kosovskih vlasti! A još veći bezobrazluk Međunarodne zajednice što sve ovo mirno gleda!

Una

pre 5 godina

Bahati upad 100 do zuba naoruzanih pripadnika paravojne grupacije ROSU, zastrasuje srpski narod, a NATO i KFOR cutali...Strasno!

Jana

pre 5 godina

Gde je KFOR bio u ovom momentu?!!?!? Gde je Međunarodna zajednica u ovom momentu?!?!? Ovo je svetska sramota za sve njih!

miumiu1307

pre 5 godina

Strasno. Ne mogu ni da zamislim kroz sta je prosao narod, koje su to traume, koji je to strah... Sta nam rade Albanci, dokle vise? Da li je moguce da su toliko mafijaska zemlja, i da ne znaju ni za jedno drugo resenje osim agresije i nasilja? Svaka cast predsedniku Vucicu na pripravnosti, obazrivosti i marljivosti za Srbe na KiM.

MarijaFenix

pre 5 godina

Iskreno u pravo vreme mnog glup potez Siptara.

Maša

pre 5 godina

Ovo je bio samo test, ko zna šta će biti naredni korak, moramo da se svi glasno i udruženo usprotivimo ovakvim provokacijama. Mir de mora održati, po svaki cenu.

Coa

pre 5 godina

Mogu samo da upadaju kao banda sumskih razbojnika, dok jednom ne razljute Srbiju pa im lupimo jedan samar da se razbeze u svoje misije rupe iz kojih su izasli.

mikica

pre 5 godina

Opet provokacija i nerazuman gest Albanaca koji neće ostati bez odgovora sa naše strane.

rada

pre 5 godina

Eto koliko nam znače garancije NATo da ROSU nemože da upada na sever Kosova

Pele

pre 5 godina

Prema prema Briselskom dogovoru, NATO je garantovao da ROSU nikako ne može na sever Kosova bez dozvole Srba iz lokalne samouprave Hašim Tači je prekršio Briselski sporazum, što znači da je Hašim Tači veliki uništitelj.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija