• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/informer.rs

30.09.2018

12:03

KOZAREV: Tragedija što je Tadić ikada bio na čelu države

Politika

KOZAREV: Tragedija što je Tadić ikada bio na čelu države

Podeli vest

Boris Tadić je još jednom pokazao da nikada nije mario za sopstvenu zemlju i narod, i tragedija je to što je takav čovek ikada bio na čelu ove države, saopštio je danas član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev


Reagujući na Tadićev tvit u kome je napisao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "igra ratne opasnosti na Kosovu", Kozarev ocenjuje da je jučerašnji dan "još jednom pokazao ko je u Srbiji vera, a ko nevera, a Boris Tadić se sam najbolje legitimisao". 

Ispuzavši iz svog udobnog opozicionog brloga, Tadić je, cinično, za sve što se juče dogodilo optužio predsednika Vučića, ne uputivši ni reč osude teroristima koji su dugim cevima zastrašivali Srbe na severu Kosova i Metohije. Tadić je još jednom dokazao da nikada nije mario za sopstvenu državu i narod, već isključivo za svoju političku stražnjicu - piše u saopštenju.

Prema rečima Kozareva, pokazalo se da Tadić, onda kada je dijalog o Kosovu i Metohiji, protivno interesima Srbije, izmeštao iz UN u EU, i kada je Međunarodni sud pravde na njegovu inicijativu dao podršku albanskim separatistima u Prištini, to nije činio iz neznanja, "već smišljeno, iz vlastoljublja, samoljublja i prezira prema građanima sopstvene države". 

- Tužno je i to što ova država i njeni građani i dalje Borisu Tadiću daju apanažu kako bi nastavio da svojim perverzijama zagađuje javni prostor - zaključuje se u saopštenju.

Tadić je u tvitu napisao: "Vučić zavitlava vojsku i proverava njenu gotovost igrajući se ratne opasnosti na Kosovu, a on i Tači se dogovorili da naizmenično navežbavaju patriotizam na Gazivodama."
 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anna

pre 5 godina

Tadic je uradio sve pogresno, a sad krive Vucica.

Anna

pre 5 godina

Sad Vucic treba da ispasta zbog Tadicevih greski.

marko

pre 5 godina

Za vreme Tadića Srbija je izgubila dosta i sad treba vremena sve to da se nadoknadi i ide napred.

Sanja

pre 5 godina

Srpska opozicija umesto da stane uz Vucica u odbranu Kosova staje na stranu Albanaca osudjujuci Vucica za nesto za sta on nije kriv vec oni sami jer nista nisu uradili za vreme njihovog mandata jer su imali plan da predaju celo Kosovo tj prodaju

Tanja

pre 5 godina

Zar je trebalo ocekivati drugaciji komentar od propalog Tadica??

Hans

pre 5 godina

Nikada nije mario Tadic ni za zemlju, ni za narod.

JECA

pre 5 godina

Kako da nije tragedija kad su demomokrate uništili zemlju

Masa

pre 5 godina

Nudio je samo prazna obecanje na koja su na zalost mnogi naseli

Jasar

pre 5 godina

Tadic i DS nikada se nisu smeli dogoditi Srbiji. DA nisu bili oni mozda bi mi bili mirna drzava.

Gojko

pre 5 godina

Tadic je radio sve sto mu drugi kazu kako bi sto duze ostao na celu drzave i obogatio se, sto je jedna velika sramota.

Vuk

pre 5 godina

Vreme Tadića i žute vlasti ostaće upamćeno u Srbiji samo po zlu.

stefan

pre 5 godina

Tadicu i DS-u je samo bilo bitno da sto vise novca sakupe dok su na vlasti a ne razmisljavsi o svojoj deci i unucima.

Dragana

pre 5 godina

Bila sam devojka od 19godina kada sam na ulici prodavala karte za pozorište, izmerena i umorna stajala sam na terazijama i nudila karte, u susret mi je dolazio covek, nosio je kravatu, pomislila sam " mozda ovaj gospodin voli pozorište". Ponudila sam mu kartu i tek tada shvatila ko je on - Boris Tadić! Samo se nasmejao i rekao " ne, ne mene to ne zanima". Stajala sam u cudu, on je produžio a onda sam ja nastavila, zapitala sam ga kako ga ne zanima sta devojka koja je tek završila srednju skolu prodaje na ulici u gradu, u gradu drzave za koju se kandiduje za predsednika. Pogledao me je i pitao da li cu glasati za njega, rekla sam jasno - neću! Vec tada sam znala da nece uraditi nista za nasu zemlju samo cemo potonuti jos vise, da ce mi roditelji raditi ne osigurani za bedni platu. Hvala Aleksandru Vučiću koji se pojavio kao svetlo spasa za sve nas u ovoj predivnoj zemlji, nasoj SRBIJI!!!

paramonte

pre 5 godina

Takve tragedije ne smeju vise da se ponove.

elena

pre 5 godina

Jeste tragedija jer je dozvolio da nam oduzmu nasu teritoriju

sava

pre 5 godina

Tadić je i juče dokazao da nikada nije brinuo za svoj narod i državu već je gledao samo da što duže ostane u fotelji.

Vladimir

pre 5 godina

Tadić je odavno pokazao i to još od vremena kad je bio predsednik Srbije da ga nikad nije zanimalo da nešto dobro uradi za Srbiju i građane.

Milica

pre 5 godina

Tadic je unistio Srbiju kada je bio na vlasti, pa mu sada smeta svako ko se bori za Srbiju

Zara

pre 5 godina

Velike posledice su ostali posle njegovog predsedavanja!

Jana

pre 5 godina

Te godine Tadijine strahovlade su donele vece zlo nego Milosevic. Ali, Tadic se od ovog razlikovao po necemu neprocenjivom: dok je drzava tonula sve vise, dok su nam deca odlazila, dok je Kosovo otimano, ON je delio najlepse osmehe preko medija..

marinko

pre 5 godina

Tadic je stavio svoj imidz ispred svega, sada se posledice osecaju.

Rade

pre 5 godina

Tadić je jedino brinuo da sto duze ostane u fotelji.

Fudbaler

pre 5 godina

Tragedija za Srbiju što je vlast DOS-a uništila Srbiju iskoristila priliku posle rata da nas još više unište, aovamo je sarađivala sa teroristima. DOS je stranka koja nije smela nijednog jedinog trenutka da dođe na vlast.

Jakov

pre 5 godina

Tadic je svojevremeno Srbiju doveo na ivicu bankrota, a sve gradjane i narod na prosjacki stap . Dvoumim se izmedju " tragedije " i " zlocina " .

Kile

pre 5 godina

On je najviše doneo zla državi, bolje bi bilo da se vipe ne pojavljuje.

Olga

pre 5 godina

On je državu još više unazadio, i bolje da ga više nema po medijama.

mimi

pre 5 godina

Tadic vise nije ni na liniji opozicionog brloga, izgubio je kompas.

Govedarica

pre 5 godina

Za vreme Tadića Srbija je samo stagnirala i nazadovala. Sve godine njegove vlasti za našu zemlju su izgubljene i propale, jer dan koji prodje nikada se više ne vrati.

Viktorija Viki

pre 5 godina

Sada smo mogli videti pravo lice Borisa Tadića. Duša prodana. Sramota je ko je bio na čelu naše države,sramota!

Mirko

pre 5 godina

Ima Boga, vidi sve. To sto on radi nece jos dugo trajati.

Maja

pre 5 godina

Nikakav njegov tvit, ne može da ospori ono što se dešavalo dok je on bio predsednik! Celu su Srbiju rasprodali, fabrike dokrajčili i katanac stavili, KiM prodali, a danas su svi prepametni i danas bi svi repili sve probleme bolje nego predsednik Vučić, koji svakim danom pokazuje sve više kako se bori za državu i građane!

Stanivukovic Radomir

pre 5 godina

molim pisca ovog teksta da nas koji Srbiju smatraju svojom otadzzbinom i Srbe svojom bracom ne vredja ma kako rekao svoje misljenje o toj Bitangi i to sa veliko B . njemu treba oduzeti drzavljanstvo i proterati ga tamo odakle je stigao u moju dragu Srbiju ! to da ne budem preostar mada sam isljenja da ga treba po Apisovom postupku resiti ! i ne samo njega !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija