• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

30.09.2018

19:04

ZLOČINAC PONOVO PRETI! HARADINAJ ŽELI KOSOVSKU VOJSKU PO SVAKU CENU: Učinićemo to! Briga nas za Srbe, IMAMO BLAGOSLOV AMERIKE!

Politika

ZLOČINAC PONOVO PRETI! HARADINAJ ŽELI KOSOVSKU VOJSKU PO SVAKU CENU: Učinićemo to! Briga nas za Srbe, IMAMO BLAGOSLOV AMERIKE!

Podeli vest

Građani Kosova ne treba da brinu o mogućem sporazumu sa Srbijom, razmeni teritorija ili korekciji granica, jer do toga neće doći, rekao je lažni premijer lažne i samoproklamovane države Kosovo Ramuš Haradinaj na konferenciji za novinare nakon zvanične posete Sjedinjenim Američkim Dražavama, prenosi RTK

Haradinaj je, nakon povratka iz SAD, rekao kako su američki zvaničnici mišljenja da Kosovo treba ostati u aktuelnim granicama.

- Svi su izrazili mišljenje da je sporazum sa Srbijom o priznanju Kosova neophodan, ali ne i pomeranje granica ili razmena teritorija. Uveravam vas da nemate razloga za brigu, jer ideja o korekciji granica i razmeni teritorija nije potekla od Sjedinjenih Američkih Država - istakao je on.

Haradinaj je kazao da su glavne teme na sastancima sa zvaničnicima SAD bile bezbednost, formiranje vojske Kosova, članstvo Kosova u INTERPOL-u kao i dijalog sa Beogradom.

- Naglasio sam da je neophodan pravno obavezujući sporazum, ali ne preko pomeranja granica ili teritorijalne razmene. Što se tiče transformacije Bezbednosnih snaga Kosova u vojsku Kosova dobilo je blagoslov Amerike da se to uradi. Takođe, mogu dodati i to da neće biti odlaganja liberalizacije viznog režima na Kosovu - kazao je Haradinaj.

Čovek koji je postao poznat po stravičnim zločinama nad srpskim i nealbanskim stanovništvom na Kosovu i Metohiji komentarisao je posetu Tačija jezeru Gazivode, kazavši da Tači treba da posećuje sve delove Kosova kao i da Gazivode pripadaju svim građanima Kosova, zaključuje se u izvještaju RTK.

ZLOČINAC HARADINAJ OPET PRETI RATOM! Ako se granice pomere trebaće opet vojničke čizme!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivana

pre 5 godina

Samo se vi uzdajte u Amere ima da i Albaniju svoju izgubite Siptriiii!

ivana

pre 5 godina

Cekajte dok vam Vucic i Putin zabibere vase pokvarene planove!

ana

pre 5 godina

Strasno sta ovaj covek sebi dopusta. Ocigledno je da ima podrsku

roby

pre 5 godina

Da imas podrsku Amerike ne bi ti to javno izjavljivao!!Sto je babi milo to joj se i snilo.

milan306

pre 5 godina

Ko ti je rekao da imaš podršku Amerike??Zlikovac jedan

Milasin

pre 5 godina

Dokle više pretnje???Zlikovcu je mesto u zatvoru.

Pravda

pre 5 godina

Pretnje i provokacije koje stizu iz Pristine na dnevnom nivou nisu nista novo, ali najvise brine sto je to podrzano od zapadnih zemalja.

Buba

pre 5 godina

Ovde samo Srbija pokusava da dodje do resenja i to kompromisnog i mirnog, Albanci su do sad pronalazili izgovor da do dogovora ne dodje,a sad su kao pronasli i saveznike na koje se izvlace.

Sneki

pre 5 godina

Ubico prirode zemlje Srbije, otimacu nase zemlje vrati se u jazbinu iz koje si ispuzao i vrati snove na Kosovo!!!!

Ljubo

pre 5 godina

Pa vi ste u SAD-u bili po coskovima, ne znam sa kim ste migli onda da tamo pricate i dobijete bilo kakve podrske i blgoslove!

Anna

pre 5 godina

Haradinaj ne zna sta prica, on je zlocinac koga treba zatvoriti.

PVO

pre 5 godina

Terorista je malo nervozan čuo je da sređuju treći sprat u Ševenginenu i da su mu već našli finu malu ušuškanu sobicu gde će da trune do kraja života za zločine koje je počinio.

tomas9d

pre 5 godina

Video je on Trampa kao i ja, preko tv ekrana.

Ana

pre 5 godina

Srbija je uvek spremna na saradnju,ali nece trpeti ponizenja i zahteva da nesto uradi na svoju stetu.

Maca

pre 5 godina

Situacija Kosova i Srbije je teska ali se nadam da ce se postici idealno resenje ove situacije koja ce doneti na kraju dobro Srbiji i njenim gradjanima.

paramonte

pre 5 godina

Jos nije shvatio da se americka politika promenila.

Dijana

pre 5 godina

Tesko on sve ista da uradi bez odobrenje svojih metora.

Biljana

pre 5 godina

Covek bez trunke inteligencije, samo pokusava da dobije trunku mediske paznje.

Gordana

pre 5 godina

Dobili po usima u americi i sada pokusavaju da budu nesto bitni.

slađa

pre 5 godina

Ne, nemate blagoslov Amerike, Haradinaj. A za šetnju i korišćenje imovine u koju je ulagala Republika Srbija, postoje i druge međunarodne institucije koje se time mogu baviti. U svakom slučaju, od Srbije i Srba zavisi kako će funkcionisati život građana na KiM. Ne zaboravi to. Srbija svoju značku sa revera ne daje nikome.

Bella75

pre 5 godina

Puste želje, ti ćeš još malo iza rešetaka!

Mira

pre 5 godina

Zar ti misliš da se Srbi plaše nekoliko Alabanaca na KiM? Kakvu ćeš ti vojsku formirati tamo, kada nemate osnovne uslove za život? Pa sravnali bi vas sa zemljom, da vam Amerikanci ne čuvaju leđa!

Viktorija Viki

pre 5 godina

Ratom i nemirima se nista dobro ne moze postici. Srbija zeli sve da resi mirnim putem po pitanju KiM.

Danna

pre 5 godina

To je samo želja, ali ne i mogućnost! Živi bili, pa videli.

Franjo

pre 5 godina

Haradinaj je veliki lazov Srbi sve izdradili i stvorili, a Taci bi tu da se "setka "e pa nece moci gospodine Taci i nase strpljenje ima granice.

MilijanaLakić

pre 5 godina

Prvo su lagali da su ravnopravno pozvani na sednicu UN a oni u stvari čamili po hodnicima i pravili sačekuše da bi se slikali i rukovali sa predstavnicima zemalja učesnica. Dok Tači prepada Srbe na severu Kosova i zastrašuje ih opozicija im pravi mitinge u Prištini a ovaj pušta priču da će kosovske granice ostati iste kao do sada jer im Amerikanci to garantuju?Tamo se više ne zna "ko pije a ko plaća" a međunarodna zajednica ih i dalje podržava u tom njihovom ludilu što je nečuveno!

zoran

pre 5 godina

JA GARANTUJEM DA CE KOSOVO OSTATI SRPSKO A SIPTARI CE BITI PROTERANI U ALBANIJU ODAKLE SU I DOSLI.

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Terorista Haradinaj poziva na rat.Opet bi da obuče uniformu...

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Šitarski terorista-premijer.EU stidi se!

Govedarica

pre 5 godina

Haradinaj se mnogo zaneo u laganju. SAD nece podržati formiranje oružanih snaga odnosno vojsku Kosova.

Nena

pre 5 godina

Muka mi je kad povezano citam reci koje ne idu jedna uz drugu: oruzane snage- i blagoslov; ...to mi ko: bombe-milosrdni andjeo...Uzas! Trazi izgovor i opravdanja za neke buduce provokacije, a sve kao "legitimno" jer ih obavlja "pod okriljem SAD-a". Za zlocine-nema opravdanja kod normalnog sveta.

Moma

pre 5 godina

Kvazi premijer, kvazi drzave je dobio i kvazi podrsku SAD. Verovatno mu je neko otpozdravio dok se smucao po hodnicima UN pa misli da je dobio podrsku.

Fudbaler

pre 5 godina

Haradinaj I Hašim Tači što se tiče dijaloga oni su svoje završili jer su prekršili dijalog u svim tačkama.

Sale

pre 5 godina

Protiv takvih "vojski" bi svet trebalo da se bori i da bude mirno i civilizovano mesto!

Irina

pre 5 godina

Lazni premijer, lazna vojska, lazni blagoslov.

Petar

pre 5 godina

Nikad nećete imati vojsku kao ni državu! Vi ste jedan mali i nebitan narod, ideite u Albaniju!

Petar

pre 5 godina

Nikad nećete imati vojsku kao ni državu! Vi ste jedan mali i nebitan narod, ideite u Albaniju!

milan lala

pre 5 godina

Kazes dobili ste blagoslov amerike da stvarate vojsku i da vas nije birga za Srbiju . I mi smo dobili blagoslov Rusije da vam tu vojsku steramo u Jadransko more .

zoran miljkovic

pre 5 godina

На нашу велику жалост овако ће и БИТИ,само се ми држимо Путина и тонемо све дубље,иако је обећан пут у ЕУ и добијени избори,ми сваки дан примамо Руског амбасадора,шта да нам да смернице,ГЛУПОСТ НЕВИЂЕНА.

dejan

pre 5 godina

Taci = zlocinac i mafijaski boss zasluzuje da ostatak zivota provede iza resetaka.

dejan

pre 5 godina

Albanci mogu samo da sanjaju o svojoj drzavi na nasoj teritoriji, sve vise gube podrsku saveznika.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17