• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.10.2018

14:00

NOVI AKT TERORA NAD SRBIMA! Bomba u dvorištu Omladinskog centra u Osojanu kod Istoka!

Politika

NOVI AKT TERORA NAD SRBIMA! Bomba u dvorištu Omladinskog centra u Osojanu kod Istoka!

Podeli vest

Neaktivirana ručna bomba pronađena je danas u dvorištu Omladinskog centra u Osojanu kod Istoka, a direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je za "Televiziju Most" da traži efikasnu reakciju lokalnih i međunarodnih organa u pokrajini

 

Navodi se da su pripadnici Kosovske policije ubrzo po pozivu izašli na teren i vrše uviđaj.

TV "Most" navodi da su meštani Osojana veoma uznemerini i uvereni su da je reč o pokušaju zastrašivanja žitelja ove srpske enklave, posebno kada se uzme u obzir da su u nekoliko srpskih sela u Metohiji proteklih dana bile počinjene krađe i provale sa očigledno istim ciljem, rečeno je našoj redakciji u tom selu.

Đurić izjavio je ovim povodom zatražio efikasnu reakciju lokalnih i međunarodnih organa u pokrajini.

- Očekujem da budu utvrđene sve okolnosti i pronađeni odgovorni za ovaj opasan incident, kao i da budu temeljno istraženi svi najnoviji slučajevi provala i krađa stoke u srpskim selima južno od Ibra - rekao je Đurić.

Navodi se da je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju pozvao žitelje Osojana da se ne plaše, i da ne nasedaju ni na kakve provokacije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija