• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

02.10.2018

21:04 >> 21:05

NATO LICEMER POTPUNO RASKRINKAN! Krstić: Jeremiću, ti si bio zaljubljen u Tonija Blera!

Politika

NATO LICEMER POTPUNO RASKRINKAN! Krstić: Jeremiću, ti si bio zaljubljen u Tonija Blera!

Podeli vest

Nebojša Krstić, bivši savetnik Borisa Tadića, otkrio da se Vuk Jeremić pre 13 godina divio bivšem britanskom premijeru Toniju Bleru. Danas tog istog Blera naziva zločincem

NATO Vuk Jeremić, jedan od lidera Đilasovog Saveza za Srbiju, još jednom je pokazao koliki je licemer i prevarant.

Jeremić je, naime, lažno optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je bivšem britanskom premijeru Toniju Bleru dao ovlašćenje da u ime Srbije sa Prištinom pregovara o razgraničenju!?! Ubrzo je, međutim, utvrđeno da se ne tako davno upravo on oduševljavao likom i delom Tonija Blera i bio presrećan posle susreta s njim!

Nežni susret u Londonu

Sreća

Bio sam prisutan 2005. u Brajtonu kad su se Tadić i Jeremić sastali sa Blerom. Jeremić je tada bio presrećan što vidi Blera
Nebojša Krstić

Lider Narodne stranke gostujući na CIA N1 oklevetao je predsednika Vučića da je ovlastio bivšeg britanskog premijera Tonija Blera da u ime Srbije pregovara o razgraničenju sa Albancima!?! Jeremić je rekao da je tako nešto nedopustivo s obzirom na Blerovu ulogu u agresiji na Srbiju 1999. godine.

- To su mi rekli ozbiljni i visokopozicionirani zvaničnici, koji su zaprepašćeni kako je moguće da je Srbija izabrala baš Tonija Blera, jer je on, kao premijer Velike Britanije, imao specifično angažovanje 1999. baš po pitanju Kosova - izjavio je Jeremić.

Na to je reagovao marketinški stručnjak Nebojša Krstić, inače nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, i primetio da ga čudi otkud takav Jeremićev stav kad je svojevremeno bio zaljubljen u Blera.

"Ne razumem zašto se sada pretvara da je njegov protivnik. Bio sam prisutan 2005. na sastanku u Brajtonu kad su se Boris Tadić i Vuk Jeremić videli sa Tonijem Blerom, tadašnjim britanskim premijerom. Jeremić je bio presrećan što vidi Blera", napisao je Krstić na Tviteru, a ubrzo podsetio i na svečanost u Londonu na kojoj je Bleru uručena nagrada "Državnik decenije".

Đurić: Jeremić i Đilas nemaju stida ni morala

Foto: Tanjug

Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić kaže da su lideri SZS Vuk Jeremić i Dragan Đilas poslednji koji imaju imalo moralnog prava da bilo šta pitaju.
- Jeremiću bi bilo bolje da prvo kaže čemu služe pare iz katarske ambasade, a Đilasu da objasni odakle mu 25 miliona evra prijavljene imovine. Nakon toga bi građanima Srbije trebalo da saopšte zašto su servirali Prištini poklon u vidu pitanja i presude Međunarodnog suda pravde, zašto su izmestili dijalog o KiM iz UN na teren EU i doveli Euleks, a isključili Unmik i zašto su uveli granice na Jarinju i Brnjaku - naglašava Đurić.

"Boris Tadić i Vuk Jeremić su 2005. bili u Londonu na svečanosti koju priređuje evroamerički institut 'Istok-zapad', povodom uručenja nagrade 'Državnik decenije' Toniju Bleru. Jeremić je bio oduševljen što drugi put vidi Blera, jednog od svojih omiljenih lidera", objasnio je Krstić.

Vuk Jeremić nije juče odgovarao na pozive i poruke novinara Informera.

Analitičar Dragomir Anđelković smatra da je krajnje licemerno i cinično da oni koji su do juče bili oduševljeni Blerom i trčali za njim sada nekome drže pridike.

- Bler je neko ko je, evidentno, u više navrata delovao protiv interesa Srbije i direktno uticao na NATO bombardovanje. To ipak nije smetalo Jeremiću i još nekim opozicionim liderčićima da mu se dive i da trčkaju za njim ne bi li ga upoznali i dodvorili mu se. Sada ti isti sebe predstavljaju kao velike patriote i zgražavaju se nad bivšim britanskim premijerom. Licemerno da licemernije ne može biti - podvlači Anđelković.

Providno i jadno

Na drugoj strani, generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković naglašava da "predstavnici Saveza za Srbiju lažu kao i obično".

- Obična je izmišljotina da je predsednik Vučić ovlastio bivšeg britanskog premijera Tonija Blera da u ime Srbije pregovara o razgraničenju sa Albancima na KiM - objašnjava Selaković, podvlačeći da u ime Srbije pregovara isključivo Aleksandar Vučić, koji je jedini ovlašćen za to.

- Oni su izgleda naučili da neko drugi pregovara u njihovo ime, pa sad pokušavaju da ubede čitavu javnost da isti model primenjuje i predsednik Vučić. Providno, licemerno i jadno - istakao je Selaković.

VUČIĆ: Nije problem ono što opozicija misli, VEĆ TO ŠTO NE MISLE NA SRBIJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milena

pre 5 godina

Ma ko se uopšte bavi njima, svi već sve znaju, licemerstvo šta je tu za iznenađenje!

mirko

pre 5 godina

Tom Đubretu treba oduzeti svu pokretnu i nepokretnu imovinu i dati je deci bez roditelja ili za lećenje dece bolesne od teških bolesti.

Makica

pre 5 godina

Jeremic je jedno zlo, samo zeli da unistava nas narod.

Siniša

pre 5 godina

Vala iz očiju mu se vidi koliko je zlo od čoveka.

Marija

pre 5 godina

Jeremic ne samo da menja misljenje vec menja i stav o politici kako to njemu odgovara sto on dokazuje da je licemeran i neozbiljan politicar.

Marija

pre 5 godina

Jeremic i najrodjenije bi prodao zarad svoje licne koristi i tako menja svoja misljenja bukvalno svakog dana.

ana

pre 5 godina

Sta ocekivati od jednog Jeremica. Nista nas ne iznenadjuje.

ana

pre 5 godina

Bolje bi im bilo da cute jer ispadaju smesni . Svi znamo ko su i sta su radili dok su bili na vlasti.

Dijego

pre 5 godina

Jeremić je jedno zlo od čoveka i ti se zna, svuda se petlja i radio protiv interesa naše države.

Milan

pre 5 godina

Krstić je uvek spuštao Jeremića i za sve što mu je rekao je potpuno u pravu.

Sale

pre 5 godina

Jeremic je cinican, licemeran i krajnje bezobrazan kriminalac.

bilja

pre 5 godina

Nije preletacevic vec covek od iskustva,znanja i sto ne moze vise slusati ove leptircice od politicara koji svakim danom nesto kao da kazu a zaboravljaju gde su bili i sta su radili.

Roska

pre 5 godina

Kakvo licimerstvo do juce su trcali za Blerom s sada hoce da pametuju i savetuju nekog.

Dare

pre 5 godina

Mislim da je Vuk po 100-ti put pokazao koliki je licemer.

Andrijaa

pre 5 godina

Opozicija je godinama unistavala Srbiju,bolje je da cute!

Ina

pre 5 godina

A zato je Jeremić ljubomoran na predsednika! Prva ljubav zaborava nema

Rumena

pre 5 godina

Sve moj do mojega! Nego se nešto pitam da možda ipak nema kakve razlike između obožavanja i potplaćivanja.

Ana

pre 5 godina

Jeremic inace pokusava da skrene paznju sa svih svojih malverzacija, ali svako to skretanje paznje ga u stvari sve vise otkriva!

Aleksandra

pre 5 godina

Vuče pa ako je tako da imaš veliku ljubav za Tonija, to je sad sve opravdano, ne moraš se sakrivati, sad je svugde priznato LGBT, samo se u Srbiji to drugače izgovara.

Ana

pre 5 godina

Vuce,Vuce bubo lenja sta ce reci pokolenja.Vodio su zivot buran pa ostao ne kulturan

Erika

pre 5 godina

Vuče vuče bubo lenja, tražio si svoga blera, lepo zvuči, kako je to lepo ljubav na prvi pogled :D

Jaroslav

pre 5 godina

Toni Blera bi bilo dobro pod hitnim postupkom dati Vuku, možda mu poleti u zagrljalj :D :D :D

robi

pre 5 godina

Pa šta drugo i očekivati od licemera koji bi prodao Srbiju da može.

Ana

pre 5 godina

Vuce ti i tvoji sokolovi pokleknuste i u zemlju pogledaste.

robi

pre 5 godina

Pokušava da obmane narod to bože svojom patriotsjom politikom al provaljen je, sad nek ide pa nek se voli sa Blerom.

Suzana

pre 5 godina

Ovaj jeremic i Djilas misle da je neko lud.Smesniji su nego mapet sou.I Jeremic koji je bio vazan saraf vlasi koaj je izgubila i prodala kosovo,kritikuje nekoga ko hoce da vrati deo kosova bar.Smesno.

Viktorija Viki

pre 5 godina

Nista cudno od Jeremica. On menja misljenje i ponasanje kako vetar duva. Licimer teski.

Dragojlo

pre 5 godina

Jeremić izdajica Srpskog naroda .Na tuđoj muci se bogatio . Sve će izaći na videlo šta su ljudi iz opozicije radili.

ivana

pre 5 godina

Kako bi drugacije bio predsedavajuci u skupstini NATOa jedan period, ma strasno sta sve danas necemo cuti o ovima iz djavoljeg saveza!

ivana

pre 5 godina

Ovi iz saveza poput ovog Jeremica su polusvet i sramota za srpsku politicku scenu!

maria

pre 5 godina

U lazi su kratke noge!Jos jedna Jeremiceva besmislena laz!

Goga

pre 5 godina

Kad je Jeremic u pitanju sve je moguce i ne treba da nas iznenadi, nas koji smo upuceni u sva njegova prethodna dela, tj. nedela.

Egon

pre 5 godina

Krle raskrinkao cije je postere Sunjdjer Bob lepio iznad kreveta.

Grobar

pre 5 godina

E slusaj slazem se da je ovaj Jeremic jedan od mnogih u ovoj zemlji politicar od interesa i da politiku smatra samo kao sredstvo za sto vece bogacenje i sticanje moci,al ko sto je ovaj Krstic e on je neprevazidjen.Jedna obicna bez obraza i karaktera individua koja ce za rad malo para i popularnosti pristati da vam lize d...e do kad ste na vlast .

Marko

pre 5 godina

Poenta je da Bler predstavlja Srbiju, a predsednik Vucic niti bilo ko drugi to nije demantovao niti moze, jer je istina. Svi smo vidjali Blera kako dolazi na sastanak sa Vucicem u Beograd. Drugo - veceg preletaca i uvlakaca od ovog Krstica nema. Ja bih se ozbiljno zabrinuo da me taj brani,a do juce se uvlacio Tadicu i kome sve ne na politickoj sceni. Sada je dosao na red Vuchic koga ce da popljuje chim sidje sa scene, jer je to takav tip ljudi. Lizao se sa jeremicem a sada bi da se dodvori ovoj garnituri pa udri po Vuku. Takodje, neko divljenje Bleru od strane Vuka ne iskljucuje istinu da krvnik Bler danas predstavlja Srbiju. Sasvim sigurno da je Vuk Jeremic daleko, daleko bolje obaveshten od ove ulizice Krstica.

OGI

pre 5 godina

Pa šta drugo da se očekuje od ološa Vuka nego da podržava i divi se istim.

miki

pre 5 godina

Jeremicu ti se bolje izjasni odakle ti leze novac!

Paja

pre 5 godina

Vuk Jeremić je licemer koji samo gledao svoje lične interese.

Boki

pre 5 godina

Išao je za njim kao pas i ispunjavao njegove hirove.

EVA

pre 5 godina

Tada je bio oduševljen Blerom jer je imao lični interes.

Rajko

pre 5 godina

Dok mu je trebao Toni Bler Vuk Jeremic ga dizao do nebesa, sada ga pljuje licimer sta drugo reci.

vida

pre 5 godina

Predsednik Vučić najbolje zna koji su interesi Srbije i ne treba mu Bler niti bilo ko da to radi umesto njega.

Zvezdanaesterac

pre 5 godina

Neko ima 25 miliona eura prijavljenih, a neko velu milijardu neprijavljenu mada proslavljenu. Znam Vucicevicu da ovo neces da objavis

OGI

pre 5 godina

Vuk Jeremić je najveći obožavalac Tonija Blera koga je jurio i sačekivao po hodnicima u Londonu. A ne zaboravimo da su i ostali DS žutaći bili prisni i sa najvećin zlikovcem Medlin Olbrajt. Sada glume neki moral, a obraz im je crven.

Aleksa

pre 5 godina

Sve se ajako brzo zaboravi a sve u zavisnosti od trenutka i potrebe

Mica007

pre 5 godina

Jasno je odavno gradjanima Srbije koliki je lazov i prevarant Jeremic!

Dragojlo

pre 5 godina

Jerrmić Srpski izdajnik ,plaćenik Američki, upropastio je Državu Srbiju .Opozicija je uništila Srbiju jer su bili Američki ološi.Svima treba oduzeti imovinu i dati bolesnoj deci da se lece jer su to njihove pare koje su Jeremić i kompanija pokrali u Srbiji !

Zora

pre 5 godina

Vuk Jeremic je lazov i prevarant,gleda samo svoj licni interes.

kristinad

pre 5 godina

Jeremić je čovek, na koga ne bi trebalo obraćati pažnju, jer svakoga dana menja mišljenje i izjave.

momo

pre 5 godina

Oni su izgleda naučili da neko drugi pregovara u njihovo ime, pa sad pokušavaju da ubede čitavu javnost da isti model primenjuje i predsednik Vuči

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Očigledno je da Vuk Jeremić radi protiv interesa Srbije.

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Steta tako mlad a vec nosi oreol propalog politicara. Ono sto mi nije jasno to je nezasluzena paznja koja mu se poklanja.

Aleksa

pre 5 godina

Sta ste ocekivali od potomka jednog poturice?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija