• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

03.10.2018

18:03

SNS ČAJETINA: Saopštenje Jeremićevog potrčka Stamatovića vrhunac ŠARLATANSTVA!

Politika

SNS ČAJETINA: Saopštenje Jeremićevog potrčka Stamatovića vrhunac ŠARLATANSTVA!

Podeli vest

Povereništvo SNS Čajetina ocenilo je danas da je saopštenje predsednika te opštine i lidera stranke Zdrava Srbija Milana Stamatovića, u kome se govori o sastanku Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, vrhunac političkog neznanja i šarlatanstva

Stamatović govori o tom sastanku kao da mu je prisustvovao, navodi se u saopštenju i dodaje da je očigledno da je Stamatović teško podneo i 14. susret Vučića sa Putinom, nikad bolje odnose sa Ruskom Federacijom i činjenicu da, zahvaljujući Vučiću, nijedna zemlja u regionu kao Srbija nema tako razvijenu bilateralnu saradnju sa najuticajnijim zemljama sveta.

- Nismo upoznati da je Stamatović ikada boravio u Moskvi, ni kao turista, a inače voli da putuje na račun rasprodatih zlatiborskih parcela neposrednom pogodbom - navodi se i dodaje da je pre nekoliko dana iz budžeta opštine Čajetina plaćeno stotine hiljada dinara za boravak Stamatovića u Londonu sa njegovom saradnicom zaduženom za "spoljne i sporne poslove".

Povereništvo SNS Čajetina sumnja da je Stamatović dobio savet od, kako navode, svog gazde i eksperta za luksuz i bahaćenje državnim parama Vuka Jeremića, pa je hotelski smeštaj u Londonu za dvoje plaćen 800 evra za noć. 

- Ðilasov pitomac i Jeremićev potrčko, Milan Stamatović, uspeo je da Čajetinu dovede na nivo najzaduženije opštine u Srbiji što mu je bila ključna referenca za prijem u tajkunsko lopovski savez - navode u saopštenju u kom Stamatovića pitaju kada će prestati da prodaje zlatiborsku zemlju neposrednom pogodbom?

Između ostalog, pitaju ga kako je mogao sam sebe postaviti za načelnika opštinske uprave i potpisivati dozvole svojim građevincima i koliko je do sada platio oportuniteta za stotine miliona dinara nenamenski potrošenog novca po prijavi Državne revizorske institucije?

SNS ČAJETINA: Žalosno je da Stamatović priča o poljoprivredi i ekonomiji, a delio je predizborne subvencije koje su se koristile za ''uzgoj glasova''

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marijana

pre 5 godina

Lep nadimak je dobio Jeremicev potrcko...sta vise govoriti dalje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija