• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

03.10.2018

19:04

SNS PARAĆINA: Podrška vanrednim izborima u 3 opštine!

Politika

SNS PARAĆINA: Podrška vanrednim izborima u 3 opštine!

Podeli vest

Opštinski odbor Srpske naprednke stranke podržava inicijativu šefa poslaničke grupe socijalista u Skupštini Srbije Ðorđa Milićevića da se u Paraćinu, Šapcu i Čajetini održe vanredni izbori

U saopštenju OO SNS Paraćina, navodi se da je vreme da "krađe, stranačko zapošljavanje, nameštanje tendera i izvlačenje novca iz budžeta opštine i trpanje u sopstvene džepove u tim opštinama prestanu". 

Građani Paraćina više ne treba da trpe turturu i bahato ponašanje Saše Paunovića, kaže se u saopštenju pozivajući bahate čelnike tri opštine da izađu na izbore, a ne da se konstantno žale kako trpe pritiske republičke vlasti. 

- Oni koji pozivaju na silovanje žena neka izađu pred građane koji će im poslati jasnu poruku da takvima nije mesto na političkoj sceni Srbije. Bahati čelnici Paraćina, Šapca i Čajetine konstantno tvrde da trpe pritisak republičke vlasti, pa ih mi ovim putem pitamo – ako je to istina zašto ne odete na vanredne izbore?! Zbog čega se plašite da stanete pred građane koji će dati ocenu vašeg rada? Raspišite izbore, pa nek građani kažu da li je kraj vašem bahatom ponašanju-isitče se u saopštenju OO SNS Paraćina.

Ranije danas Gradski odbor SNS u Šapcu saopštio je da podržava predlog da u tom gradu, Čajetini i Paraćinu budu raspisani vanredni lokalni izbori, jer je to, kažu, najsigurniji način da se proveri volja građana.

DOGORELO DO NOKTIJU: SNS Šapca za izbore u tom gradu, Čajetini i Paraćinu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dale

pre 5 godina

Opozicija nece imati ni 0,1 posto glasova jer su lopuze i nasilnici.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija