• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

05.10.2018

17:40

VULIN: Međunarodna zajednica na KiM da deluje preventivno, a ne da čeka da se nešto desi!

Politika

VULIN: Međunarodna zajednica na KiM da deluje preventivno, a ne da čeka da se nešto desi!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da od međunarodne zajednice očekujemo da na prostoru Kosova i Metohije deluje preventivno i da se nada da Hašim Tači neće nastaviti sa provokacijama

- Nadamo se da Hašim Tači neće nastaviti sa provokacijama, da neće izazivati sukobe, nerede i nemire. Očekujemo od međunarodne zajednice na prostoru Kosova i Metohije da se ponaša u skladu sa svojim mandatom i da preventivno deluje, a ne da čeka da se nešto desi - poručio je Vulin u Čačku odgovarajući na novinarsko pitanje o ukidanju povišenog stepena borbene gotovosti Vojske Srbije i provokacijama Hašima Tačija posetom "Gazivodama".

Ministar je rekao i da sve bezbednosne strukture Republike Srbije budno prate situaciju na prostoru Kosova i Metohije i da ćemo umeti da odgovorimo na svaku provokaciju i svaki pokušaj ugrožavanja ljudi koji tamo žive.
 

(VIDEO) VUČIĆ ZA RUSSIA TODAY: Nismo mi gospodo otvorili Pandorinu kutiju već vi kad ste 2008. priznali Kosovo!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 5 godina

Na Kim da se prate mere bezbednosti budno da mi mogli da odgovorimo kako trebam

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija