• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/mediji

08.10.2018

20:36 >> 20:39

SRPSKA U OPASNOSTI! KREĆE HAOS KOJI CIA PRIPREMA MESECIMA?! Ivanić ne priznaje Dodikovu pobedu!

Politika

SRPSKA U OPASNOSTI! KREĆE HAOS KOJI CIA PRIPREMA MESECIMA?! Ivanić ne priznaje Dodikovu pobedu!

Podeli vest

Aktuelni član Predsedništva BiH Mladen Ivanić, koji je na osnovu do sada izbrojanih listića definitivno izgubio od Milorada Dodika u trci za još jedan mandat u kolektivnom šefu države BiH, ne priznaje poraz

On je izjavio za BN TV da je još rano za proglašenje pobede, jer, kako je rekao, Dodik vodi za oko 30.000 glasova, i najavio je da će tražiti ponovno prebrojavanje glasova.

- Još je rano za proglašenje pobede - rekao je Ivanić, dodajući da se nešto nelogično dešavalo, naročito, kako je rekao, na području izborne jedinice 7 (Zvornik).

Ivanić najavljuje da će tražiti ponovno prebrojavanje glasova i da još nije sve poznato.

Postoje, kazao je, i glasovi u odsustvu.

Centralna izborna komisija BiH je noćas saopštila da su, prema prvim preliminarnim rezultatima jučerašnjih opštih izbora u toj državi, novi članovi Predsedništva Šefik Džaferović, Milorad Dodik i Željko Komšić.

PUTIN PREUZEO MAKEDONIJU, PRAVI OD NJE NOVU SRPSKU! Amerikanci dižu paniku posle debakla u Skoplju!

I lider Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović takođe je rekao da Savez za pobedu ne prihvata rezultate izbora, koji su "puni nelogičnosti, malverzacija, ucena, kupovine glasova, otvorenih i tajnih pretnji".

On je najavio da će PDP u zakonskom roku uputiti prigovor CIK BiH za ponovno ručno brojanje glasova, jer je postojeći izborni rezultat rezultat "narušavanje fer i demokratskog izbornog procesa".

Borenović je kazao da je u mestima gde su kandidati SzP ostvarili loš rezultat vladajući SNSD imao potpunu kontrolu nad biračkim odborima.

- U pitanju je obesmišljavanje izbora i samog demokratskog procesa i konačno mora nešto da se uradi - rekao je on.

KUSTURICA ČESTITAO DODIKU: Ovo nije tvoja pobeda, OVO JE POBEDA SRPSKOG NARODA I REPUBLIKE SRPSKE!

Podsetimo, mesecima unazad politički analitičari upozoravaju da postoji velika opasnost da će neposredno posle izbora u BiH biti pokušaja da se izazovu neredi u Republici Srpskoj i sprovede takozvana "obojena revolucija".
 
Oni upozoravaju da je BiH zapadni protektorat i da međunarodnim centrima moći u Briselu i Vašingtonu nikako ne odgovara pobeda Milorada Dodika i njegov ulazak u Predsedništvo BiH.

Uoči izbora obaveštajne službe, pre svega iz Velike Britanije, uključile su se u rad Interresorne koordinacione grupe u bazi EUFOR u Sarajevu koja je tako postala centar udara na Republiku Srpsku i koja predstavlja ekspertsku "propagandnu grupu" sastavljenu od više desetina stručnjaka za podršku domaćim medijima i nevladinim organizacijama, u izvođenju psiholoških operacija
 
U Sarajevu su, otkriveno je uoči izbora, i pripadnici 15. Grupe za psihološke operacije, vojske Velike Britanije (15.United Kingdom Psychological Operations Group). Oni, između ostalog, izvode informacione operacije putem interneta, javne diplomatije, nevladinih organizacija itd... Kontrola javnog mnjenja, medija, društvenih elita i najšire javnosti koje se nalaze u ovom procesu , od njihovog je primarnog značaja.

VUČIĆ OBJASNIO: Da sam ja otišao u BiH uoči izbora "obesili" bi me!

Da li će krenuti otvoreni napad na Milorada Dodika pokazaće narednih nekoliko dana, ali već sada je izvesno da se Republika Srpska nalazi na meti pojačanih obaveštajnih operacija zapadnih zemalja i da su njihova udarna pesnica na domaćem terenu opozicione partije iz Republike Srpske okupljene u Savez za pobedu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Mladen Ivanić traži prebrojavanje glasova iz sebičnih političkih razloga. Interes naroda je stabilnost i u BiH i u Republici Srpskoj. To je ujedno i jedini interes Srbije. Treba da čestita pobedu Dodoku i Željki Cvijanović i da pomogne u daljem radu.

Dejan

pre 5 godina

Znači CIA ispunjava Ivanićeve želje. Da je kojim slučajem Dodik izgubio i da ne priznaje izborne rezultate , da li bi CIA i englezi reagovali . Zlotvori. Treba ih pobiti kao bagru zadnju.

Milijana

pre 5 godina

Narod koji je birao Milorada Dodika nece ni dozvoliti da ga neko rusi a ni podcjenjuje... svidjalo se to nekom ili ne.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20