• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

10.10.2018

18:32

DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA: Govedarica i Ivanić odbili Dodikovu pruženu ruku!

Politika

DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA: Govedarica i Ivanić odbili Dodikovu pruženu ruku!

Podeli vest

Vukota Govedarica, predsednik opozicionog SDS i aktuelni član Predsedništva BiH, Mladen Ivanić, odbili su poziv na kafu predsednika Republike Srpske i izabranog srpskog člana Predsedništva BH u novom mandatu, Milorada Dodika.

Govedarica je na konferenciji za novinare potvrdio da su Ivanić i on dobili Dodikov poziv, ali da nema nameru, kako je rekao, da pije kafu sa čovekom koji je na vrhu režima i koji je od SDS hteo da napravi terorističku organizaciju.

Dodik je, naime, nakon izbora najavio mogućnost koalicije sa opozicijom na državnom nivou, ako srpske opozicione stranke na to pristanu, a u razgovoru sa Obrenom Petrovićem, gradonačelnikom Doboja iz SDS, koji mu je čestitao pobedu, je obećao da će pozvati predstavike opzicije da porazgovaraju o aktuelnj političkoj situaciji nakon izbora.

Kako je javila Srna, pozivajući se na svoja saznanja, Dodik je, imajući u vidu činjenicu da je u Srpskoj postzborni period, mišljenja da je vreme da predstavnici dve suprotstavljene strane sednu i porazgovaraju.

Poziv predstavnicima opozicije Dodik je, kako se navodi, uputio u ime premijerke Željke Cvijanović i svoje.

Govedarica, međutim, odbija Dodikovu pruženu ruku. Odlazak na razgovor kod predsednika Srpske, Govedarica je odbio u svoje i ime Ivanića.

Banjalučki mediji javili su juče da desetak opštinskih odbora traži da Govedarica podnese ostavku zbog lošeg izbornog rezultata.

Govedarica danas kaže da su imali sastanak Saveza za pobjedu da nastavljaju da rade i u postizbornom periodu.

- Želimo da utvrdimo da je bila brutalna krađa. U odnosu na jučerašnji dan imamo 1.500 nevažećih listića - rekao je Govedarica, koji procednjuje da će broj nevažećih lisića dostić 50.000.

IZBOR KOMŠIĆA "POSLEDNJI EKSER U POSMRTNI KOVČEG BIH": Sarajevu preti do sada najveća politička kriza!

 

DODIK: Pokušaću da ojačam poziciju RS u okviru BiH, Bosna mora da radi bez visokog predstavnika!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija