• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.10.2018

12:16

ĐURIĆ: Ponoš je kapitulantska kukavica, junači se šireći mržnju prema Vučiću!

Politika

ĐURIĆ: Ponoš je kapitulantska kukavica, junači se šireći mržnju prema Vučiću!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Ðurić izjavio je danas da je nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš kapitulantska kukavica, a da se sada junači šireći laži i mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

 

Ðurić je u pisanoj izjavi za medije naveo da je Ponoš kao načelnik Generalštaba VS "ribao cipele generalima država agresora na našu zemlju".

- Upravo su Ðilas, Jeremić i Ponoš razarajući vojsku, ali i uništavajući ekonomsku osnovu društva, ostavljajući doslovce stotine hiljada ljudi bez posla i hleba i služeći svakom stranom gospodaru za koga su mislili da može da ih očuva na vlasti, pošto su znali da ih građani neće, porobljavali našu zemlju Srbiju - naveo je Ðurić.

Dodao je da im ništa ne vredi da do sutra jadno i ružno prete obračunima bez suđenja, kao što Ponoš navodno demokratski preti ministru odbrane Aleksandru Vulinu.

- Nikada se njihovo vreme vratiti neće. Ponoš i njegovi današnji koalicioni partneri bili su i ostali protagonisti politike rasparčavanja i uništavanja Srbije i bogaćenja na muci srpskog naroda i nema tih para kojima se njihove biografije mogu oprati - istakao je Ðurić.

Prema njegovim rečima, Ponošu i njegovim koalicionim partnerima neće u "jurišu na fotelje" pomoći pare iz Katara i međunarodnih tajkunskih crnih fondova jer, kaže, Srbija ih je prozrela i kaznila za sva nedela onda kada ih je nepovratno oterala sa vlasti.

- Baš kao što su rasparčavali i uništavali Srbiju kada su bili na vlasti i zbog vlasti, to pokušavaju da čine i danas kritikujući svaki pokušaj saniranja štete koju su upravo oni naneli sopstvenoj zemlji, ali time samo potvrđuju opšti utisak o njihovoj kriminalnoj i destruktivnoj istorijskoj ulozi - zaključio je Ðurić.

Ponoš je u intervjuu za nedeljnik "Vreme" naveo da se Aleksandar Vučić ne ponaša kao predsednik svih građana nego, kako je kazao, kao guverner nad porobljenom Srbijom.

Takođe, naveo je da Vučić, umesto da ispunjava predizborna obećanja, ispunjava obećanja koja je dao strancima.

Ponoš je rekao da će tužiti Vučića kao građanina, jer ga je nazvao špijunom, a Vulina, koji je isto rekao, neće, jer ne veruje "da to ima smisla".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Biljana

pre 5 godina

Ovi iz opozicije vise ni sami sebe ne uzimaju za ozbiljno.

Goran

pre 5 godina

Ponoš je suva inteligencija za ovog gospodina.

Alhemičar

pre 5 godina

Ponoš je jedini načelnik Generalštaba koji nije znao niti zna, kako se rasklapa automatska puška i osnovnu vojnu obuku, njega je na to mesto lično postavio NATO u vreme vladavine DOS-e.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Neka nam Ponoš objasni koliko je vojnih lica li i civilnih lica na služenju vojsci Srbije ostalo na ulici i bez zapošljenja., dok je on bio na čelu VS.

Sara

pre 5 godina

Ne junaci se tako sto se siri mrznja ni prema kome,a narocito prema predsedniku Vucicu.

Gaga

pre 5 godina

Opozicija jedino sto zna je da siri mrznju prema onima koji nisu istog misljenja.

Bojan

pre 5 godina

Sirenje mrznje prema Vucicu nije uspelo ni upornim opozicioarima, sto bi jednoj obicnoj kukavici?

Gosa

pre 5 godina

I doticni i svi oni drugi koji pokusavaju da sire mrznju prema Vucicu, mogu samo da se uguse u istoj.

zora

pre 5 godina

Vucic je svetski lider, Ponos ne moze da podnese jacanje nase drzave.

Pera

pre 5 godina

Kukavice jedino to i rade, šire mržnju i neistine.

Vucko

pre 5 godina

Djilas i Jankovic, Jeremic pricaju bajke u koje samo oni veruju i niko vise.

beli tigar

pre 5 godina

Zato sto zavidi Vucicu jer je postovan i cenjen i ima rezultate u svakom polju.

Milos

pre 5 godina

Подржавао је уништавање војске и државе, а сада се брине за државу! Боље је да се бринуо тада!

crkotina esenesovska

pre 5 godina

Čak se i ovo mongoloidno nedonošče našlo da šilji kurac na gopspodina Ponoša. Teletabisu, kad ćeš opet na Kosovo? Aaaaaa, neće da te puste u ”lažnu državu”. Ili ti je frka ljigavi stvore da ne prodješ kao onomad.

Ana

pre 5 godina

Eeee opozicijo ne znas vise sta ces da radis pa ozivljavas ove propale generale.

Milanka

pre 5 godina

Ovakvim reakcijama, samo provocira Srbe, a to nije dobro, kako za nas, tako i zanjih.

Milanka

pre 5 godina

Cudi me ovakva reakcija Ponosa? Nadam se da ce se spustiti na zemlju.

Pavle

pre 5 godina

Ponos i saborci su mog oca, visokog oficira, oterali onomad u penziju, jer nije hteo da bude clan " zutog preduzeca " !

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija