• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

14.10.2018

17:54

KOLINDA SE TEŠKO IZBLAMIRALA! Đaci se žalili da nemaju salu, ona im odgovorila: IMATE LIVADU UMESTO DVORANE!

Politika

KOLINDA SE TEŠKO IZBLAMIRALA! Đaci se žalili da nemaju salu, ona im odgovorila: IMATE LIVADU UMESTO DVORANE!

Podeli vest

Hrvatski mediji preneli su razgovor predsednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović sa grupom učenika u Slavoniji koji su joj se požalili da im nedostaje sala za fizičko vaspitanje, na šta im je ona odgovorila da "imaju livadu umesto sale".

Portal index.hr navodi da je Grabar-Kitarovićeva prošle nedelje "izmestila" kancelariju predsednice države u Brodsko-posavsku županiju gde je posetila više gradova i opština, uključujući Slavonski Brod, Staru i Novu Gradišku, Okučane i Sikirevce.

Navodi se da ju je tamo dočekalo, kako su napisali na Fejsbuk stranici "Radio Slavonije", veliko iznenađenje. 

Ispred škole su je, naime, velikim aplauzom dočekali učenici, nakon čega se hrvatska predsenica slikala sa njima, a onda su kratko i porazgovarali.

- Je l'' vam dobro u školi- pitala je Grabar-Kitarovićeva, a oni uglas odgovorili "Daaaa".

Zatim je žena koja je s njima dočekala predsednicu Hrvatske i za koju portal navodi da je verovatno direktorka škole pitala: "Šta nam nedostaje?", a đaci odgovorili: "Dvorana". 

Grabar-Kitarović se osvrnula oko sebe i onda im se obratila: "Zato imate livadu". 

Nastala je tišina, navodi portal, koju je posle nekoliko sekundi prekinula žena koja je stajala pored predsednice, kada je prozborila: "Da, veliku livadu."

Portal navodi da su ona i Grabar-Kitarovićeva pred decom još vrlo kratko popričale, a onda je hrvatska predsednica otišla dok su joj deca veselo mahala.

 

ŠVAJCARCI ISPLJUVALI KOLINDU! U članku "Blamaže jedne predsednice" joj poručuju - BOLJE ČITAJ KRLEŽU NEGO ŠTO BEZOČNO LAŽEŠ!

 

HIT! Predsednica Hrvatske se zove - Kita! MIMI ORO BRILJIRALA NA TESTU OPŠTE KULTURE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pirke

pre 5 godina

Hevacka presednica ima bas lepo prezime Kitarović hahahaha

Pera

pre 5 godina

Nista ne cudi.Ona je samo proizvod negativne selekcije.

VLADO

pre 5 godina

HRVACKA IMA LIDL VISE OD 10 GODINA I ZIVI PET HILJADA PUTA BOLJE OD VAS. ZATO NEMOJ TE SAKRIVATI SVOJU BRUKU PREKO DRUGOGA. JELI VI VIDITE DA HRVACKI PORTALI VAS NE J* ZA SUHU SLJIVU PRESTANI TE PISATI O HRVACKOJ ONA JE MILJAMA DALEKO OD VAS.PRIJE NEKI DAN SAM SE VRATIJO IZ SRBIJE I SVE MI JE JASNO. PLATE S VAM IZMEDJU 25000 35000 DINARA RADITE I SUBOTOM I NEDJELJOM ZATO NEJAVLJAJTE SE.

Stojan

pre 5 godina

Da, da imaju livadu pa i blato po livadi pa i sneg i led po livadi pa trci. U tome je njeno razumevanje , vazno da njena cerka ima salu gde da vezba klizanje.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija