• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2018

09:22

(FOTO) JEREMIĆEVA KRIMINALNA BANDA MISLI DA JE CEO SVET NAIVAN! Vukov pajtaš Patrik Ho će na suđenju trvditi da je valjao oružje zbog VIŠIH INTERESA?!

Politika

(FOTO) JEREMIĆEVA KRIMINALNA BANDA MISLI DA JE CEO SVET NAIVAN! Vukov pajtaš Patrik Ho će na suđenju trvditi da je valjao oružje zbog VIŠIH INTERESA?!

Podeli vest

Glavnog tajkuna iz Jeremićeve bande u Kini gone za nova dela korupcije, a njegov i Jeremićev izvršilac, Patrik Ho, hoće na sudu u Americi da blati kinesku državu

Uskoro se približava suđenje trgovcu oružja i međunarodnom kriminalcu Patriku Hou, koji je deo bande koja je finansirala poslove Vuka Jeremića. Petog novembra pred sudom u Americi treba da krene rasplet, kada ćemo početi da saznajemo istinu i slušamo dokaze američke države protiv ove međunarodne bande, koja je osim pranja para i krađe preko podmićivanja međunarodnih službenika, čak isla tako daleko da je švercovala i oružje.

Između ostalog, Patrik Ho je oružje prodavao i Kataru, koji je kasnije bez ikakvog obrazloženja uplatio fondaciji Vuka Jeremića više stotina hiljada evra preko svoje ambasade u Berlinu?!?!

JEREMIĆ U SAD, PLANIRA DA 'PEGLA' PATRIKA HOA: Bivši šef diplomatije u neviđenoj panici, NE ZNA ŠTA MU SE SPREMA!

Foto: Informer

Patrik Ho

Jeremić, koji je više desetina puta za vreme svog ministrovanja i posle, za vreme mandata u UN, boravio u Hong Kongu, bio je ključni promoter i politički zastitnik poslova kineskog tajkuna Je Jianminga i njegovog prvog operativca Patrika Hoa, koji već godinu dana leži u ćorci u Americi. I glavni tajkun Jianming je u ćorci, ali u moćnoj Kini, gde je upravo pre dva dana uključen u još jedno delo korupcije koje mu se stavlja na teret. Jianming i Ho su Jeremićeve usluge plaćali milionima i milionima evra, a on im je pomagao da neko vreme budu ugledni građani i da šire posao, dok ih nisu provalili i ćorkirali Kinezi i Amerikanci. 

I, sta se dešava sada?! Dešava se to da je Patrik Ho u očaju i bezizlaznoj situaciji smislio najgluplju i najidiotskiju stvar do sada. Smislio je to da od suda  u Americi zatraži dozvolu da u njegovoj odbrani učestvuje i profesor sa Harvarda, Vilijama Kirbija, koji bi trebalo da "nauči sud o kineskom projektu One Belt One Road"?!

Dakle, Patrik Ho, čijeg šefa i lopovčinu je uhapsila moćna Kina, sad želi da objasni da je on i cela njihova banda, radila na pormociji kineskog projekta! Što bi nas narod rekao "pa je l' vi stvarno mislite da se mi kopčamo na leđima”?!

VUČE, JE SI LI ZA OVO DOBIO 200.000 DOLARA? Jeremićev ortak Patrik Ho optužen za šverc oružja u Katar?

 

Foto: informer.rs

Jeremić i Ho

I, pitanje je da li će im američki sud uopšte dozvoliti da lupetaju te gluposti, jer još nije odlučeno. Ali, ali gde je tu opet nas Vuk Jeremić, čovek koji je dobio ogroman novac od ove bande švercera oružjem?! 

Pa, ne bi smo se baš zakleli, ali postoji neki osećaj da je upravo Jeremić preko advokata savetovao da se angažuje Vilijam Kirbi da sve ovo "objasni". Naime, poznato je da je Jeremić završio Harvard i da voli da se hvali da on "poznaje sve i svakoga". Sad će verovatno reći "ma otkud ja znam Kirbija".

Ali, srećom, društvene mreže pamte sve! Pa je tako Jeremić upravo u vreme kad su on, Patrik Ho i Je Jianming otimali lovu, 2014. godine, na svom Tviter nalogu izrazio divljenje Kirbiju povodom nekog teksta o Kini.

Foto: Twitter

Ne bi čudilo da je upravo Jeremić bio konekcija između advokata Patrika Hoa i Kirbija i da je on savetovao da se ovaj stručnjak bogato plati, kako bi se pokušalo sa suludom odbranom Patrika Hoa.

Ho, koji je napunio Jeremićeve džepove treba jedno da ima u vidu: Kako je Jeremic branio Kosovo, a znamo kako ga je “odbranio", bolje bi mu bilo da smišlja nesto drugo, jer koga je Jeremić branio taj je...

 

JEREMIĆ U PROBLEMIMA DO GUŠE! KLUPKO SE ODMOTAVA - bliži se suđenje njegovom pajtašu HOU, a šeik Gadi počeo da OTKRIVA SVE TOKOVE NOVCA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
danko

pre 5 godina

Na kraju cekam saopstenje Vuka Jeremica za javnost da je valjao oruzje za licnu, kucnu varijantu :)

Petar

pre 5 godina

Tako ćemo Jeremija da prođe. Dobro kunue društvo!

OGI

pre 5 godina

Jeremić misli da može da se izvuče iz prljavih poslova, ali neće to tako lako ići. Kad padne Ho, pada i Jeremić.

Olivera

pre 5 godina

Kakav projekat, to ne moze biti prihvatljivo.

Janko

pre 5 godina

Ja samo ne mogu da shvatim ponasanje ovog coveka. Da li stvarno misli da je nedodirljiv i da sve radi po pravilu... Docice sve na svoje, poslovanje G.Jeremica ce biti transparentno.

ana

pre 5 godina

Strasno i sramotno cime se ovaj Jeremic bavio. Bolje da se pokrije usima.

Ogi

pre 5 godina

On visim intresom smatra zaradu svoju i Jeremicevu.

hana

pre 5 godina

Ipslivace istina na povrsinu,zasto je dobio od Katara 200 000 zelembaca.Zamenice London i Budimpestu za corku.

iva

pre 5 godina

Jeremic bi morao da se pridruzi svojim pajtosima u zatvoru

Tića

pre 5 godina

Jeste, baš je valjao oružje zbog viših interesa... Ispadoše svi na svetu budale, pa da poveruju u ovu priču!!!

Tića

pre 5 godina

Ma da, ceo svet je "sisao vesla", pa će da poveruje u ovu priču Patrika Hoa...

Sanja

pre 5 godina

Njihov najviši interes je pun džep, verujem da im je to bio cilj.

Senad

pre 5 godina

Ova banda je odsvirala svoje, niko nije naivan.

Sara

pre 5 godina

Pravada je spora ali dostizna, Jeremic je mislo da moze da radi sta hoce bezgrancno. Narod ga je odavno prozreo i njega i njegove lopovske namere kojima nema kraja, pa i dalje misli da ga neko podrzava.

joca

pre 5 godina

Sramno, da ne moze biti sramnije! Samo nek ostane na nivou opozicije....

Boško J

pre 5 godina

Kako stoje stvari i ovaj Jeremić je izgleda umešan u ove prljave rabote.

sasa

pre 5 godina

Vuče Vuče, stvari polako izlaze na videlo...ništa ne može da se sakrije....

Oliva

pre 5 godina

Sve Jeremićeve malverzacije izlaze na videlo pre ili kasnije, dosta je bilo bahaćenja sa tuđim novcem.

mara

pre 5 godina

Jeremic je mislio da moze da radi sta hoce i kako hoce. Narod ga je odavno prozreo i njega i njegove lopovske namere, kojima nema kraja.

Darko Jesic

pre 5 godina

Po Jeremiću i Hou će se snimati neki novi serijal "Kum-a".

Mija

pre 5 godina

Zaklela se zemlja raju,da se sve tajne znaju.Kad tad se sve sazna,i jasno nam je sada,sta je Jeremic sve radio.Nece nikada dobiti podrsku gradjana.Sramota.

Viktorija Viki

pre 5 godina

Istina polako izlazi na videlo, to je bitno.

NADA

pre 5 godina

Nadam se da ce svi zlocinci platiti za svoja nedela, i zavrsiti iza resetaka.

Ljube

pre 5 godina

Jeremić na političkoj sceni u Srbiji je odavno završena priča tako da ovo što sada radi po nalogu zapadnih sponzora je samo očajnički pokušaj zapada da promeni političku scenu u našoj zemlji - na svu sreću očigledno već odavno osuđen na propast. Na međunarodnoj političkoj sceni posle skandala sa ovim kinezima (a još se ni nezna šta će sve biti obelodanjeno) verovatno je takođe završio karijeru jer ko na tom nivou bude eksponiran zbog korupcije više nema šta da traži.

Seka

pre 5 godina

Misli da ce mu nesto pomoci ako se pravi lud, sad je kasno sve se saznalo.

Seka

pre 5 godina

Misli da ce mu nesto pomoci ako se pravi lud, sad je kasno sve se saznalo.

Anja

pre 5 godina

Banda pokvarena, misle da ce se izvuci tako lako.

ana

pre 5 godina

Opozicija je oduvek bila cudna i uzana, niko ih ne voli.

kiki

pre 5 godina

Odmotava se polako klupko, vidi se da su ovi iz opozicije sumnjivi i uzasni.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59