• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.10.2018

09:35 >> 10:16

(VIDEO) VUČIĆ NA SKUPU MINISTARA KINA +16 U BEOGRADU: Bez podrške Kine mi ne bismo uspeli da ostvarimo dobre rezultate!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ NA SKUPU MINISTARA KINA +16 U BEOGRADU: Bez podrške Kine mi ne bismo uspeli da ostvarimo dobre rezultate!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, otvarajući Samit ministara transporta Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope i Treći forum gradonačelnika glavnih gradova zemalja učesnica u tom mehanizmu, da zemlje jugoistočne i centralne Evrope treba međusobno bolje da se povežu

 

Vučić je, u svom obraćanju, naglasio da je povezivanje regiona, a danas je od presudnog značaja za napredak povezivanje, ukazao da, kada se pogleda prostor bivše Jugoslavije, može da se vidi da BiH i Srbija nemaju nijedan autoput koji ih spaja, niti prugu, a slično je i sa Crnom Gorom, Rumunijom, nešto bolje sa Bugarskom i Makedonijom.

- Infrastrukturno nismo povezani, iako smo glavni trgovinski partneri - podvukao je on.

To su stvari koje, prema njegovim rečima, moramo da ispravljamo.

- Suština je u povezivanju, da menjamo robe, usluge, na najbolji način smanjimo operativne troškove. Zato ulažemo mnogo novca u razvoj infrastrukture, rečnih luka, puteva. Spremni smo da saslušamo u tome savete naših kineskih prijatelja, i da damo pun doprinos projektu „Jedan pojas, jedan put - rekao je on.

Vučić je istakao da je ono zbog čega su svi okupljeni danas na ovom forumu novi putevi, saradnja i prijateljstvo.

- Želimo da budemo bolji, da se spojimo u jednu celinu ostvarenih naroda - naglasio je on.

Izrazio je uverenje da će biti izgrađeni autoputevi prema Crnoj Gori, BiH, ali i Rumuniji, čime bi napravili značajne pomake u narednom periodu.

Vučić je ukazao da Beograd predstavlja čvorište između istoka i zapada, severa i juga i da je on najbolje mesto za novi početak.

Radojičić: Saradnja sa Kinom na najvišem nivou

Odnosi Srbije i Kine su na najvišem nivou, a samit ministara transporta Kine i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope i forum gradonačelnika prilika je za razgovore o novim investicijama, poručio je gradonačelnik Zoran Radojičić.

Na otvaranju Samita i Foruma u Palati Srbija, Radojičić je rekao da je velika čast i zadovoljstvo za Beograd da bude domaćin skupa, koji je prilika da se razgovara o novim investicijama u privredi i celom društvu.

- Zadovoljstvo nam je da su naši odnosi na najvećem nivou, pre svega zahvaljujući naporima predsednika Srbije i Kine, Aleksandra Vučića i Si Ðinpinga i da je naša saradnja produbljena - rekao je Radojičić..

Dodao je da su se domaćini potrudil da program bude interesantan i izrazio nadu da će učesnici kroz razgovor i razmenu iskustava doći do značajnih zaključaka.

- Verujem da ćete u Beogradu provesti lepe dane, da ćete ih se sećati i poželeti da ponovo dođete, kao naši sagovornici ili kao gosti, i bićete dobrodošli - poručio je Radojičić gostima.

Izrazio je zadovoljstvo što će učesnici skupa imati prilike da vide i steknu uvid u naše projekte koji uvode našu prestonicu u red najmodernih gradova na obalama dve divne reke.

- Ljudi obično kada govore o ovim sastancima olako govore samo o kineskim kreditima. Jedni kažu da možemo da se zadužujemo. Ovo je mnogo više od toga. Učestvovali smo u desetinama projekata sa kineskim prijateljima i ostvarili veliku korist - istakao je Vučić.

Vučić je naglasio da naravno to sve zavisi i od stanja u budžetu, koji je treću godinu zaredom u suficitu.

Istakao je da bez saradnje sa kineskim priajteljima, pozitivnog pritiska da se nešto izgradi, premoste reke, naprave novi putev,i nikada sami ne bismo uspeli.

- Zato sam zahvalan premijeru Li Kećijagnu i posebo predsendiku Ši Ðipingu sa kojim sam imao pet razgovoro do sada i kojem sam zahvalan na ličnom odnosu koji ima prema Srbiji i našem regionu. Zahvalan na infrastrukturknim projektima koje gradimo od Koridora 10, Koridora 11, kako železničkog, tako i putnog, te i izgradnje nove pruge Beograd-Budimpešta koja će postati čvorište razvoja železničkog saobraćaja u centralno istočne Evrope - objasnio je on.

 

Antić: Srbija ima najveći broj projekata u okviru Kina plus 16

Srbija zahvaljujući snažnim prijateljskim odnosima predsednika Aleksandra Vučića i predsednika Kine Si Ðininga ima najviše projekata u okviru mehanizma saradnje Kine plus 16 zemalja centralne i istočne Evrope, izjavio je danas ministar energetike i nacionalni koordinator za saradnju Kine i CIE Aleksandar Antić.

Antić je na otvaranju samita ministara transporta Kine plus 16 CIEZ i trećeg foruma gradonačelnika glavnih gradova zemalja učesnica u tom mehanizmu saradnje, koji je otvoren u prisustvu predsednika Srbije Vučića, rekao da je taj format saradnje veoma značajan za Srbiju.

- Već sedam godina taj format je svake godine sve snažniji i ima sve više načina kojima zemlje regiona ostvaruju saradnju sa Kinom, na dobrobit svih naših građana. Ponosni smo na sve što je do sada urađeno - rekao je ministar.

Ističe da treba da budemo zahvalni Kini i predsedniku Siju, koji je otvorio mogićnost tog oblika saradnje na bilateralnoj i multilateralnoj osnovu, ali i doprineo da sve zemlje u regionu mogu više da sarađuju i imaju više projekata.

Rekao je i da je posebno značajna za region globalna inicijativa Kine Put svile.

- Srbija treba da bude ponosna pošto imamo jednu od najznačajnijih uloga, kao posledica snažnih partnerskih i prijateljskih odnosa Vučića i Sija. Srbija ima najveći broj projekata u oblasti infrastrukture i energetike. Tako planiramo i da nastavimo, to je jedan od naših prioriteta - naglasio je Antić.

Vučić je kazao da to ne bi bilo moguće bez posvećenog rada predsednika Šija, kojem je preneo pozdrave iskrenog prijateljstva u nadi da će do sredine iduće godine ponovo moći da ga dočeka u Beogradu.

Srbija sa Kinom, prema njegovim rečima, ima razvijene odnsoe u svim drugim oblastima.

Podsetio je na značaj Kine po srpsku privredu istakavši da je Kina, u trenutku kada je železara propadala kupila to preduzeće, a predsednik Ši posebnu pažnju je ukazao tom projektu.

- Kada smo misli da treba da platimo 100 miliona evra da je uništimo, Kinezi su je preuzeli i sada zapošljavaju 5.000 radnika, daju veće plate nego mi. Kineska kompanija postala je strateški partner Srbije i u rudniku bakra na istoku Srbije. Broj kineskih investitora neprestano raste. Očekujemo ulaganje od milijardu dolara u Zrenjaninu. Učešće u programu „Jedan pojas, jedan put“ svima donosi koristi - podvukao je on.

Bez podrške Kine Srbija ne bi uspela, kako je rekao, da ostvari odlične ekonomske rezultate, te da nas Peking na pozitivan način terao da unapređujemo svoju saradnju.

Rekao je da želi da uvećamo i broj kineskih turista, koji je i dalje, iako ima rasta, nedovoljan.

- Želimo da njihov broj utrostručimo, da upoznaju našu zemlju, ali neće samo našu. Oni hoće da dođu u Beograd, da mogu da obiđu odmah Budvu i Podgoricu, Sarajevo i Banjaluku, Skoplje i Ohrid, Rumuniju, Zagreb i Dubrovnik. Važno je da budemo što bliži jedni drugima - istakao je on.

Na kraju zamolio je predstavnike kineske države da prenesu pozdrave predsedniku Šiju i da mu se zahvale na svemu što je uradio za našu zemlju.

- Ja sam mali lider, jedne male zemlje i ne krijem zahvalnost Kini, već to govorim javno. Uverevam ga da neće naići na bolji doček, nego u Srbiji - zaključio je on.

Treći samit ministara transporta Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope trajaće do 17. oktobra u Beogradu.

Nakon svečanog otvaranja samit ministara saobraćaja biće nastavljen bilateralnim i zajedničkim sastancima u Palati Srbija, dok će forum gradonačelnika biti nastavljen u Sava centru.

Srbija prepoznata kao jedan od najaktivnijih učesnika u okviru mehanizma saradnje 16+1 i zemlja koja ima vodeću ulogu u saradnji sa Kinom kad je reč o infrastrukturnim projektima.

Na samitu će se razgovarati ne samo o projektima koji se tiču Srbije, već o ukupnoj saradnji Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope i njenom daljem razvoju.

Mihajlović, koja je i predsedavajuća srpskog dela Mešovite komisije za trgovinu i ekonomsku saradnju između Kine i Srbije, nedavno se u Kini, tokom posete srpske delegacije u Pekingu, sastala s ministrom transporta Kine Lijem Sjaopengom, s kojim je razgovarala o najvažnijim infrastrukturnim projektima Srbije i Kine, uključujući modernizaciju i rekonstrukciju pruge Beograd-Budimpešta i izgradnju autoputa na Koridoru 11.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Predsednik Vučić je Srbiju postavio na vodeću zemlju koju Kina vidi kao poslovnog partnera.

Sasa

pre 5 godina

Kineske kompanije nastavljaju i dalje da ulazu.

Dragana

pre 5 godina

Kina u nasem gradu postaje najznacajniji investitor.

Jelena

pre 5 godina

Kina je veliki prijatelj Srbije. Vise puta su to i dokazali.

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Podrška Kine i Rusije nama mnogo znači.Vetar u leđa i stabilnost.

Mikic Maric

pre 5 godina

To je jako dobro zbog modernizacije puteva i pruga.Treba saradivati sa uspesnim zemljama.

Jelena

pre 5 godina

Kina je uvek bila prijateljski nastrojena prema Srbiji i mi smo ih zahvalni.

Nevena

pre 5 godina

Zaista je sjajno sto smo domacini ovako bitnog samita, sve pohvale.

Sasa

pre 5 godina

Samit u Beogradu je vazan, jer je on poziv drugim kineskim investitorima da dodju u Beograd.

Rade

pre 5 godina

Samo lepo to da se dozira, da im ne prepustimo bas sve, oni jesu bogatiji ali nisu pametniji od nas.

ZIKA

pre 5 godina

Kina u nasem gradu postaje najznacajniji investitor.

MILA

pre 5 godina

Ne treba zaboraviti da se za Samit izborio Siniša Mali

Biljana Đ

pre 5 godina

Za nas su ovakvi skupovi od značajnog interesa jer na njima se potpisuju ugovori sa predstavnicima prisutnih država o saradnji sa Srbijom.

Iva

pre 5 godina

Sudeći po svemu, Kina je veliki prijatelj Srbije i treba to ceniti i zadržati.

Iva

pre 5 godina

Sudeći po svemu, Kina je veliki prijatelj Srbije i treba to ceniti i zadržati.

Marija

pre 5 godina

Verujem da cemo kao drzava biti sve uspesniji sa ovakvim vodjenjem drzave!

SLAVICA

pre 5 godina

Velika je čast biti domačin ovako važnom skupu.Kina i 16 predstavnika sugurno će doprineti za rešavnje mnoghi pitanja i novih investicija.

sasa

pre 5 godina

Saradnjom sa Kinom i zemljama iz okruzenja, Srbija belezi uspesne rezultate.

Jeca

pre 5 godina

Kina kao dobar prijatelj i ekonomski partner nam je mnogo pomogla.

Sanja

pre 5 godina

Kina nam je pored Rusije najjaci ekonomski partner.

sale

pre 5 godina

Beograd je danas izlog sveta,centar znacajnog medjunarodnog skupa.Srbija ce biti dobar domacin a ujedno je to veliko priznanje za Srbiju i predsednika Vucica.

Vlada

pre 5 godina

Velika je stvar što se skup ministara Kine +16 održava u Beogradu. Time potvrđujemo odlične odnose sa Kinom, kao i vođstvo na Balkanu što se tiče napredka i promena.

Boka

pre 5 godina

Trebamo i dalje cuvati i graditi jos bolje odnose sa jednom od najjacih ekonomskih zemalja.

Mitar Odović

pre 5 godina

Zahvaljujući saradnji sa Kinom rešili smo pitanje Železare Smederevo i RTB Bor. Nadam se da ćemo zahvaljujući Kinezima rešiti i pitanje Petrohemije.

Marija

pre 5 godina

Zahvaljujući kako Kine tako i predsednika Vučića, Srbija korača pravim putem.

Gaga

pre 5 godina

Hvala Kini na svemu,zahvaljujuci predsedniku i tome sto cuva dobre odnose sa mnogim zemljama smo tu gde jesmo.

Vanja

pre 5 godina

Eto zbog cega je dobro to sto sa Kinom imamo odlican odnos.

bole

pre 5 godina

Nasi iskreni prijatelji, Kina i Rusija! Kina je znacajan partner i strateski veoma vazan saradnik Srbije!

Daca

pre 5 godina

Zahvaljujuci predsedniku i tome sto gradi prijateljske odnose sa jakim drzavama smo tu gde jesmo.

zorana

pre 5 godina

Kina je znacajan partner i strateski veoma vazan saradnik Srbije!

Zora

pre 5 godina

Kina je pokazala da je iskreni prijatelj Srbiji i veoma znacajan strateski partner u brojnim projektima koji su se pokazali uspesnim.

Vanja

pre 5 godina

Bez ovako jakih ekonomskih partnera mi ne bismo bili tu gde jesmo.

Zora

pre 5 godina

Kina je veoma znacajna za ekonomski razvoj nase zemlje.

Kata

pre 5 godina

Srbija je na dobrom putu da jos vise ojaca svoju ekonomiju.

Goran

pre 5 godina

Srbija je sada zahvaljujuci predsedniku i vezama koje je ucvrstio sa Kinom ekonomski jaca nego ikad.

Darko Jesic

pre 5 godina

Podrška Kine nam je izuzetno važna i dragocena.

Daša

pre 5 godina

Upravo iz tog razloga moramo da negujemo dobre ekonomske i prijateljske odnose sa Kinom.

Kosta

pre 5 godina

Zahvalni smo Kini na velikodušnoj i bezrezervnoj podršci i pomoći.

Stefan

pre 5 godina

Beograd je danas svet.Velika je cast ugostiti delegacije pola Evrope i Kine.

Una

pre 5 godina

Posle dužeg vremena Srbija postaje dimaćin bitnih skupova

dada

pre 5 godina

Zahvaljujuci dobroj politici Vucica, mi smo sve vise cenjeni i uvazavani u svetu

Natasa00

pre 5 godina

Saradnja zemalja učesnica zemalja foruma, je ključ novih investicija za Srbiju.

Viktorija Vikica

pre 5 godina

Kina je nas najveci investitor. Hvala im na ukazanom poverenju. Nadam se da cemo uspeti da ostvarimo ocekivanja.

Nada

pre 5 godina

Kina je nas pre svega veliki prijatelj , kao i saradnik. Nadamo se uspesnoj saradnji i u buducnosti, na obostrano zadovoljstvo.

Miki

pre 5 godina

Kina je dala veliki doprinos razvoju nase zemlje i hvala im na tome.

una

pre 5 godina

Sa Kinom nema promašenih sporazuma. Samit 16+1 je upravo ono što obećava dobar i siguran ekonomski napredak, a biti domaćin ovakvom Samitu je velika čast.

mitra

pre 5 godina

Gradjevinarstvo i infrastrukutru ocekuje veliki napredak, garancija za to je Samit 16+1. A Srbija je zemlja sa najvecim potencijalom

veseli

pre 5 godina

Ocekujem da ce nam saradnja sa Kinom doneti jos bolju ekonomsku situaciju!

Pera

pre 5 godina

Kina je naš dokazani prijatelj , pomaže nam kada god nam je potrebno i kada god je to u njihovoj moći.

Miki

pre 5 godina

Kina je naš prijatelj i odlično je održavati odlične odnose sa njom!

Simović

pre 5 godina

Eto, Srbija zna javno da se zahvali, čime pokazuje veliko zadovoljstvo partnerstva i dobrih odnosa sa Kinom, koja nam pomaže u ispunjenju ciljeva...

Maksimović

pre 5 godina

Eto, Srbija zna javno da se zahvali, čime pokazuje veliko zadovoljstvo partnerstva i dobrih odnosa sa Kinom, koja nam pomaže u ispunjenju ciljeva...

Matić

pre 5 godina

Eto, Srbija zna javno da se zahvali, čime pokazuje veliko zadovoljstvo partnerstva i dobrih odnosa sa Kinom, koja nam pomaže u ispunjenju ciljeva...

OGI

pre 5 godina

Srbija je prepoznata kao jedna od najaktivnijih ucesnika u okviru saradnje NR Kine i 16 zemalja centralne i istocne Evrope, i kao takva, domacin je danasnjeg Samita. Ovo je velika cast i nova prilika da se razgovara o infrastrukturnim projektima u Srbiji.

Sasa

pre 5 godina

Beograd je domacin samita Kine i 16 zemalja Erope,Srbija predstavlja sebe u najboljem svetlu i spremna je za dalji razvoj i saradnju.

ljilja

pre 5 godina

Saradnja naše zemlje sa Kinom i zemljama centralne i istočne Evrpe u budućnosti biće jo bolja.Investicije koje stižu iz Kine uticaće na naš bolji i brži ekonomski razvoj i to je za svaku pohvalu.

Sara

pre 5 godina

Kina se pokazala kao jedan od strateskih partnera Srbije, zahvaljujuci njihovim investicijama , realizuju se veoma znacajni infrastrukturni projekti.

Darko

pre 5 godina

U potpunosti se slazem sa predsednikom, jer sa nije kineskih investitora i pomoci od Kine ne bi uspeli ovom brzinom da se uzdizemo, i tu saradnju treba jos unaprediti.

Ivanić

pre 5 godina

Srbija je očigledno odabrala pravi put ka uspehu, jer razmišlja kako spojiti, stvoriti jedinstvo sa prijateljskim i susednim državama. To je za svaku pohvalu!

Milica Milicic

pre 5 godina

Izgradnja puteva i pruga vazna ...Srbija se povezuje sa susednim drzavama.

Milica Milicic

pre 5 godina

Povezivanje s prijateljskom Kinom vazno za buducnost Srbije.

Jova

pre 5 godina

Kina je ekonomski jaka zamlja i odlicno je sto imamo dobru saradnju sa njom i njenim firmama.

Vuk

pre 5 godina

Samit u Beogradu je vazan, jer je on poziv drugim kineskim investitorima da dodju u Beograd.

Marko

pre 5 godina

Kineske kompanije nastavljaju i dalje da ulazu.

MILAN

pre 5 godina

Podrska Kine u daljim projektima je od izuzetnog znacaja kao i povezivanje balkana infrastrukturno putevima kao i politicki svima moze samo dobro doneti.

Isidora

pre 5 godina

Podrska i saveti od Kine su nam uvek dobrodosli.

Moki

pre 5 godina

Кина и Србија само заједно до још бољег сутра за своје грађане.

maja

pre 5 godina

Kina u nasem gradu postaje najznacajniji investitor.

Savka Zoric

pre 5 godina

Kinezi su nam pomogli vise nego iko i kada nam je bilo najteze.

kontesanera

pre 5 godina

Uz podršku Kine i drugih lidera iz regiona Srbija je ostvarila bolju i uspešniju privrednu saradnju sa zemljama u regionu.

Jela

pre 5 godina

Sigurno je da Kina pruza veliku podrsku Srbiji, nasi odnosi postaju sve cvrsci.

Jela

pre 5 godina

Jacanje i modernizacija infrastrukture bitno je za dalji napredak nase zemlje.

Dejo

pre 5 godina

Kina je velika svetska sila koja gaji prijateljske odnose prema nama i uvek je spremna da nam pomogne. Velika je čast imati takvu svetsku silu uz sebe...

ana

pre 5 godina

Srbija i Kina neguju dugogodisnju , dobru saradnju.

mita

pre 5 godina

Kina je veliki prijatelj našoj zemlji!Naš predsednik ume da ceni to!

Sef

pre 5 godina

Da nije bilo Kineza, Srbija ne bi bila ovako uspesna.

Lela

pre 5 godina

Bravo predsednice bez Kine ne bi smo uspeli!!!!

mara

pre 5 godina

Srbija ima velikog prijatelja. Kina je veoma vazan partner nasoj drzavi.

Boki

pre 5 godina

Uz pomoc Kine uspeli smo da oporavimo smederevsku Zelezaru ali i RTB Bor. Pored toga, veliki inveatitori iz Kine su dosli u Srbiju i uticali na brzi ekonomski rast i razvoj nase zemlje.

Mara

pre 5 godina

Kina je nesumnjivo nas ogroman prijatelj i neko ko nam je mnogo pomogao onda kada smo bili na dnu. Kina je prepoznala nas potencijal i dovela mnoge investitore u nasu zemlju!

Anna

pre 5 godina

Bez Kine ne bi nista uspeli to je zagarantovano.

Branislav

pre 5 godina

Kao saobraćajni inženjer obilazeći naše puteva znam u kakvom su nam stanju koliko su nam potrebni bolji putevu. Tako da svaki km novog asfalta treba podržati i boriti se za sredstva, da li to bio auto put ili dvotračni put, gradska saobraćajnica bitno da se grade. Isto važi i za avio saobraćaj koji osim Beograda ne postoji u ostatku SRBIJE, pardon malo u Nišu. Tako da treba ulagati i u taj vid sao

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija