• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2018

17:39

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA DRAGANU ĐILASU: Žališ se da te mediji ne tretiraju u dovoljnoj meri, a opljačkao si ih za preko 42 miliona evra!

Politika

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA DRAGANU ĐILASU: Žališ se da te mediji ne tretiraju u dovoljnoj meri, a opljačkao si ih za preko 42 miliona evra!

Podeli vest

Vlasnik Pink medija grupe Željko Mitrović uputio je danas otvoreno pismo lideru Saveza za Srbiju Draganu Đilasu. Pismo vam prenosimo u celosti:

Kako sam obećao da te više neću zvati dragi Điki, moram najpre da pojasnim da to što si posle dvanaestogodišnjeg haranja, otimanja i prebijanja po Srbiji rešio da silom i prisilom na regulatora utičeš na uređivaćku politiku privatnog i nezavisnog medija, više neće, ne može  i nikada više neće proći.

Jer to što ste godinama silovali Srbiju pred očima njenih građana, a da za to niste kažnjeni, nije kriv Pink već sporost srpskih institucija i oguglala zaludnost pravde koja čini da tvoja beskrupuloznost, bahatost i agresivnost sa prizvukom nasilja rastu u nedostatku politike i ideje, a koju više ne možeš prikrivati medijskim ucenama i pritiskom.

Ja sam u svojoj biografiji možda i pravio neke greške, ali Điki, one su uvek, ali uvek, bile vezane samo za tebe i situacije kada Pink nije objavio detalje o tvom nasilništvu i prebijanju rođene žene, a zatim i tasta pred očima dece. Što sam ćutao pred tvojim haranjem i ucenama.

Evo kriv sam i obećavam da ću ovu grešku ispraviti, a ako si ti detalje zaboravio ja ću te podsetiti koga si sve zvao da moliš da se ne objavljuju detalji kako lemaš ženu i tasta. Tada nisam tebe štitio već sam se stideo i u tvoje ime, jer sam te nekada poznavao.

Điki, da se razumemo, žališ se da te mediji ne tretiraju u dovoljnoj meri, ali ne znam i kako bi kad si upravo te medije opljačkao za preko 42 miliona evra u periodu od samo dvanaest godina. Điki to nema veze sa tvojom politikom koju inače i nemaš, već sa tvojim bahatim lopovlukom i ucenama za koje ti sada ne mogu pomoći ni pritisci. ni sila, ali ni pare koje si duplim fakturama oteo od medija.

Danas bi da te medije zatvaraš kako bi nestao trag tvojoj bezgraničnoj samovolji monstruaznih ambicija, obojenih tvojim alavim i bolesnim, isključivo ličnim interesima. Principi na kojima je sazdana sveobuhvatnost tvoje gluposti i bahatosti nikada neće prihvatiti da Srbija mora pre svega postati iskrena i poštena ideja normalnih građana, pa tek onda savremena, jaka i moderna  država.

To Điki, nikada nisi razumeo, ne zato što danas nemaš normalne ljudske i građanske ambicije, već iz razloga što ih nikada nisi ni imao. Ni kada si pljačkao, ni kada si prebijao, ni kada si hapsio nedužne, a to Điki, danas na tvoju žalost nije moguće ili bar nije moguče bez posledica.

I na kraju Điki, radikalizacija kao beg od sopstvene nemoći i nesposobnosti već dokazanih netalentovanih, nepoštenih i dugovremenskih političkih otpadaka je vapaj za dodatnom nesrećom većinskog srpskog zdravog razuma i pokušaj streljanja Srbije, još jednom, pred očima njenih gradjana.

No Pasaran Điki. No Pasaran!

Željko Mitrović 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 5 godina

Djilas je ojadio ovu zemlju Srbiju vise nego bilo ko drugi! Ojadio je sve gradjane i doveo ih do prosjackog stapa!

Darinka

pre 5 godina

Ovaj gospodin Djilas na svaki nacin pokusava da privuce paznju.Preporucila bih mu da se ne eksponira toliko,jer nije svaka reklama dobra reklama.

Biljana

pre 5 godina

Kako Dara od Radojka..mislim kako 25 miliona evra od prijavljenih 80000.. Nismo ni svesni koliko su nas krali.

Milica

pre 5 godina

Svaka cast Mitrovicu koji je ostao istrajan u nameri da pokaze narodu ko je i sta je Djilas stvarno!

Jana

pre 5 godina

Strašno je šta se radi, ima li ovome kraja...

ivana

pre 5 godina

Ovaj Djilas je jedan smutljivac, jos se ne zna koliko se nafatirao od nase sirotinje!

Bojan

pre 5 godina

Umesto da bude zadovoljan sto mu ne posvecuju toliko paznje i ne pisu o tome sta je sve pokrao i kome, on se jos i buni.

Gosa

pre 5 godina

On je tu sumu vec zaboravio, sad bi krenuo u lov na slicnu, jos samo kad bi mu to dozvolili.

Jasar

pre 5 godina

Tesko njemu ako bi ga mediji uhvatili u usta i poceli da pisu o svemu sto je ovoj zemlji i narodu uradio.

Nevena

pre 5 godina

E, neka mu je rekao! Zaboravio Djilas da kad-tad sve izadje na videlo.

branko1

pre 5 godina

Ama, Željko,ostavi tu ljudsku nakazu bez ikakvog komentara.Pokrenite inicijativu da država pokrene mehanizme I konačno ispita I kazni ovu lopovsku nakazu za sve pljačke I otimačine koje je počinio.Sve drugo su prazne price I traćenje vremena

XXL

pre 5 godina

Nemaju Oni ništa protiv njega, a vode se logikom - psi laju karavani prolaze.

darko

pre 5 godina

Njegova glavna vizija, bila je da nešto otme, preuzme, da se obogati na lak i naravno ilegalan nacin!

Marko

pre 5 godina

Zasto se Djilas stedi? Zasto se ne prijavi nadleznim sluzbama, krade, pljuje, vredja...

HAL9000

pre 5 godina

Stavio sam prste na celo i zapitao se, stvarno zasto ga ne uhapse kada je toliko zla napravio jer vec 6 godina njegovi nisu na vlasti. A mozda ga ne hapse zato sto su sve to izmisljotine?

Srebrenko

pre 5 godina

Otvoreno pismo?,to ima samo kod nas.Ako imas problem sa nekim tuzis ga,ovdje kod nas pisu pisma.Ova zemlja otisla u k...

ivan

pre 5 godina

A koliko zla nanosi Željko Mitrović nama, odnosno našoj deci koja htela to ili ne, moraju gledati na ovaj ili onaj način zadrugu??? Šteta koju on čini generacije ne mogu da isprave!

Vranje

pre 5 godina

Ja ne znam zasto neko Djilasa ne tuzi? Ima toliko dela protiv zakonita koja je nacinio.

Jova

pre 5 godina

Ovaj Djilas se osilio. Sto se vise narod buni protiv njega, on se sve vise oglasava. Ovakvim izletima u medije izgubice i onih jedvitih 1% koji mu je trebao da predje cenzus.

paramonte

pre 5 godina

Sreca pa vise nije na vlasti,jer bi nastavio sa otimacinom.

Luka

pre 5 godina

Đilasova nemoć sada se pokazala u punom svetlu. Poceo je da udara na medije koji imaju pravo na svoju uredjivacku politiku i koji su slibodni mediji.

boki

pre 5 godina

Dragance, ugasio si, proslo je tvoje vreme, vreme ucena i pretnji.

Mirka

pre 5 godina

Sada mu smeta sve jer vise ne moze da krade,a dok je krao nije se cuo!

bilja

pre 5 godina

Djilasu, proslo je tvoje vreme, nekada su te postovali iz straha a danas si niko i nista....

Boško J

pre 5 godina

Svaka čast Mitroviću na otvorenom pismu gospodinu Đilasu. Sve što je napisao bilo je na svom mestu.

Boško J

pre 5 godina

Naučio Điki da zatvara medije koji mu se ne sviđaju pa bi to i sada radio. E pa neće moći gospodine Đilas.

Nataša

pre 5 godina

Da sam ja doživela kao Đilas, ovako da me prozovu i istinom pobede, sakrila bih se u mišju rupu. Odakle mu obraz da nas više obmanjuje. Neka prvo i osnovno nauči, da su u laži kratke noge, a ko laže taj i krade, oduvek je bilo. To je osnovno, domaće vaspitanje., koga Đilas očigledno nema.

Boško J

pre 5 godina

Naučio Điki da zatvara medije koji mu se ne sviđaju pa bi to i sada radio. E pa neće moći gospodine Đilas.

Koljac

pre 5 godina

Nakrao se ovaj, samo tako. I jos nesto zna da prica???Strasno...

Mašnica

pre 5 godina

Mediji moraju objektivno da izvestavaju, nisu oni krivi sto se nekima ne svidja njihovo izvestavanje.

Dana

pre 5 godina

E neka si mu rekao Zeljko to je vec odavno trebao neko da mu saspe u lice i da vise nije ni na slobodi.

Cane

pre 5 godina

Trebalo bi da ga "istretiraju" za sve te pare !

Viktorija Viki

pre 5 godina

Zeljko je izneo sve istinite cinjenice vezane za Djilasa. Sad cemo da vidimo kako ce se Djiki braniti.

Djiki

pre 5 godina

Kad - tad istina ispliva, sto se i sad desilo. Djilasa treba kazniti za ovakve brutalne stvari.

Egon

pre 5 godina

Djilas misli da je i dalje na vlasti, pa da moze ponovo da cenzurise medije, a samo njegov Veliki Brat da se emituje.

janko

pre 5 godina

Koga jos interesuje Mitrovic koji sa Zadrugom se sprdaci sa Srbijom i Dilas..Dikonja...svaki dan pisete iste gluposti!!!!!!!!!!!!!!

mirjana

pre 5 godina

Nisam ljubitelj ni tebe ni njega.Ali o silovanju ajde bre prestani.Ne samo da silujes Srbiju nego i ono ne rodjeno dete .Shvati da ti je Djilas i Vucic sredio dva ne razjzsnjena ubistva + tvoga sina.Nemoj se preko pisama prepucavati "PRELETACU".

Ana

pre 5 godina

Na Ðilasa ne treba trositi vise ni reci, pokazao je ko je i sta mu je cilj. Ne vredi ni da ga spominju vise.

Grobar

pre 5 godina

Opet se ovaj imbesil raspisao.Niko vise nije glup i corav izuzmi botove da ne vidi sto svi vide da si jedan obicni manipulator i saradnik rerzima.mozes da pises koliko ti volja dzaba ti je..

radivoj milutinovic

pre 5 godina

postovani gospodine mitricu svaka vamcast stojavno saljete otvorena pismao jednim od najvecih hostaplera prevaranta i pljackarosadok su zutibilina vlasti sa djilasomimaolicnikontakt kada je postavljen zadirektora prijema gradjana zalbemolbeprituzbe koje je bio otvoriobivsipredsedniktadic ubeogradu u beogradjanki sesti sprat traziosamlicno dame primi dasezalimna pojedine korunpirane sudijetuzioce gdesambioosudjen 2o godinazatvora audrugom slucaju unistenamije mesovitaaustrijsko jugoslovenskafiormagastromatgmbh traziosampomoc pozakonu ovaj necovek lopurda prevarant samomutrebaispitsti porekloimovine i pravacbacvanskaa njemusada nevaljajumediji poput pinkainformerai drugi jerne moze da ih kupi uceni uhapsi kao sto je to cinio 6 godina primiomeitrazio 5oposto damudamion ce srediti rekao sammu mars lopurdo reketasu jedan necesdugo bitina vlasti ni tinizutii hvala bogu takoje ibilo svakogajereketirao i ko znadali je prijavio stranci gospodine zeljkotreba podneti krivicneprijavei da mu se ispita poreklo svakacastiurednukuinformera apozivamiostalemedije daseudruziteiiznesete sav prljav ves ovog reketasa prevaranta lopurde imovina da mu se ispita i pravac bacvanska 5 a imovina konfiskuje zeljko nastavi jos jace pozdrav radivoj milutinovjcalijas bivsi muja lopov

Mihdor

pre 5 godina

A gde ce te kada sve ovo jednom prodje? Samo ovog puta bice i 6.10. moj modulatoru! Pozdravi kolege i misli malo O tome pred spavanje. Ako imas cime naravno.

Marijasamja

pre 5 godina

Đilas ima obraz kao đon. Možda je krajnje vreme da počnemo samo da ga ignorišemo, jer otvorenim pismima, odbranama od njegovih uvreda, pa čak i sprdanjem sa njim, dajemo na značaju ovom lopovu, dažabebarošu i kriinalcu.

Gaga

pre 5 godina

O Djilasu ne treba vise raspravljati,covek nije tacan.

Seka

pre 5 godina

Sve je dosad vidjeno i cuti od strane Djilasa, nista nas vise ne iznenadjuje. Zeljko barata proverenim informacijama u vezi ovog moralnog patuljka.

Papundek

pre 5 godina

Ova dvojica su isti likovi, ajde ne smarajte vise sa Mitrovicem. Da niste u nekoj vezi???

Miki

pre 5 godina

Đilas ojadio našu državu i odakle mu pravo da proziva novinare!!!

zdjurdjevic

pre 5 godina

Očekujemo otvoreno pismo Željka Mitrovića i o poginuloj devojci koju je njen sin zbog bahate vožnje ubio na pešačkom prelazu i, naravno komentar Informera u vezi toga. Al sam naivan, šta kažete?

XXL

pre 5 godina

Điki je potpuno u pravu, a SVE pro-režimske medije treba pozatvarati i ugasiti kako ne bi trovali ovaj napaćeni narod. Bre, 30.g. jednih te istih na vlasti i još se Režim slizao sa Ovim ružičastim masne kose koji propagira 'kulturu' bluda, pornografije i šunda.

ivana

pre 5 godina

Pokrenite inicijativu da država pokrene mehanizme I konačno ispita I kazni ovu lopovsku nakazu Djilasa za sve pljačke I otimačine koje je počinio.

dunja

pre 5 godina

Zasto se ne prijavi nadleznim sluzbama da Djilas krade, pljuje, vredja...

GajbexG

pre 5 godina

Cim mu nesto nije po volji Djilas odmah pocne da place i kuka kao malo dete kad mu ne kupis igracku koju hoce...

Jana

pre 5 godina

Ama, Željko,ostavi tu ljudsku nakazu bez ikakvog komentara.Pokrenite inicijativu da država pokrene mehanizme I konačno ispita I kazni ovu lopovsku nakazu za sve pljačke I otimačine koje je počinio.

Cale

pre 5 godina

Ovaj Djilas se osilio. Sto se vise narod buni protiv njega, on se sve vise oglasava.

Dehan

pre 5 godina

Sreca pa nije vise na vlasti I ne moze da krade I otima

Dejan

pre 5 godina

Željko je DNO DNA i pismo mu je izašlo u listu koji je još veće DNO DNA. Objavite ovo ako smete prihvatam sve kritike.... Najlepši pozdrav

djordje

pre 5 godina

Kako to da si svi komentari i ovom šugavom informeru protiv DJilasa? Koga, inače smatram velikim ološem. Isto to mislim i ovom prevarantu Mitroviću. Nema velike razlike medju njima, niti u postupcima niti u karakteru. Jedina razlika izmedju njih je što ovaj prvi pripada opoziciji, a, ovaj drugi se uvukao u guzicu svima iz vrha SNS-a. Pa zar stvarno mislite da narod veruje u sve budalaštine što pročita u vašim ogavnim listovima? Zar stvarno mislite da treba da vi razmišljate našim glavama a da mi slepo slušamo koje-kakve baljezgarije prodanih duša i neostvarenih intelektualaca? A ova pravila komentarisanja zabijte sebi u dupe. Objavljujete samo ono što vama odgovara. Uostalom ko vam je uredniknije ni čudo. Objavite, da vidimo koliko ste veliki.

Sandokanons

pre 5 godina

Obojica su postenjacine!!!!!Da je normalna drzava treba im sve oduzeti pa mali julovac i zuti djilas negde u rudnik na rad......

88

pre 5 godina

Gde ima dima ima i vatre,posebno kada otvoreno pismo potpise vlasnik znacajnog,regionalnog servisa.

Goran

pre 5 godina

Ђилас само показује да би медијима владао као што је радио док је био на власти!

jebovaszeljkomitrovic

pre 5 godina

E da dodje dan da vam se svi poseremo u usta za govna koja pisete...i vama i ovom spricanom zeljku

andra

pre 5 godina

Da li,i kada, će se nadležni angažovati da se Mitrović ,po sili zakona, zbrne u nekoj ustanovi za mentalne bolesti.

Ja

pre 5 godina

Prvi i poslednji put sam na stranici ovih "novina"! Imala sam neodoljivu želju da vidim ko čita ovo smeće i ko uopšte može i jednu reč da poveruje i Mitroviću i Vučićeviću. Tuga do neba!

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59