• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2018

10:45

VUČIĆ: SVI ĆUTE KAD ĐILAS TRAŽI ZATVOR ZA VUČIĆEVIĆA, što se niko ne pita odakle tajkunu 25 MILIONA EVRA NA RAČUNU?!

Politika

VUČIĆ: SVI ĆUTE KAD ĐILAS TRAŽI ZATVOR ZA VUČIĆEVIĆA, što se niko ne pita odakle tajkunu 25 MILIONA EVRA NA RAČUNU?!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas na Beogradskom bezbednosnom forumu, gde je nakon obraćanja ogdovarao na novinarska pitanja

Upitan da prokomentariše pretnje koje mu je uputio aktivista Dveri Srđan Nogo, Vučić je rekao da je jedan od šefova te koalicije tražio da ga hapsi vojska, a da ovaj drugi hoće da ga veša. 

- To što hoće mene da veša je u redu, ali neću da dozvolim da napadaju žene. Ana Bnrabić je lojalna svojoj vladi i zemlji i nisu reagovali oni koji su trebali da je zaštite. Lideri koji hoće da vladaju ovom zemljom oglašavaju se pozivom na silovanje i vešanjem jer drugu politiku nemaju - istakao je Vučić.

Kako dodaje, šef te koalicije preti zatvorom uredniku Informera Draganu Vučićeviću. 

- Zamislite kada bih ja podnosio po 50 tužbi protiv svih onih koji pišu loše o meni. Svi ćute što Dragan Đilas traži zatvor, što se niko ne pita odakle im pare na računu - istakao je Vučić.

Vučić je upitao novinarku Javnog servisa zašto nije bilo vesti da Đilas želi da pošalje Vučićevića u zatvor. 

- Na Javnom servisu se kao žrtve predstavljaju dželati. Ostavite Anu na miru, mene vešajte, ostavite tu ženu na miru, ostavite novinare na miru, da pitaju šta treba, odakle im pet miliona evra na računu. Jeremić ima pet miliona evra na računu, sad ćemo da vidimo koliko je bilo u kešu kad Ho propeva. Odakle Đilasu 25 miliona evra na računu - upitao je Vučić.

Na pitanje novinara da li je sinoć bio sastanak stranke na kom je odlučeno da će biti održani vanredni izbori biti za četiri meseca, Vučić je rekao da to nije tačno.

- Tačno je da sam sinoć imao sastanak sa ljudima iz stranke u koje imam najveće poverenje. Izbori su 2020. godine. Ne mogu sasvim da isključim mogućnost da onima koji kažu da imaju većinu i da je narod protiv nas pružimo priliku, ali izbori su 2020. godine - izjavio je Vučić.

Dve verzije ubistva Ivanovića

Predsednik Srbije Alekasandar Vucić izjavio je danas da saznanja srpskih službi govore o dve verzije događaja ubistva Olivera Ivanovića, ali i podsetio da naše slžzbe nisu bile na uviđaju, niti dobile satelitske snimke, mada imamo neka saznanja. 

On je, odgovarajući na pitanja novinara na Beogradskom bezdnosnom forumu, rekao da su nadležni u stalnom kontaktu sa suprugom ubijenog Ivanovića:

- Imamo određena saznanja, ali ne i čvrste dokaze. Saznanja se slivaju u centar i pravi se skica događaja - dodao je. 

Imamo dve verzije događaja i naši ljudi rade na tome, precizirao je Vučić. 

Vučić je rekao da je danas pod stresom jer čeka da vidi šta će da urade ovi u Prištini i da li će to Amerikanci da podržavaju.

- Želeo sam danas da još jedanput kažem da je Srbija uvek spremna da radi na kompromisnom rešenju pitanja Kosova i Metohije - izjavio je Vučić.

Kako je dodao,  Srbija i srpski narod ne mogu biti krivi jer se ne saglašava da izgubi sve.

(UŽIVO) VUČIĆ NA BEOGRADSKOM BEZBEDNOSNOM FORUMU: U Vladi ima mnogo većih fanova Amerike od mene, koji bi mogli da kažu šta SAD radi ovde!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki

pre 5 godina

Djilas bi trebao da ide u zatvor , a ne Vucicevic.

raso

pre 5 godina

dokle bre vise Vucicu?Uvek neko oprastanje,hapsite te barabe.Pa nisu oni jaci od drzave

resad

pre 5 godina

Raspisite vanredne izbore da opozicija vidi gde joj je mesto.Ako ne budu junacki bojkotovali.

Dejana

pre 5 godina

Reklo bi se da su oni pametni i sposobni, vredni i radni a mi svi ostali slepci lenji i nesposobni da zaradimo da preživimo a u banku idem samo kad treba da produžim minus...

Biljana

pre 5 godina

O tome koliko su unistili ovu zemlju najbolje govori njihova imovinska karta..o tome koliko su im pusteni koreni u pravosudju najbolje govori to sto mogu da pozivaju na ubistva a niko ne preduzima nista da ih osudi po tom pitanju.

dpopd59

pre 5 godina

Срби, срам вас било. Не питате одакле Ђиласу 5 милиона а питате Вулина одакле му сића за стан.

SLAVKO

pre 5 godina

Program nemaju, pa kako onda da skrenu paznju na sebe nego tuzbom. Ja ih razumem.

Rajko

pre 5 godina

Svi cute sto Dragan Djilas trazi zatvor, sto se niko ne pita odakle im pare na racunu , kako se obogatio da nam da model ako je sve to bilo po Zakonu.

dex

pre 5 godina

KOLKO BATICA IMA NA RACUNU, VALJA CEMO I TO CUTI JEDNOG DANA.?

Gad

pre 5 godina

E treba se izdržati svaka glupost. Podrška našem predsedniku.

Gordana

pre 5 godina

Ako je u interesu amerike naravno da će to podržati, amerika samo gleda svoje interese.

Hranislav

pre 5 godina

Tajkunu niko ne sme da se suprostavi sem države.

Rasa

pre 5 godina

gospodine Vucicu samo da vas podsetim da ste vi to u obavwzi da vrsite pritisak da sudsvo radi svoj posao i da pokrene tuzbe protiv svih koji su radili i koji rade protiv Srbije

micko

pre 5 godina

Vucicevic ne bi trebalo iz zatvora da izlazi zbog kriminala i veleizdaje zemlje. Da ne racunamo ubrzano bogacenje bez rada na grbaci naroda. Ovo svi u Srbiji znaju i pamte!

Dusan

pre 5 godina

Zaista, odakle Djilasu 25 mil. evra na racunu? To bi narod trebao da zna

Vodolija

pre 5 godina

Тачно је, нека се провери имовинска карта Ђиласа, ту има много нелогичности.

Sara

pre 5 godina

Tajkun Djilas i ostala svita iz Saveza za silovanje, misle da narod nije prozreo njihove namere. O lopovluku Djikija treba da se pise, stalno ga podseti da svi znamo koliko je odgovoran za unistavanje ove zemlje.

rade

pre 5 godina

Đilas bar u Srbiji ne bi trebao nikoga da tuži jer se obogatio na grbači naroda.

Marko Lučić

pre 5 godina

Pa Đilas naučio da zatvara medije i da hapsi vlasnike privatnih medija samo zbog toga što o njemu pišu istinu. Gospodine Đilas to vreme je prošlo i vi ne možete ni da nekog hapsite niti da zatvaraš medije.

Biljana Đ

pre 5 godina

Može Đilas da toži koga hoće, ali od toga neće imati nikakvu korist.

Izbeglica iz Srbije

pre 5 godina

Što ti kao eksponent države ne doneseš zakon pa dotičnog i sve njemu slične podvrgneš proveri??? A ne ovako trla baba lan da joj prođe dan.

Janko

pre 5 godina

Ne pita niko zato sto su pojedini mediji pod njegovim uticajem,i zato se on i ovako i ponasaa!!!

sasa

pre 5 godina

O tebi ne sme niko lose da pise, jer ce ga pojesti mrak.Sto se Vucicevica tice,da nema tebe i rijaliti programa, ne bi imao o cemu da pise.

Mire

pre 5 godina

Verovatno je te pare dobio od onog istog koji podržava i priznaje takozvano nezavisno Kosovo.

Žeka

pre 5 godina

Pa odakle će Điki dobiti tolike pare nego od svog bliskog saradnika SKOTA!

Ljubo

pre 5 godina

Izvinite ,ali ja stvarno ne razumim Predsednika i vlast u toj drzavi Srbije .Vucic kao " Kalimero" .Pa ko je vlast ...imas li plan stvoriti i ocistiti Srbiju od korova ili si dosao zbog neceg drugog.?!

Antibot

pre 5 godina

Vucicu... pa ti se pitas odakle mu 25 miliona evra, zar ne?... I sta si do sada uradio? Ukrao si 2 milijarde evra da bi mu napakostis. Majmune veleizdajnicki i Srbski zlotvore.

Goga

pre 5 godina

Lopovi i pljckasi uzatvor.Ostavite Vucica da unapredjuje ovu zemlju.

Darija

pre 5 godina

Tajkun Djiki jee pokrao novac svom narodu, a sa se nijednog trenutka nije upulitao koliko je dece trpelo gladno dok je on bio na vlasti

Moki

pre 5 godina

Иста је то све багра опљачкали Србију ,грађане на улицу без посла а паре у своје джепове.

Mia

pre 5 godina

Gradani su potpuno svesni toga da taj novac nije zaraden na posten nacin i svesni su toga da budu li postavljali pitanja na tu temu nece cuti istinu od gospodina Dilasa i njemu slicnih "postenjacina"!

Gagi

pre 5 godina

Niko se ne pita, jer svi znamo da ih je ukrao od nas!

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija