• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2018

12:02

(VIDEO) VUČIĆ RAZBUCAO N1: Šolakova televizija uvek je bila direktna politička ekspozitura Dragana Đilasa!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ RAZBUCAO N1: Šolakova televizija uvek je bila direktna politička ekspozitura Dragana Đilasa!

Podeli vest

Novinari CIA TV N1 nastavljaju sa svojom prljavom politikom, ovaj put provocirajući predsednika Aleksandra Vučića, i postavljajući mu pitanje zašto N1 naziva Šolakovom i Đilasovom televizijom i zašto "vrši pritisak" na Javni servis

Ovaj put im ni predsednik nije ostao dužan, pa je bahatom novinaru odgovorio - činjenicama!

- Ja sam se trudio da se uvek ponašam profesionalno prema vama, za razliku od vas koji nikada niste bili profesionalni, to je moja najteža reč koju upućujem vama. Uvek ste bili direktna politička ekspozitura Dragana Đilasa! 

- U papirima nema da je Đilas vlasnik N1, samo je vlasnik Dajrekt medije i kompanije u Bugarskoj koju je Šolak kupio, a samo je je sa direktorom Dajrekt medije vlasnik zajedničke kompanije na Malti. Sve je to istina! Šolak i Đilas su u svim biznisima zajedno, Šolak je Đilasu platio 10 miliona zgradu! Ne volite o činjenicama da pričate, nego volite da udarate u džak i napadate jer mene nema da se branim na vašoj televiziji! Što se tiče pritiska na RTS, nisam primetio da tako štitite druge novinare koje bi tajkuni da strpaju u zatvor! - odbrusio je Vučić novinaru Šolakove i Đilasove televizije.

- Srećan sam što u ovoj zemlji sme da se misli slobodno, što mi neće ni Amerikanci ni Šolak ni Ðilas određivati šta ću da mislim. Zato je Srbija jedna od nemnogobrojnih slobodnih zemalja i taj duh slobode ne mogu da zaustave ni Šolak ni Ðilas, ma koliko to hteli - naveo je predsednik. 
 

DOKAZANO! TAJKUN ĐILAS I AMBASADOR SKOT KONTROLIŠU MEDIJE U SRBIJI!

 

Kad je reč o pritiscima na RTS, Vučić je rekao da nije primetio da su novinari napali Ðilasa, Obradovića i druge predstavnike opozicije zbog pritisaka na RTS i REM.

- Hoćete da me naterate da ne smem da kažem ništa, da pitam zašto plačete nad sudbinom jednog novinara i idete u opozicioni štab, a ne nad sudbinom onog koga hoće da oteraju u zatvor - rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Vučić je upitao novinarku Javnog servisa zašto nije bilo vesti da Dragan Đilas želi da pošalje urednika Informera Dragana Vučićevića u zatvor. 

- Zamislite kada bih ja podnosio po 50 tužbi protiv svih onih koji pišu loše o meni. Svi ćute što Dragan Đilas traži zatvor od tri godine za Vučićevića, što se niko ne pita odakle tajkunu Đilasu pare na računu - rekao je Vučić.

VUČIĆ: SVI ĆUTE KAD ĐILAS TRAŽI ZATVOR ZA VUČIĆEVIĆA, što se niko ne pita odakle tajkunu 25 MILIONA EVRA NA RAČUNU?!

Pogledajte video od - 1.00.00 minutu kako je predsednik odgovorio novinaru N1:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 5 godina

Šolakova televizija je deklarisana Đilas televizija.

paramonte

pre 5 godina

Zna se koga N1 podrzava,a to nije sadasnja uspesna vlast.

Bojan

pre 5 godina

Svaka čast na odgovoru gospodine predsedniče.

Sloba

pre 5 godina

Svako ima prava na svoje mišljenje, to je slobodna zemlja.

Goran

pre 5 godina

Наравно да је тако! То сви видимо! Раде на штету Србије!

Aleksa

pre 5 godina

Vucic je uvek govorio jezikom cinjenica i dokaza za razliku od Djilasa ciji govor su pretnje i uvrede

Goran

pre 5 godina

Та телевизија потенцира само нешто чиме мисле да ће облатити и компромитовати Србију и владајућу странку! Да мисле добро Србији писали би и причали о нападима Хрвата и Шиптара на Србе! О односу странаца према КиМ и Хрватској! То их не занима, а у Србији копају неку ситницу да би правили афере! То је злочиначка ТВ!

Gaga

pre 5 godina

Po samoj njihovoj uredjivackoj politici se vidi ciji su..

Zoran

pre 5 godina

Informer treba da objavi listu svih Srpskih patriotskih novina mjesecno. Treba da izlista svu stampu i ko radi za koga da pomogne narodu da ne cita neprijateljske listove koji izlaze u Srbiji. Moze biti zbunjukuce za narod jer neznaju svi ko je vlasnik novina i sta zastupaju. Ovo bi pomoglo da narod cita svoje novine a ne one sto me ne zele dobro.

kontesanera

pre 5 godina

Ove televizija samo smišlja načine kako da plasira političke afere protiv vladajuće stranke.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija