• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

18.10.2018

19:55

MARJANOVIĆ: Nogova izjava opasan nastavak pretnji!

Politika

MARJANOVIĆ: Nogova izjava opasan nastavak pretnji!

Podeli vest

Zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Radoslav Marjanović oštro je danas osudio izjavu poslanika Dveri Srđana Noga u kojoj preti i poziva na vešanje predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić, istakavši da je to "skandalozan i opasan nastavak pretnji" opozicije

- Nakon sramne izjave presedavajućeg Saveza za Srbiju Željka Veselinovića u kojoj poziva na nasilje i silovanje premijerke Ane Brnabić, njemu se pridružio i svojom izjavom otišao korak dalje Ðilasov, Jeremićev i Obradovićev glasnogovornik Srđan Nogo, koji sada preti i poziva na vešanje nosioca najviših državnih funkcija, na vešanje premijerke Ane Brnabić i predsednika Aleksandra Vučića na Terazijama - izjavio je Marjanović.

Kako se navodi u saopštenju beogradskog odbora SNS-a, on je istakao da je to "skandalozan i opasan nastavak pretnji koje u kontinuitetu upućuju predstavnici propalog opozicionog saveza na koje državni organi u skladu sa zakonom treba da reaguju, jer je poziv na vešanje je poziv na ubistvo".

- Sada je jasno da pljačkaški savez građanima nudi političku nestabilnost, nasilje, silovanje i vešanje kao svoj program, jer očigledno drugih ideja i planova nemaju. 

Srpska napredna stranka će se uvek zalagati za normalnu i pristojnu Srbiju u kojoj ćemo se boriti za otvaranje novih radnih mesta i fabrika, izgradnju novih puteva i bolnica jer jedino u miru i stabilnosti možemo izgraditi ekonomski jaku i modernu Srbiju", naveo je Marjanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dukili

pre 5 godina

Samo znaju da prete lazna gospoda dok su bili na vlasti nista nisu uradili za grad ni za drzavu .Sada bi nasiljem da ugrozavaju ustavni poredak u Srbiji , bolje bi bilo da se sakriju u misje rupe koliko su zla naneli nasem narodu i nasoj zemlji .

slađa

pre 5 godina

Predstavnici opozicije su se ogradili od izjave i pretnje Srđana Noga. Prestanite i vi iz SNS- a da vodite svakodnevnu polemiku. Postoje institucije u ovoj državi koje moraju da se pozabave govorom mržnje na svim nivoima. Država Srbija je opredeljena za rad i napredak, za slobodu novinarstva, ali zaista nije za zatvaranje medija, kao i ugrožavanje dostojanstva političkih protivnika. Shvatite svi da država mora da funkcioniše nesmetano čak iako se stranke i pojedinci mrze. Animoziteti ne treba da završavaju na stranicama novina i tabloida. Građani zbog svega, naročito zbog pritisaka na državu oko ključnih pitanja, žive u stanju konstantne tenzije. Kritike ne smeju izroditi mržnju koja bi nas sve vratila u mrak devedesetih.

Blagoje

pre 5 godina

Gde su sada nevladine organizacije da oglase povodom otvorenih pretnji?

Feri

pre 5 godina

Ne mogu da prihvate uspeh nase zemlje.Zele svojim napadima i lazima da pljuju po nasoj drzavi.Kad su bili na vlasti zasto nisu doprineli drzavi vec unistili sve i gledali svoj interes.

kiki

pre 5 godina

Oni samo znaju da prete i nista drugo treba da ih bude sramota.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17