• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2018

16:09

VUĆIĆ I BRNABIĆ ČESTITALI ZLATNIM ODBOJKAŠICAMA: Hvala vam na svemu u ime Srbije i celokupnog našeg naroda!

Politika

VUĆIĆ I BRNABIĆ ČESTITALI ZLATNIM ODBOJKAŠICAMA: Hvala vam na svemu u ime Srbije i celokupnog našeg naroda!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskim odbojkašicama osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Japanu i istakao da je ponosan i zadivljen njihovom borbenošću

- Veličanstvena pobeda! Prvo svetsko zlato srpskih odbojkašica! Ponosan i zadivljen borbenošću i prikazanim znanjem i umećem na terenu, čestitam od srca! Hvala vam na svemu u ime Srbije i celokupnog našeg naroda! - napisao je Vučić na Tviteru.

 

 

Putem Tvitera oglasila se i premijerka Ana Brnabić.

- Srbija je šampion sveta! Hvala devojkama i stručnom štabu, nacija se ponosi vama! - napisala je Brnabićeva na Tviteru.

I predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković čestitala je odbojkašicama Srbije osvajanje zlatne medale na Svetskom prvenstvu.

- Sjajnom igrom, zalaganjem i predanim radom došli ste do najsjajnijeg odličja i ogromnog uspeha. Čestitam vam od srca, Srbija je ponosna na vas! - istakla je Gojkovićeva.

Ministar sporta Vanja Udovičić istakao je u svojoj čestitki da su srpske "šampionke postigle najveći uspeh za srpsku žensku odbojku, uspeh za ponos, poštovanje i pamćenje"

- Naše odbojkašice pokazale su još jednom da ogroman rad, velika želja, požrtvovanost, izuzetan timski duh i sloga uz individualni kvalitet jesu snaga i jedini put do reprezentativnih medalja. Vi ste primer i motiv i ponos za sve nas, hvala vam na svemu što ste doneli Srbiji ovim istorijskim uspehom srpskog sporta! Čestitam odbojkašicama, njihovom stručnom timu i Odbojkaškom savezu Srbije! Svaka čast! - istakao je u čestitki ministar Udovičić.

 

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spolnih poslova Ivica Dačić čestitao je ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji, treneru Zoranu Terziću i Odbojkaškom savezu Srbije osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Japanu.

- Čestitam vam izvanrednu pobedu i osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu. Biti deo tima koji je po prvi put u istoriji osvojio zlato na svetskom nivou, neizmerna je čast - naveo je Dačić u čestitki koju prenosi MSP Srbije. 

- Svojom snagom i odlučnošću, ispisale ste nove stranice srpske odbojke i postigle najveći uspeh osvajanjem zlatne medalje. Zasluženo nosite titule i evropskog i svetskog prvaka - ističe se u čestitki ministra Dačića. 
 

SRBIJA JE PRVAK SVETA! NAŠE ODBOJKAŠICE POKORILE PLANETU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Istorijski uspeh, vanserijski tim! Hvala odbojkašicama Srbije.

luigi

pre 5 godina

Sad Vučić i Brnabićka da kazne RTS što nije bilo prenosa utakmice jer nemaju svi kablovsku pa je pola Srbije ostalo uskraćeno za istorijski meč a cela Srbija plaća pretplatu sramotaaa

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija