• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2018

14:07

ÐURIĆ: Srbija nije Jeremićeva "prokleta avlija"!

Politika

ÐURIĆ: Srbija nije Jeremićeva "prokleta avlija"!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić rekao je danas da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić nikada neće doći na vlast, jer, kako je rekao, Srbija nije njegova "prokleta avlija", već slobodna zemlja u kojoj odlučuju građani

 

- Vuk Jeremić nikada neće doći na vlast u Srbiji koliko god novca dobio od Katara i svog poslovnog partnera Patrika Hoa, jer o tome odlučuju građani, a ne inostrani vlasnici prljavog kapitala - poručio je Ðurić, saopštila je SNS.

On je istakao da će u Jeremićevoj biografiji trajno i neizbrisivo biti upisano da je on dijalog o KiM izmestio iz UN, da je doveo Euleks, da je od Međunarodnog suda pravde dobio potvrdu legalnosti jednostrano proglašene kosovske nezavisnosti i da je doveo albanske carinike na prelaze između Srba i Srba.

Ðurić ocenjuje da su Jeremićevi gresi toliko veliki i neoprostivi da ih ne može sakriti ni čitava šuma laži i izmišljotina o navodnoj ugroženosti demokratije u Srbiji, jer građani shvataju da su oni ti koji danas odlučuju o sudbini države, a ne, kako kaže, "pitomci Katara i međunarodnih kriminalaca".

- Nije Srbija Jeremićeva prokleta avlija, već je slobodna zemlja koja je najzad ujedinjenjem građana iza državotvorne politike Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića povratila pravo da suvereno odlučuje o svojoj budućnosti - istakao je Ðurić.

On kaže da je to pravo Srbija izgubila upravo pod vlašću njegove tajkunsko-lopovske družine, ali da je prognavši ih u mračnu prošlost izabrala bolju budućnost, u kojoj oni "mogu biti samo podsetnik na neka sumorna i mračna vremena kada je naša država bila na granici da izgubi sve ono za šta su se generacije naših predaka borile".

- U Srbiji na vlast više nikada neće moći da dođu oni koji svojim političkim konkurentima prete silovanjem i vešanjem, jer to nije Srbija u kojoj bi iko osim Jeremića i njegovih drugova iz Saveza za linč i silovanje voleo da živi - poručio je Ðurić.

Jeremić je ranije danas na sednici Glavnog odbora rekao da Narodna stranka najbrže raste i da veruje da će biti prva naredna na vlasti, a kritikovao je i politiku aktuelne vlasti prema KiM.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nesa

pre 5 godina

JEremic je tres politicar koji samo provocira narod sa ekzoticnih destinacije gde trosi drzavni novac.

Marija

pre 5 godina

Dokle god Jeremic bude pokusavao da se bavi politikom nikad nece dobiti podrsku gradjana jer gradjani znaju sta je on uradio protiv Srbijje i Srpskog naroda i to mu nikad nece oprostiti.

Tomislav

pre 5 godina

Toliko se brine o Srbiji da sve pare koje je ovde opljackao trosi tamo negde umesto da se prosetao po Srbiju i ovde potrosio.

anja

pre 5 godina

Nikada nece doci na vlast Jeremic i njemu slicni.

Marija

pre 5 godina

Jeremic je zlo koji je bukvalno prodao Kosovo i unistio Srbiju tako da moze samo da sanja da ce dobiti bilo kakvu podrsku gradjana.

Ivan

pre 5 godina

Po Jeremicevim profilima na drustvenim mrezama se vidi koliko se brine o drzavi i koliko se ista trudi.

Dante

pre 5 godina

Jeremic nikada nece doci na vlast jer narod hoce one koji brinu o njemu.A ne one koji misle samo na sebe.

Mirko

pre 5 godina

Hvala Bogu da nikad vise Srbijom nece se vratiti oni koji konkurenciji prete silovanjem i vesanjem.

Roda

pre 5 godina

Srbija je Vučićev uspeh, to nek shvate više, i dosta s ružnim prozivkama. Niti je prokleta niti je avlija, već prikladna zemlja za zivot. A sve to ružno je bila u njihovim rukama.

marko

pre 5 godina

Prosla je vladavina opozicije!Oni vise nikada nece biti izbor naroda!

Darko

pre 5 godina

Jeremic samo provocira narod sa mestima oje posecuje gde trosi drzavne pare.

vuk

pre 5 godina

Jeremic nikada nece doci na vlast, zato sto on nemisli na narod nego samo na sebe.

Marko

pre 5 godina

Tvoj stranka je Jeremiću vodila Srbiju i ti si žestoko od toga imao koristi, samo se pronalaze uplate i računi sa iznosima koje ne možeš da objasniš. Bilo, ne ponovilo se.

Miki

pre 5 godina

Данас је Србија напредна и успешна земља!

Ema

pre 5 godina

Srbija je postovana i jaka zemlja zahvaljujuci Vucicu!

Nensi

pre 5 godina

Srbija je zemlja budućnosti,nikada više u prošlost, izolaciju i političku nestabilnost.

paramonte

pre 5 godina

Jeremic vise nikada nece biti na celu Srbije.

paramonte

pre 5 godina

Niko iz Srbije vise nece dati svoj glas Jeremicu.

Smoki

pre 5 godina

Djilas nikada vise nece imati priliku da obmanjuje narod.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija