• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

24.10.2018

15:52

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Tači i Haradinaj hoće u Interpol, a sami su na poternicama!

Politika

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Tači i Haradinaj hoće u Interpol, a sami su na poternicama!

Podeli vest

Milan Dobromirović, urednik političke rubrike dnevnog lista Informer, rekao na TV Pink da bi eventualni ulazak lažne države Kosovo u Interpol bio potpuni apsurd

 

- Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji su i dalje na poternicama Interpola, samo što su one „nevidiljive“, tojest ne možemo ih videti javno na sajtu te institucije. Ali, one su aktivne! Pa sad zamislite situaciju da ti ljudi određuju ko će biti na poternicama. Prvo što bi oni uradili jeste to da ukinu poternice protiv sebe. To je normalan, logičan sled okolnosti. Istovremeno, u Interpolu se dešavaju strašne stvari. Postoje stručnjaci koji tvrde da su Albanci spremili „rolekse“, njih stotinu, i nude ih svakom ko ih podrži. Dačić nam je otkrio pre nekoliko dana da je Bedžet Pacoli izdvojio najmanje 100 miliona evra za lobiranje, a taj novac nije samo za Interol. Ukoliko, ne daj Bože, lažna država zaista uđe u Interpol, njihova sledeća stanica biće nesumnjivo Ujedinjene nacije – istakao je Dobromirović.

Govoreći o tome da Evropska unija od 2021. godine uvodi za Srbiju i još 60 država posebne dozvole i takse za ulazak u države EU, Dobromirović kaže da je to klasično vraćanje viza.

- To se predstavlja kao najava ulaska na teritoriju EU. Dakle, moram da se prijavim na sajtu, ostavim sve moguće lične podatke, uključujući i o zdravstvenom stanju, porodici, prethodnim putovanjima... I onda neko odluči da li sam „bezbednosni rizik“. Šta je to ako nisu vize?! Jedina razlika je u tome što ne moram da idem u ambasadu, već mogu samo da sednem za računar – podvlači Dobromirović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mimi

pre 5 godina

Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji su i dalje na poternicama Interpola

Srbin

pre 5 godina

Kao kada bi zatvorenik trazio da bude cuvar zatvora.

Mima

pre 5 godina

Ovo je nevidjen paradoks, zlocinci bi u Interpol.

manda

pre 5 godina

Krimogena paradrzava sa politicarima OVK teroristima,korupcijom na svakom koraku i paradrzava koja je neslavni lider u trgovini drogom i belim robljem.Zar oni u Interpol.

Jelena

pre 5 godina

Tači i Haradinaj zamišljaju nemoguće i nerealne stvari.

Marko Lučić

pre 5 godina

Pa upravo i traže da Kosovo uđe u Interpol kako bi sebe zaštitili.

Boško J

pre 5 godina

Da je bilo prava i pravde i Tači i Haradinaj su trebali odavno da se nađu iza brave.

Veljko

pre 5 godina

Verovatno misle da ce ako postanu deo Interpola da ce biti skinuti sa poternica,ali se grdno varaju od toga nema ništa.

Bojan

pre 5 godina

Mozda misle da ce se na taj nacin izvuci i da ce poternice biti povucene?

Jasar

pre 5 godina

Interpolu ne trebaju takvi clanovi, to je sigurno.

Elvira

pre 5 godina

Zamisli paradoks ulaze u interpol a na njihovim poternicama su za ratne zlocine.

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Tačno tako.Koji bi to bio paradoks da traziš Intrepol, a sam si na njegovoj poternici.

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Ovo je ludilo mozga od strane Tačija i Haradinaja.

sima

pre 5 godina

njima je mesto u zatvoru da odgovaraju za svoje zlocine,a ne konstantno da provokacijama pokusavaju da izazovu nemire. Politika Srbije je politika mira i stabilnosti koju treba da sledimo kao do sada.

Gaga

pre 5 godina

Jasno je da će sve biti samo propali pokušaj Tačija i Haradinaja. Oni su prvi koji trebaju da budu uhapšeni.

Goran

pre 5 godina

Pa valjda u takvoj instituciji lobiranje ne pomaze. Ukoliko prime Kosovo onda su oni sa svojin ugledom zavrsili.

Rade

pre 5 godina

Hasim Taci i Ramus Haradinaj verovatno misle da ce ako postanu deo Interpola da ce biti skinuti sa liste poternica,ali se grdno varaju od toga nema nista. Kad tad ce ih stici zasluzena kazna.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija