• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2018

18:24

VUČIĆEVIĆ: Gospodine Šolak, znate li vi uopšte ko ste vi?!

Politika

VUČIĆEVIĆ: Gospodine Šolak, znate li vi uopšte ko ste vi?!

Podeli vest

Glavni urednik Informera, Dragan J. Vučićević odgovorio je na optužbe Dragana Šolaka. I njegov odgovor prenosimo u celosti

Gospodine Šolak, znate li vi uopšte ko ste vi? Jeste li Maltežanin, Švajcarac ili Srbin? Kako to, biznis vodite u Srbiji, držite maltene monopol u Srbiji, a porez plaćate u Švajcarskoj?!

I otkad ste tačno, kako vi kažete, "građanin Malte"? Tamošnji mediji pišu da ste malteški pasoš kupili. Je l' to i oni lažu? I ako ste kupili pasoš Malte, pa šta će vam?! Šta to krijete i od koga se krijete?

Kažete, gospodine Šolak, da nemate ništa sa vašim kolegom, tajkunom Đilasom? Nijedan zajednički posao, nikakav biznis? Samo ste, jelte, kupili njegovu zgradu i njegovu firmu i samo ste sa Đilasovom najbližom saradnicom osnovali firmu?!

Ama zašto nam ne kažete i koliko ste platili "Dajrekt mediju". Je l' vi stvarno, gospodine Šolak, verujete da se mi Srbi, mi koji nismo sa Malte i iz Švajcarske, da se mi svi kopčamo na leđima? Je l' vam ličimo na "cipiripije", pa mislite da ćemo poverovati u tvrdnju da ste "Dajrekt mediju" kupili od onog bugarskog XY fantoma kome je Đilas kobajagi prethodno prodao firmu?!

Da niste, može biti, kupili i onu šupu u selu pored Sofije u kojoj je bugarska centrala "Dajrekt medije"?! Da niste i nju platili jedno tri, četiri miliona evra koje ste prethodno kablovskim i internet skoro pa monopolom "zaradili" ovde u Srbiji?!

Hvala vam, gospodine Šolak, baš vam hvala. Samo tako nastavite. Najlepše vas molim, još malo me demantujte, možda tako saznamo još svašta. I o vama i o Đilasu.

A što se tiče tužbi, rekoh vam već, ja nisam ni Švajcarac, ni Maltežanin, imam samo srpski pasoš i odgovaram samo srpskim sudovima.

Dragan J. Vučićević

DRAGAN ŠOLAK: Kupio sam Đilasovu firmu i zgradu, ali nemam ništa sa njim! GRAĐANIN SAM MALTE, POREZ PLAĆAM U ŠVAJCARSKOJ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dzordze

pre 5 godina

Ko je povezan sa Dzilasom zna se da je umrljan do grla.

Katarina

pre 5 godina

Razni tajkuni finasijeri iz senke, opoziciju treba razotkriti skim sve saradjuju.

Filip

pre 5 godina

Tog treba detaljno procesljati sigurno ostecuje nas budjet na milione.

Nada

pre 5 godina

Mislim da je gospodin Vucicevic postavio pravo pitanje gospodinu Solaku,koji se nevesto pravda i misli da smo naivni i da bas nista ne vidimo i ne razumemo!

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Šolak je tajni agent ,strani plaćenik.

Ceca

pre 5 godina

Svi znamo da njima Srbija sluzi samo kako bi izvlacili pare iz nje. Lopov do lopova. A to sto lazu, o tome da ne pricam.

Semsa

pre 5 godina

Tesko da zna ko je. Ne mogu da se pokupe sa svojim lazima.

minja

pre 5 godina

Lopov do lopova, nakrali se ,napunili džepove,najeli se i sad više ne znaju gde šta plaćaju.Sramota a narod posle njihove vlasti grca.

Mina

pre 5 godina

Ovaj propali savez zaista misli da se narod Srbije kopca na ledja i da ce njihove stavove da prihvati tek tako. Da su pravi Srbi znali bi za nas ponos i da kada stanemo nekome iza ledja to radimo do kraja ma kakav bio.

Tacka

pre 5 godina

Ђилас и Шолак буквално извозе паре из Србије. Верујем да ће их холандско тужилаштво раскринкати.

mita

pre 5 godina

Svaka čast gospodine Vučićeviću na odgovoru!Treba razotkriti sve lopove iz opozicije!

dule

pre 5 godina

Šolak od nas uzima i nosi na Maltu i u Švajcarsku.

Petra

pre 5 godina

Ne zna ni on ko je. Sve sam lazovi do lazova, pogubio se u sopstvenim lazima.

nena

pre 5 godina

Lopovi iz opozicije ni sami vise ne znaju ko su,pogubljeni u svojim lazima.

Dula

pre 5 godina

Ne znam samo odakle vise srpe sve te lazi. Narod najbolje zna ko su oni i kakve prevare su radili i dalje rade.

Aco

pre 5 godina

Mogu Solak i Djilas govoriti sta god hoce, na celu im je sve ispisano. Ne znaju vise gde ce od para, glume neko postenje.

Darko Jesic

pre 5 godina

Šolak se pravi da ne zna ko je i šta je.

Milica

pre 5 godina

Dosta su Djilasovci manipulisali i krali narod! Neko treba da im stane na put!

donatelo

pre 5 godina

Klasični Djilasov pomagač i tajkun. Kratko i jasno.

mimi

pre 5 godina

Svaka čast gospodine Vučićeviću na odgovoru!

Milica Milicic

pre 5 godina

Zaista, znate li ko ste? Srbi postuju srpske sudove.

Rajko

pre 5 godina

Pa dobro mu je i rekao, sve same postenjacine, sreca pa Vučićević zna kako da odgovori.

mara

pre 5 godina

Covek se pogubio u sopstvenim lazima. Ne zna sta govori, a kamoli sta radi.

Tea

pre 5 godina

Lepo je odgovorio Vucicevic Solaku.A jos gore je sto se Solak pravda na neki nacin

Eduka

pre 5 godina

Ovaj Šolak je po potrebi, Švajcarac, pa Maltežanin a ako tamo zagusti onda će predstavljati Srbina. Tako to rade kriminalci i tajkuni koji su stekli bogatstvo na najgori mogući način. Staće se i ovome na kraj, neko će i ovo ispitati i to vrlo brzo.

Besna

pre 5 godina

Tajkuni nikada vise nece vladati Srbijom, posebno ne lopovska opozicija, koja je samo razorenu drzavu ostavila iza sebe.

Marko

pre 5 godina

Svaka cast. Svaka Solakova izjava demant ili slicno sad vise nemaju smisla.

Ena

pre 5 godina

E pa tesko da zna.Toliko lazi,pa sam sebe laze i ubedi da je istina.

Ceca

pre 5 godina

Stvarno kriminalan čovek ovaj Šolak. On stvarno misli da je srpski narod glup i lud. Pa zna narod njega i njemu slične kao zlu paru.

predragm

pre 5 godina

Solak je Srbijanac, Kragujevcanin i ovi bosanski ajvani na celu sa AV pokusavaju da ga reketiraju. Covek zivi u Svajcarskoj tezak je 3 milijardi evra. Takvi se nemogu reketirati. Takvi kupuju politicare da rade za njih i da mu ciste cipele. Na pogresnog coveka ste krenuli sve ce vas kupiti a i AV ce vas sve prodati za saku dolara.

nidzo

pre 5 godina

BravoVučićeviću !!!Ajde sada da malo prozborimo o gazdama koji nece mesecima radnicima platu da isplacuju.Zasto nema zakona o obaveznoj isplati plata svaki mesec???Ovako te gazdurine uvek nekom stave kovertu u dzep drzavi uredno plate porez na platu a radnici neka pocrkaju..

Sasa

pre 5 godina

Шолак је са Тотала и Сбб избацио руске канале РТР Планета, Русија24 и Раша Тудеј. Ставио Н1 хрватски на канал 1. Због тога сам престао да будем корисник СББ. Прешао сам на Телеком - имају све руске канале, јефтинији и квалитетнији. Увели ми интернет и кабловску преко телефонске линије за 1 дан. А то се зове и економски патриотизам - паре остају у Србији.

zoran miljkovic

pre 5 godina

ОВО ПОДРЖАВАМ,АЛИ БИ ТРЕБАЛО НАПИСАТИ КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ И ДА ДРЖАВА ДОНЕСЕ ЗАКОН О ПОРЕКЛУ ИМОВИНЕ,АЛИ НИ ЈЕДНА ВЛАСТ НЕ СМЕ,ЈЕР СУ СВЕ СТЕКЛИ ПРОТИВЗАКОНИТО,СВЕ ЛОПОВ ДО ЛОПОВА У СВАКОЈ СРПСКОЈ ВЛАСТИ.

Kosta

pre 5 godina

Zna on vrlo dobro ko je i kako da izigrava srpske zakone.Jedina muka ze njega što taj novac nije ni njegov ni Đilasov,to je virtuelni novac koji će nestati onog momenta,kada ih proglase da više nisu sposobni da naude Srbiji i Vučiću.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija