• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

28.10.2018

17:32

MARKO ĐURIĆ: Vuk Jeremić ništavni putaljuk,  nije Ani Brnabićki ni do kolena!

Politika

MARKO ĐURIĆ: Vuk Jeremić ništavni putaljuk, nije Ani Brnabićki ni do kolena!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić kaže da je Vuk Jeremić u moralnom smislu ništavni patuljak u poređenju sa Anom Brnabić i nije joj ni do kolena.

Ðurić kaže da je dobro što je Vuk Jeremić javno izneo laž da nije dobio pare od katarske ambasade, jer građani će u roku od 24 sata biti u prilici da vide i dokaze o tome ko je lažov, a ko govori istinu.

- O tome koliko je Jeremić svestran lažov govori i način na koji je napao premijerku Anu Brnabić, jer je njenu izjavu potpuno istrgnuo iz konteksta i falsifikovao, a onda je obasuo salvom primitivizma i uvreda - kaže on, reagujući na Jeremićevu raniju objavu na Tviteru.

Kako se navodi u saopštenju, Jeremić je odlučio da se u ekstremizmu takmiči sa svojim fašističkim koalicionim partnerima, jer mu je zasmetalo što je predsednica vlade Ana Brnabić u Vojvodini pomenula skladne srpsko-mađarske odnose.


"Mi smo ponosni na činjenicu da međudržavni odnosi Srbije i Mađarske nikada nisu bili bolji, a da međunacionalni odnosi u Vojvodini nikada nisu bili skladniji", ističe Ðurić.

Kako kaže, u vreme dok je Jeremić bio na vlasti međunacionalni incidenti u našoj severnoj pokrajini bili su gotovo svakodnevni, jer je izazivanje međunacionalnih tenzija u sredinama u kojima su ljudi raznih vera i nacija oduvek živeli u miru bilo deo iz inostranstva naručene politike koju su Jeremić i njegovi saučesnici poslušno sprovodili.

Jeremić je u moralnom smislu ništavni patuljak u poređenju sa Anom Brnabić i nije joj ni do kolena, ocenjuje Ðurić.

- Savez za silovanje i vešanje i njegov lider Vuk Jeremić sami čine sve da nikada ne postanu ozbiljna politička snaga koja bi mogla pretendovati na vođenje Srbije, jer takvim lažovima i ništarijama građani Srbije neće pokloniti svoj glas - navodi Ðurić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, sluha za takvu politiku možda imaju Jeremićevi katarski finansijeri i njegov poslovni partner Patrik Ho, ali Srbi su oduvek iznad svega voleli istinu i prezirali laž, a svoju muškost nisu dokazivali napadajući i vređajući žene.

Jeremić je na svom Tviter nalogu napisao: "Na pitanje o značaju prisajedinjenja Vojvodine Srbiji "premijerka" Ana Brnabić je rekla da uvek kada se govori o tom datumu treba napomenuti da Srbija ima dobru saradnju s Mađarskom?! Neobrazovana, od morala i dostojanstva operisana karikatura."

JOŠ JEDAN SILEDŽIJA! I Vuk Jeremić prostački izvređao premijerku Anu Brnabić

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jasna

pre 5 godina

Jeremic ne da nije ni do kolena , nego nije ni za blato na cipeli premijerke.

Caca

pre 5 godina

Jeremic treba da zna da se tako ne ophodi prema dami.

mimi

pre 5 godina

Đurić je, u pisanoj izjavi, konstatovao da o tome koliko je Jeremić „svestran lažov“ govori i način na koji je napao premijerku Anu Brnabić, jer je njenu izjavu potpuno istrgnuo iz konteksta i falsifikovao, a onda je obasuo salvom primitivizma i uvreda.

Poz

pre 5 godina

Koliko moras da budes jadan i mali covek, ruznih shvatanja i mentaliteta da vredjas zenu. Da je ponovo jedna zena na meti te sake tuzne opozicije i da opet jednu zenu pomenes.. Zalosno cime se bavite gospodo opozicionari.. ako nemate nesto pametno da kazete ne morati ni toliko

Radoš

pre 5 godina

Vređanjem drugih on se održava u političkom životu.

vrabac14

pre 5 godina

Ma Jeremić nije ni vredan našeg vremena i komentarisanja.

Hana

pre 5 godina

Jeremic je nistavna karikatura koja je unistila svoju drzavu

joca

pre 5 godina

Posle Srdjana Noga,nastavlja se politika vredjenja. To je sve sto oni imaju da ponude gradjanima.

mita

pre 5 godina

Jeremić je ukor za srpski narod.Naša premijerka se istinski bori za Srbiju i ne zaslužuje ni jednu ružnu reč ni od koga a kamoli od Jeremića!

Alex

pre 5 godina

Da li će opozicija prestati sa uvredama. Stvarno su preterali

Milos

pre 5 godina

Mali nebitni patuljak koji samo zna da krade to je Jeremic.

Milan

pre 5 godina

Jeremic je politicki profiter, jedini mu je cilj, kako da zaradi, i nista drugo.

Mija

pre 5 godina

Jeremic treba da se stidi svog ponasanja.Njegovo ponasanje je za svaku osudu.Za svako vredjanje bi trebalo da se kazni.Nema smisla trpeti Jeremicevo izivljavanje.

Sloba Kockar

pre 5 godina

Jeremić zaista nema poštovanja prema ženama, sa takvim ponašanjem ništa neće postići, samo će još više da se zgadi narodu. Zaista mislim da se treba javno da se izvini premijerki za svaku upućenu uvredu.

ivan

pre 5 godina

Vuk Jeremic ne moze da se se uporedi ni sa jednim politicarem u srbiji , osim sa svoijim koalicionim partnerima cija je profesija ista kao Jeremiceva da laze i krade i siri dezinformacije.

Klovn

pre 5 godina

Savez za silovanje i vešanje i njegov lider Vuk Jeremić sami čine sve da nikada ne postanu ozbiljna politička snaga koja bi mogla pretendovati na vođenje Srbije, jer takvim lažovima i ništarijama građani Srbije neće pokloniti svoj glas.

Milivoje

pre 5 godina

Sama cinjenica da se nisu ogradili od osobe koja poziva na silovanje Premijerke govori dovoljno o Savezu za Srbiju, a ovo je samo nastavak takve "politike". Sa druge strane drago mi je sto imamo dobre odnose sa Madjarskom, ja tu ne vidim nista lose.

Jaca

pre 5 godina

Ana je zena na mestu i argumentovano sve prica. Marko je lepo rekao sve. Podrska za oboje a kazniti govor mrznje i vredjanje.

milos

pre 5 godina

Sramota da ga bude da se tako ophodi prema dami.

Slađa

pre 5 godina

Jeremić učestalim vređanjem premijerke samo govori o sebi. Kakav je on gospodin kada vređa i omalovažava jednu ženu i to izvrćući njene reči?

Djordje

pre 5 godina

Vuk Jeremic je bio lazov, lazov je i ostao. Nista novo od njega.

Ana

pre 5 godina

Jeremić samo vređa, Ani Brnabić ne može ni da primiriše ni po čemu.

Kosta

pre 5 godina

Ova koalicija ocigledno ima problem sa zenama koje si i politici i u vlasti.

dostojevski

pre 5 godina

Na drugi način ne može ni privući pažnju pa se služi svim i svačim.Narod je svestan njegovih laži i više ga niko i ne uzima za ozbiljno! Propali političar sa lažnim karakterom!

magi

pre 5 godina

Koliko moras biti drzak i bezobrazan da vredjanjem jedne zene sakupis neki politicki poen?!!

Milenq

pre 5 godina

Sta je postigao Vuk Jeremic,nista nije pomogao za Srbiju kad nam predstavljao u UN.

Bosiljka

pre 5 godina

Kakvih kolena ljiga od Vuka Jeremica ne moze Ani ni cipele da obrise. Najgori otpad kojeg Srbija pamti i izdajnik nad svim izdajnicima Jeremic.

Milan

pre 5 godina

Jeremić je u moralnom smislu ništavni patuljak u poređenju sa Anom Brnabić.....

bubica

pre 5 godina

Ne zasluzuje jeremic da se njegovo ime spominje.

Njegos

pre 5 godina

Neko zivi u Vranju, neko zivi u Rumi, a Jeremic Vuk zivi u sumi !

maki

pre 5 godina

Da nije postao Djilasov prilepak, za Jeremica se ne bi ni znalo. Bahati i nadmeni prostak, opet napada Brnabicku, iz ljubomore. To je nacin da dobije na medijskom prostoru. Osim toga, o njemu se govori i kada se pise o njegovim prljavim medjunarodnim poslovima.

Milica

pre 5 godina

Ponašanje takozvanih samoproglašenih opozicionih lidera svakim danom sve više govori samo o njima kakvi su, ne mogu se stalno pretvarati i glumiti elitu.

Jelena

pre 5 godina

Jeremic je primitivac agresivni. Svoje nezadovoljstvo iznosi vredjajuci zenu na najprostiji moguci nacin.

Ana

pre 5 godina

Toliko je sramno i bedno vredjati zenu. Stvarno pokazao si veliku snagu i moc Jeremicu. Svaka ti cast

Jana

pre 5 godina

Čovek bez skrupula i moralnih vrednosti. Jedno veliko ništa, koje hoda Srbijom, i promoviše je u jako lošem svetlu. Najbolje bi bilo kada bi Premijerka i svi kojima se obrati na ovakav način, da ga iskuliraju.

Boško J

pre 5 godina

Pa zar ima još neko da uzima za ozbiljno ono što trabunja Vuk Jeremić.

Natasa00

pre 5 godina

Vuk Jeremić je lik za kojim plače tužilaštvo !!!

Dehan

pre 5 godina

Ne smemo dozvoliti da zene vredjaju, presao je svaku meru!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija