• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/srbijadanas

28.10.2018

20:40

(VIDEO) I OVI KRETENI BI DA VLADAJU SRBIJOM! Pristalice opozicije misle da vojvoda Stepa Stepanović šuruje sa Vučićem iz lične koristi?!?

Politika

(VIDEO) I OVI KRETENI BI DA VLADAJU SRBIJOM! Pristalice opozicije misle da vojvoda Stepa Stepanović šuruje sa Vučićem iz lične koristi?!?

Podeli vest

Ove poslednje oktobarske nedelje anketa sa ulica Beograda nasmejala je i staro i mlado.

Naime, kako je voditelj emisije Lav Pajkić ekskluzivno saznao, na desetogodišnjicu postojanja Srpske napredne stranke, kao govornik na obeležavanju pojavio se i Stepa Stepanović. On je sa građanima podelio informaciju o tome da je jedan general, "za koga svi znamo šta je radio i čime se bavio na planini Cer", dobio priliku da se obrati na takvom događaju, a građani su sa nacijom podelili svoje utiske.

- Sigurno mu je nešto obećao. Nije sigurno došao čovek tu za džaba – objasnila je jedna od anketiranih.

Mada je jasno da ni o tom Stepi nemaju neko mišljenje, zbog čega su mu valjda i poručili da "gaji unuke, radi nešto pametno, zaliva vrt" ili čak – da ne bude korumpiran, jasno je da su više razočarani pozivom predsednika koji je jednom takvom dao priliku za obraćanje narodu.

 Mislim da su to više provokacije, da bukvalno gleda kako da nas istera iz ove države ili da nas što više ugnjetava – rekla je sagovornica anketara saglasna sa ocenom da je posredi obostrana korist - Aleksandra Vučića i Stepe Stepanovića.

- Naravno da nije ok. On prosto nije dobar predsednik, al' to znamo još odavno, samo što ne radimo ništa povodom toga – dopunila je druga opšti stav.

izgleda ipak da ne znam svi "šta je taj radio i čime se bavio na planini Cer". Davno počivši general Stepanović proslavio se u Cerskoj bici, porazivši austrougarsku vojsku u Prvom svetskom ratu. Bilo je još bitaka koje je vojevao do 1929. godine kada je umro u Čačku, al' o tome drugi put.

OVDE POGLEDAJE CELU EMISIJU KONTRAVIZIJA

 

(VIDEO) JOŠ JEDNA BRUKA: Kontravizija otkrila šta simpatizeri opozicije stvarno misle o potezima bivšeg gradonačelnika Novog Sada

(FOTO) ANALITIČAR OTKRIO ISTINU: Emisija Lava Pajkića četiri puta gledanija od Kesića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 5 godina

E Srbijo u koju si ti skolu isla.Preca vam je piletina od 30 g.iz Lidla od Istorije.SRAMOTA

ivana

pre 5 godina

Generalno opoziciju podrzavaju glupi ljudi, da se videti iz prilozenog, osnovno znanje nemaju!

Nikolija

pre 5 godina

Ne likujem na ovakve stvari, ali mi je drago kada to snađe one koji misle da sve znaju i pljuju po svačijim postupcima.

Uroš

pre 5 godina

Iz dana u dan,iz nedelje u nedelju njihovo sramoćenje je sve veće i veće.

Buki

pre 5 godina

Toliko se hvale inteligencijom, a na svakom koraku pokazuju koliko su neobrazovani i glupi. To su oni koji jedino i mogu da podrzavaju opoziciju.

Mija

pre 5 godina

Mislim da je Opozicija grupa primitivnih ljudi,koja ne zasluzuje podrsku gradjana Srbije.Gradjani nece podrzati,politiku mrznje,koju vode propali politicari opozicije.

Voja

pre 5 godina

Nemoj ih molim te vise intervjuisati, sramota za celu Srbiju.

najbolji uz Vučića

pre 5 godina

nema opozicija sreće ko Precednik nam Vučić Vučićevi glasači su obrazovani i pametni

Gavrilo

pre 5 godina

I posle se čude što nemaju podršku građana Srbije , ni ne čudi me.

Adrija

pre 5 godina

Šta reći njihova glupost jednostavno ne štrajkuje nikada.

ruzica

pre 5 godina

ovih par neukih i neobavestenih ljudi su bas tih par pristalica Saveza sa propast

dusan

pre 5 godina

Koliko znaju toliko i pricaju a ne znaju nista.

magi

pre 5 godina

Sta se desava sa ovim narodom? Vazno je da se lepo slikaju a tesko im je da uzmu knjigu u ruke.

NevenaK

pre 5 godina

Da se ne znaju neke elementarne stvari? To i lici na propalu opoziciju

Sofija

pre 5 godina

Vi nam na vlasti sigurno ne trebate, previse ste glupi.

irena

pre 5 godina

Jao presmesno slatko sam se nasmejala ovom glupostima koje izgovraju pristalice opozicije.

Nikola Nikolic

pre 5 godina

Takvi nisu u stanju da urade nista, suvisno je da komentarisemo za situaciju da upravljaju drzavom.

MAJA

pre 5 godina

Ni Stepa im ne bi pomogao,naravno kada bi bio ziv.

Danica

pre 5 godina

Omladina osim sto pokazuje koliko je neobavestena zapanjujuca je cinjenica i koliko je nepismena. To je posledica drustva u kome smo ziveli koliko se vodilo recuna o obrazovanju u vreme demokrata na vlasti.

Mrrrr

pre 5 godina

Stvarno je strasno koliko ne poznajemo svoju istoriju.Vazno je da znamo ko su Ronaldo,Riana,Stanija ili Luna a sto ne znamo ko su Tesla,Vojvoda Stepa,Pupin ili Stefan Prvovenčani nije bitno.Srbijo stidi se.

Ana

pre 5 godina

Narod kao da mozga nema, a ni osnovnu kulturu ocigledno. Toliko su im napunjene glave lazima i mrznjom o ljudima na vlasti da nemaju granicu

stepa

pre 5 godina

pa ove montaze i jesu nivo pinka i informera,za ovog kretena sa pinka samo metak,govna fasisiticka,cak i ovo ubacivanje smeha danas bolje rade klinci na racunarima,,jadno,mozete ovo prodavati penzionerima a drugom nikako a krmku vucicevicu ili vesala ili zatvor

Sandor

pre 5 godina

Da li simpatizeri opozicije mogu biti bas ovoliko tupi i glupi ?

Ljubo

pre 5 godina

Sramota i jad Srba od Kanade do Australije ...pa vi se ismejavate na jadu i sramoti Srbije ,ko smo gde smo ,sta smo .Da imamo pameti nebi dozvolili da tako nesto postoji u " pismenoj" Srbiji .Pa nije ni cudo kada vam crvene i pink boje ,ima i zelene ,udarile u glavu .Isuse Hriste smiluj se nad Srbijom!

Zorica

pre 5 godina

Malo civilizacije ne bi škodilo opoziciji! Sa takvim nastupom samo još više padate na dno!

Mr boj

pre 5 godina

Po meni je glupo pitanje,jel od 100 anketiranih 95 je znalo da je to cista pod....cija a naravno da ima i onih koji ne znaju..to je manjina... Zato ne pljujte u komentarima svoj narod jel zato sto niste nista bolji od njh. A i ja zajedno sa vama.....

Sloba

pre 5 godina

Iz dana u dan me zapanji glupost opozicije. Kad covek pomisli da nema dalje oni pokazu da ipak ima

Stamenko

pre 5 godina

I ovakvi pricaju otome da ih neko tera iz Srbije. Pa taman i da odu, mogu samo da čiste ulice.

123i

pre 5 godina

Mislim da su vam.ovi intervjui namesteni! I nemojte vise koristiti mrtve ljude za ivakve sprdnje! I pitanje zasto su vam komentari onemoguceni na yt ispod snimaka Kontravizije! Koliko.placate ove ljude svaki put?

smokvica

pre 5 godina

I posle se cude sto nemaju podrsku gradjana Srbije

selektor

pre 5 godina

Koje su ovo karikature daleko bilo. Pod hitno da se simpatizerima opozicije uplati bar neki večernji kurs da steknu bar osnovno obrazovanje.

djomla

pre 5 godina

Bitno je da pomene Vucic i oni odmah mrze i hejtuju a sto ne razmisljaju svojom glavom to nikome nista! Slika i prilika opozicije!

mile

pre 5 godina

Iskren da budem ovakvu opoziciju treba zalivati i negovati :)

milan

pre 5 godina

Nebulozama vodja saveza za Srbiju nikad kraja....

Urban

pre 5 godina

Proveriti da li ovi imaju clansku kartu sns, pa su dobili po sendvic da pricaju ovakve stvari. Treba samo misliti svojom glavom. Ovo ni Sloba nije radio!

somborac

pre 5 godina

A vi svi kao verujete da je to realna anketa? Kao i gosti u publici koji su uvek isti . Dajte malo realnosti molim vas.

Fedja

pre 5 godina

Sada je apsolutno jasno ko ucestvuje u protestima.Buducnost Srbije? Budi Bog snama.Sramota, sta drugo reci, ali sam siguran da sve znaju o Kockarovoj

deda Raša

pre 5 godina

Zameram Informeru sto uopste objavljuju ovakve gluposti. Na ovakav nacin vi im podizete rejting a treba da padnu u zaborav. Ostavite ih sa strane, ja ih ignorisem a vi me podstreknete da procitam ovakve bljuvotine.

Ivan Jovanović

pre 5 godina

I ja bih za 20-tak evra lupetao šta mi kažu....Ko to može da poveruje ? Nameštaljka xe,xe, xe !

Branko

pre 5 godina

" PA VI ZUTI OLOSI STE NAVIKLI DA RADITE PODVALE ZA 20 €, TAKO STE ZA VASE GAZDE BLOKIRALI POTEVE TOBOZE ZBOG CENE GORIVA" !!!?? " ONDA SE HVALITE NA DRUSTVENIM MREZAMA KAKO STE UZIVALI DOK STE PRAVILI STETU NARODU I SRBIJI " !!!??? " TO JE BOLESNO PA I NIJE CUDO KAD SE POJAVITE U KONTRAVIZIJI " !!!????

Aki

pre 5 godina

Srbiju treba da vodi pismen covek,a ne neko poput ovih lopova.

Major

pre 5 godina

ovo sto zloupotrebljevate slavno Ime Generala Stepe Stepanovica je sraman nacin da ,na ovakav nacin vredjate lik i delo nasih GENERALA u ovakvim emisijama

Lucifer

pre 5 godina

Ovo je kad pitate malograđane iz Beograda. Beograd srpski šljam.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija