• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

01.11.2018

21:20

MATIJA BEĆKOVIĆ: Imponuje mi da članici NATO bezbednost ugrožava jedan pesnik!

Politika

MATIJA BEĆKOVIĆ: Imponuje mi da članici NATO bezbednost ugrožava jedan pesnik!

Podeli vest

Akademik Matija Bećković, povodom rešenja crnogorske policije kojim mu je zabranjen ulazak u Crnu Goru, prokomentarisao je da mu vrlo imponuje da jednoj članici NATO-a može bezbednost da ugrozi jedan pesnik.

Bećković je za RTS rekao da ne zna da li se rešenje crnogorske policije odnosi na njega živog ili mrtvog pošto je, kaže, nameravao da, kada umre, živi u Crnoj Gori.

"To mi vrlo imponuje da jednoj clanici NATO pakta može bezbednost da ugrozi jedan pesnik", istakao je Bećković.

Navodi da ga ne čudi što su njemu zabranili ulazak u Crnu Goru, ali ga, kaže, čudi što je zabranjeno i pojedinim istoričarima, jer "to nije bilo ni u starim vremenima".

Iz crnogorske vlade saopšteno je da je prelazak državne granice uskraćen književniku Matiji Bećkoviću, istoričarima Čedomiru Antiću i Aleksandru Rakoviću, kao i srpskom političaru i pravniku Dejanu Miroviću, jer "ugrožavaju nacionalnu sigurnost Crne Gore".

ŠTETA, A BAŠ SAM HTEO DA KAD UMREM ŽIVIM U CRNOJ GORI! Matija Bećković reagovao na zabranu podgoričkih vlasti!

 

SRAMNO SAOPŠTENJE VLADE CRNE GORE: Zabranom ulaska srpskim intelektualcima, štitimo stabilnost i bezbednost?!

 

VUČIĆ O ZABRANI ULASKA U CRNU GORU: Mi smo zabranili ulaz kriminalcima, a oni nečije mišljenje - SRBIJA ĆE REAGOVATI!

 

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
88

pre 5 godina

'Ubi me pejaka rec".Time se vodi vrh Crne Gore iako nisu culi za Branka Miljkovica i time potvrdjuju da je pisana kao i usmena rec jos na snazi ,bez obzira sto se stice utisak da je skranuta pod navalom politickih marifetluka koji obezvredjuju glas biracke volje svojom vestom propagandom.

Oksim

pre 5 godina

Ha ha ha dodjoše ti glave! Prećera si Bećkoviću i čudi me šta su činjeli do sada! Ova crnogorska vlast ti je dala Njegoševu nagradu pa bi bilo pošteno od tebe da im je vratiš, a i da Crna Gora očisti tu nagradu od takvih poput tebe.

deda Raša

pre 5 godina

A ko mu je uruci, zaista mu je bolje da je vrne. A i kojice mu Q kad su Cenogorci zabranili Crnogorcu da dodje svojoj kuci.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija