• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2018

10:12

PALMA DANAS U ZAGREBU! Milan Bandić pozvao Markovića da bude njegov gost!

Politika

PALMA DANAS U ZAGREBU! Milan Bandić pozvao Markovića da bude njegov gost!

Podeli vest

Predsednika Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma boraviće danas u Zagrebu, gde će sa gradonačelnikom Milanom Bandićem razgovarati o ekonomskoj, kuzlturnoj, sportskoj saradnji

To je Marković objavio na svom Fejsbuku dodajući da će razgovarati i o infrastrukturnim projektima dva grada i razmeni iskustava oko dovođenja stranih investitora. 

Markovića je u Zagreb pozvao Bandić, a u pismu upućenom 28. septembra navodi se da ga Bandić pozdravlja "u svoje i ime svih Zagrepčana", kao i da dođe "u vreme koje najviše odgovara njegovim obavezama".

U pismu koje je Marković objavio na Fejsbuku Bandić izražava nadu da će Marković prihvatiti njegov poziv.



U Markovićevoj delegaciji biće i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević, načelnik školske uprave u Jagodini Života Stračević, vlasnik fabrike nameštaja "Jela" Miroslav Radovanović kao i novinar i glavni urednik Hepi televizije Milomir Marić.

Hrvatski sajt Indeks preneo je vest o poseti Markovića Zagrebu, ocenjujući da se radi o "kontroverznom biznismenu" i čoveku koji je, kako navode, 1993. godine zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom osnovao Stranku srpskog jedinstva.

Za Markovića navode i da je poznat po neobičnim potezima, poput delenja novca siromašnima pred tv kamerama na osnovu njihovih finansijskih problema.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija