• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

03.11.2018

18:32

LIDER SAVEZA ZA SRBIJU SVE OPASNIJI I OPASNIJI! Đilas sad napada i Žutog Bujketa!

Politika

LIDER SAVEZA ZA SRBIJU SVE OPASNIJI I OPASNIJI! Đilas sad napada i Žutog Bujketa!

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas posle divljačkih napada na Informer, TV Pink i sve ostale medije koji mu nisu po volji napao je i direktora RTS Dragana Bujoševića, novinara koji je zbog svoje jasne političke opredeljenosti u narodu već dugi niz godina poznat kao Žuti Bujke

Đilas je najavio i proteste ispred zgrade Javnog servisa, tvrdeći da Javni servis radi u interesu vladajuće koalicije!?! 

Moj ugao


IVANA VUČIĆEVIĆ
STUDIO B
O kakvom se čoveku radi, najbolje se vidi po pritisku koji Đilas pravi na uređivačku politiku RTS, pa čak organizuje demonstracije ispred njega. Čak mu ne valja ni takav RTS u kojem se zabranjuje pominjanje njegovih i Jeremićevih miliona.

- Nenad Lj. Stefanović i Dragan Bujošević sakrili se iza zatvorenih prozora. Zar tako vode Javni servis? Tako što se kriju od javnosti?! Mi ne odustajemo dokle god ne ostvarimo naše pravo da znamo sve. Vidimo se uskoro ponovo ispred #RTS! #SavezZaSrbiju - objavili su na Tviter profilu Đilasovog Saveza. 

Potezi očajnika


Ovo su Đilasovi očajnički potezi, koji na najbolji način pokazuju kako bi on vršio vlast kada bi bio u prilici
Aleksandar Marković, poslanik SNS

Ni Đilas ni njegovi saradnici nisu hteli da komentarišu apsurd da se bune protiv RTS koji uvek i u svakoj prilici favorizuje Savez za Srbiju. Najnoviji dokaz toga imali smo u utorak uveče u emisiji "Upitnik" kada voditeljka Olivera Jovićević nije dozvolila da se jednom jedinom rečju spomenu malverzacije i sumnjivi poslovi Dragana Đilasa i Vuka Jeremića!?!

Komentarišući sve ove navode, poslanik SNS Aleksandar Marković kaže da, kako raste broj afera u kojima je Đilas akter, tako raste i njegova nervoza.

- Ovo su Đilasovi očajnički potezi koji na najbolji način pokazuju kako bi on vršio vlast kada bi bio u prilici. Zatvarao bi elektronske i štampane medije, hapsio novinare, uvodio cenzure i slično... Nakon napada na Pink i Informer, sad mu smeta i RTS! RTS koji otvoreno radi za njih i sve ostale žute!?! Pre nekoliko dana je napadao strane investitore, pa MMF i Svetsku banku... Politika koju sprovodi je u direktnoj vezi sa količinom nervoze koju poseduje tog dana - zaključuje Marković.

(VIDEO) TAJKUN ĐILAS NASTAVLJA DA VREĐA: Vučićeviću, ti nisi novinar, INFORMER su novine mržnje!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

A kad će već jednom da se oklizne na koru od banane.

deda Raša

pre 5 godina

Ne, nije to napadanje, to on pere Bujkete prljave gace, kako bi opovrgao pisanje stampe o Bujketovoj naklonjenosti njima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija