• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

05.11.2018

10:01

(VIDEO) LONČAR NA TV PINK: OPOZICIJA JE SALATA OD STATISTIČKE GREŠKE! Oni prete, jer nemaju šta da ponude!

Politika

(VIDEO) LONČAR NA TV PINK: OPOZICIJA JE SALATA OD STATISTIČKE GREŠKE! Oni prete, jer nemaju šta da ponude!

Podeli vest

Ministar zdravlja i funkcioner SNS Zlatibor Lončar kaže da opozicija kada nema argumente da napada vlast, onda to čini agresijom i mržnjom - prete vešanjem, silovanjem

- Prevladala je neverovatna agresija i mržnja jer nemaju ništa da ponudite. Nervoza je velika među njima, te sada prete da će da vešaju, ubijaju... Ljudi počinju da veruju da su dovoljno jaki. Molim građane Srbije da razmišljaju ko donosi bolje sutra za njihovu decu - rekao je Lončar.


On je dodao da opozicija može da nastavi da preti, ali da rezultati dovoljno govore o radu Aleksandra Vučića i Vlade Srbije. Pretnje opozicije poredi sa "žabom koja je stala ispred FAP kamiona i sad FAP treba da se bavi žabom".

- To govori o njima. Ja ih zovem salata od statističke greške. Skupili se pa prete - zaključio je on.

Nije tačno da zdravstveni radnici neće da se vakcinišu

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da nije tačno da zdravstveni radnici neće da prime vakcinu protiv sezonskog gripa.

- Zdravstveni radnici su najodgovorniju ljudi, koji vode računa o pacijentima, ali i sebi i svojoj porodici. Dezinformnacija je da neće da prime vakcine - rekao je Lončar za TV Pink.

On kaže da je bilo prvo napisa u medijima da nema vakcina za zdravstvene radnike, a da sada informacije da neće da prime. 

Ministar da medicinskim sestrama predstoji najveće povećanje plate od 12 odsto, dok će lekarima plate biti povećane za devet odsto. 

Kako bi se sprečio odlazak zdravstvenih radnika u inostranstvo Lončar kaže da će se nastaviti sa zaposljavanjem najboljih diplomaca medicinskih fakulteta, da će posle 100 koji su već dobvili posao biti zaposleno minimum jos 50, da će nastaviti sa odobravanjem specijalizacija.

X nož ponos Srbije i regiona

 Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da je X nož, koji je nabavljen za KCS, ponos Srbije ali i celog regiona i da se na njemu tretiraju tumori u celom organizmu. 

- X nož tretira tumore do 6 centimetara, kojima ne možete hirurški bezbedno da priđete. Preciznost se meri delovima milimetra. To je najnovija 4 D tehnologija - rekao je Lončar.

On je dodao da su do sada na ovu intervenciju pacijenti išli u inostranstvo i da je to koštalo 30.000 do 40 .000 dolara. 

Ministar kaže da KCS sada ima X i Gama nož kojim se tretiraju tumori glave i da je do sada na Gama nožu tretirano više od 2.200 pacijenata.

LONČAR: Radnici proveravaju temelje u KCS, nakon toga počinje obnova!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Suzana

pre 5 godina

Agresivnom politikom.I politikom vredjanjaj zena,i samaranje zena,opozicija pokazuje kojim putem ce ici ako ikada se vrati na vlast.Oni nemogu da vole narod Srbije,punisu mrznje prema narodu Srbije.Jer ih taj narod 2012,sklonio a taaman su lepo primali pare sa zapada i prodavali Srbiju.

mika

pre 5 godina

Opozicija se neumesno i neprihvatljivo ponaša.

aca

pre 5 godina

Opozicija nista i ne ume da ponudi sem vandalizma i nasilja!

sonja

pre 5 godina

Opozicija je bila na vlasti i pokazala svoje lice, ali ko gubi ima pravo da se ljuti, tako i nasa opozicija.

Vera

pre 5 godina

Dok su nudili stvarno smo mogli da se vesamo,bolje da nista i ne nude!

mila

pre 5 godina

Opozicija je rekla svoje dok je bila na vlasti. Njihovo vreme je daleka proslost-nihova agresija i mrznja su dovoljno dokazale i pokazale. Opozicija SILOVATELJI,LOPOVI,NASILNICI..

Luka

pre 5 godina

Opozicija kada im je nestalo politickih argumenata i kada su postali nemocni pred vlastima poceliu da se sluze najgorim mogucim starima a to su pretnje vesanjem i druge slicne stvari. To je svakako za svaku osudu a koliko su losi politicari pokazace im i narod na sledecim izborima.

ogi

pre 5 godina

Zdravstveni sistem je sada na višem nivou nego ikada. Osavremenjena je oprema, klinički centri su renovirani, bolji su uslovi i za pacijente i za lekare. Opozicija se bavi spletkama i zloupotrebom bolesne dece da bi napadala državu.

ivan

pre 5 godina

imaju da punude puno demagogije koju je ovaj narod slusao I gutao kao knedle da ce im biti bolje skoro 20 godina dok su oni bili na vlasti. Konacno u zadnjih nekoliko godina oseca se bolji zivot u Srbiji zahvaljujuci trenutno vladajucoj stranci I presedniku drzave Vucicu.

Tuzno

pre 5 godina

sile zla i tame nafvile su se nad zemljom i tako je vec punih 30 godina NEMA NAM SPASA , jer te sile drze i opozciju i pozciju , boiriti se prtivi tih sila je besmileno ! najbolje je odseliti ih , jer ako zivot prolazi u smenjivanju zla koje traje , kao covek moras da budes unisten # SVE NA IGNORE i zBogom Srbijo ZAUVEK

Ana

pre 5 godina

Pretnje i lazi su jedino oruzje opozicije, posto nemaju nikakav rezultat

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17