• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.11.2018

14:09

EVO DOKAZA DA JE DRAGAN ĐILAS U DILU SA TAKJUNOM DRAGANOM ŠOLAKOM!

Politika

EVO DOKAZA DA JE DRAGAN ĐILAS U DILU SA TAKJUNOM DRAGANOM ŠOLAKOM!

Podeli vest

Lideru Saveza za Srbiju, tajkunu Dragan Đilasu, više ni Boško Obradović neće verovati da nije u ozbiljnom dilu sa tajkunom Draganom Šolakom! Đilas, koji u naručenim intervjuima tvrdi da Šolaka maltene u životu nije video, danas je na Tviteru lažima i poluistinama osuo drvlje i kamenje na Telekom zbog toga što je ova kompanija postala vlasnik kablovskog operatera "Kopernikus Tehnology"

 

Očigledno iznerviran zbog toga što Telekom potpuno legalno pokušava da se pozicionira i pojača svoju ulogu na tržištu kablovskih operatera, jer će tako postati ozbiljna konkurencija monopolskom SBB njegovog ortaka Šolaka, Đilas je na Tviteru izneo niz uglavnom lažnih tvrdnji, uz neobilazne besramne optužbe na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Printscreen/Twitter

Osim, činjenice da je Telekom postao vlasnik Kopernikusa, sve ostalo što navodi Đilas je neistina, pa tako i navodne ponude za kupovinu Kurira, kao i televizija O2 i Prva. I sve to iz straha da bi neko mogao da ugrozi monopolski položaj njegovog pajtaša Šolaka na tržištu kablovskih operatera.

Uzgred, Đilas nije propustio ni ovu priliku da napadne predsednika Vučića, ubeđen da će tako izmišljotine koje je napisao dobiti na značaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
stefke

pre 5 godina

To smo znali i bez dokaza on je za zatvor ne za politiku

Tijana

pre 5 godina

Isti se pronalaze , suruju , mute , a kada se sve otkrije prave se da se ne poznaju.

Emina

pre 5 godina

Pa naravno da je u dilu, Đilas je prvoklasna baraba.

star

pre 5 godina

Đilas u bilo kom kontekstu ne propušta da napadne našeg predsednika, ubeđen da će tako izmišljotine koje je napisao dobiti na značaju, nikako se to neće desiti.

sedi 1

pre 5 godina

...kojim poslom sem politike (jako uspesno)se bavi g. Djilas? ...ma nemoguce da su mediji.., zar on nije sve prodao? ...ljudi obratite paznju on se ipak bori za nas , za narod ...on nam otvara oci , posto nam je dzepove izpraznio.... .... vidi ja znam da VUCIC nije cvece ali vi ste definitivno KOROV...

jovana

pre 5 godina

Bravo za Informer, raskrinkajte bagru do kraja!

Milivoje

pre 5 godina

Pas laje a vetar nosi... a i vozovi prolaze...

Queen038

pre 5 godina

Ma neeeeee,oni se nikada nisu ni sreli, golub pismonosa je bio zadužen oko pregovora o silnim prodajama???

Milan Savić

pre 5 godina

Sve što nije u njegovom interesu on napada i korist se najgorim lažima kao i do sada.

Dejan

pre 5 godina

Đilas barata lažima i namerno uvodi konfuziju među građanstvom.

anatodorovic

pre 5 godina

Djilase nekad si bio na vlasti.Dal bi bio ljubazan da nam pokazes nekoliko arhivskih snimaka kako pokusavas da resis obicnim ljudima probleme.Neces,jer ih i nemas.Interes ti je bio samo licne prirode i da uvecas svoje bogatstvo.Narod ti ne veruje,pricaj sta god zelis.

Sasa

pre 5 godina

I ptice na grani zanju da Djilas i Solak peru milione eura. Toliko je prljav od korupcije da ga nista ne moze oprati, može da krije koliko god hoce ali sve se zna. Tužilaštvo treba da ispita poreklo 25miliona eura na njegovom računu i ukoliko se dokaže da je nezakonito stekao, sve oduzeti i uložiti u opte dobro građana od kojih je i pokrao novac.

milan

pre 5 godina

Ništa novo za Djilasa još jedna malverzacija...

zarkokoric78

pre 5 godina

Kriminal prikriven tzv "biznisom", ili čime već.

Nenad

pre 5 godina

Zanimljivo je da Ugljanin i Djilas ponovo imaju identicne stavove tvrdeci da je Srbija fasisticka drzava. I neverovatno je koliko puta se poklope stavovi SzS i svih separatista

mika

pre 5 godina

Koliko dokaza da ovaj čovek treba da se ostavi politike i sakrije u mišiju rupu.

mitar

pre 5 godina

Djilas nema sa kim nije u dilu samo radi svoje licne korisiti i dobiti .

toma

pre 5 godina

Njihov rad se zasniva na mutnim radnjama, ne znaju oni drugacije da se bore i rade.

Tamara

pre 5 godina

ZNA NAROD VRLO DOBRO SA CIM SE ONI SLUZE I STA RADE...

Simon

pre 5 godina

Pa sta ce vise dokaza svima nam je jasno da je Djilas jedan tajkun lopovcina i da samo moze saradjivati sa sebi slicnim.

misa

pre 5 godina

zar su za to potrebni dokazi kada je sve ocigledno

aleksandra

pre 5 godina

Od Djilasa drugo i ne možemo očekivati, odavno on saradjuje sa najvećim tajkunima...

sofija

pre 5 godina

Sve je jasno, sklonili smo olos i bagru sa vlasti

Autohtoni Bot Sendvicar

pre 5 godina

A sto ih vlast onda ne uhapsi ...7 godina pricaju kako kradu. Ne razumem???

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17