• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.11.2018

12:30

LJAJIĆ: Ugljanin profitirao zahvaljujući Šešeljevim optužbama na moj račun!

Politika

LJAJIĆ: Ugljanin profitirao zahvaljujući Šešeljevim optužbama na moj račun!

Podeli vest

Predsednik SDPS Rasim Ljajić ocenio je danas da su napadi Vojislava Šeselja i Muamera Zurkolića na njega doveli do toga da izbore za Bošnjačko nacionalno veće dobije lista Sulejmana Ugljanina

 

- Ugljajin je u Sandžaku bio politički autsajder na tim izborima, ali je profitirao iz napada Šešelja i Zurkolića na mene - rekao je Ljajić novinarima u Beogradu, upitan da li su nedavne optužbe SRS protiv njega bile deo predizborne propagande.

Ponovio je da će priznati sve optužbe radikala ukoliko se uspostavi da je ikada napravio bilo kakav incident.

- Oni znaju da nisu u pravu i ne veruju u ono što pričaju. Ali upravo je to bio deo kampanje da se pomogne Zukorliću na ovim izborima i evo šta je ishod tog Šešeljevog uključivanja - Ugljanin je dobio izbore jer je to izazvalo revolt kod ljudi - istakao je Ljajić.

On je ponovio da želi da sve nadležne institucije u državi otvore njegov dosije i da ga javno obelodane kako bi se videlo šta stoji iza tih napada.

Na pitanje novinara da li smatra da možda SNS stoji iza Šešeljevih napada budući da "je njihova reakcija bila mlaka", Ljajić je istakao da njihovo reagovanje nije bilo mlako i da više nije ni očekivao.

- To nije bila mlaka reakcija, šta mogu više da očekujem. Predsednik države je dao izjavu, ministar policije Nebojša Stefanović je rekao da ne raspolaže nikakvim informacijama. Ne mogu više ništa očekivati niti više od toga očekujem - rekao je Ljajić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija