• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

07.11.2018

21:20

EU TRAŽI OD SRBIJE DA SE BORI PROTIV PUTINA! Smeta joj ruski gas u našoj zemlji, ali i VOJNA SARADNJA SA RUSIJOM I BELORUSIJOM!

Politika

EU TRAŽI OD SRBIJE DA SE BORI PROTIV PUTINA! Smeta joj ruski gas u našoj zemlji, ali i VOJNA SARADNJA SA RUSIJOM I BELORUSIJOM!

Podeli vest

Evropska Unija poziva Srbiju da se bori protiv "zavisnosti od isporuka ruskog gasa", navodi se u izveštaju Komiteta za spoljne poslove Evropskog parlamenta

Takođe, EU izražava zabrinutost zbog vojne saradnje Srbije sa Rusijom i Belorusijom, a takođe preporučuje Beogradu da „obezbedi veću usklađenost" između svoje i evropske spoljne politike.

Istovremeno, Evropski parlament podseća da Beograd dobija finansijsku pomoć od EU. Stručnjaci ističu da rukovodstvo Evropske Unije traži načine da izvrši pritisak na srpsko rukovodstvo, pokušavajući da od njega dobije "političku lojalnost" u zamenu za donacije. 

(VIDEO) CIA: KREĆE GRČKO-ALBANSKI RAT - DA SE SPREMI I SRBIJA... Novi veliki haos na Balkanu, FITILJ DOGOREVA!

S druge strane, Beograd je više puta saopštio da je zainteresovan za svestrane kontakte sa Moskvom, te da ne želi da se pridruži antiruskim sankcijama. 

„Evropski parlament je zabrinut zbog kontinuirane vojne saradnje Srbije sa Rusijom i Belorusijom", navodi se u izveštaju.

(VIDEO) AMERIČKI APAČI SLETELI U HRVATSKU, ČEKAJU SE IZRAELSKI F-16: Srbija ima moćan odgovor, tu su MI 35 I MIGOVI 29!

(FOTO) USTAŠA RUŠIO SPOMENIK SRPSKOM HEROJU, pa završio u bolnici POLOMLJEN! TVITER GORI OD KOMENTARA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kosovka

pre 5 godina

EU i njeni odnosno albanski saveznici bi najradije videli da Srbi kleknemo, pognemo glave a oni da nas biju, kolju i zapisavaju poput kucica. Zar ih vise nije sramota pa oni najvise kupuju ruski gas a nas bi u casi vode utopili. Licemerje bez presedana. Da Bog da da im bude sve sto su cinili nama Srbima i ruskom narodu.

Dejan

pre 5 godina

Eвропа неда да Србија има гас и да живи!

Psihijatar

pre 5 godina

Vazi li to i za svabe ili samo za Srbiju?

Braco

pre 5 godina

Kada vratite Srbiji ono sto joj pripada i Republici Srpskoj izvorna prava iz Dejtonskog sporazuma e tek onda ce mo da pricamo o lojalnosti, a ne uzmi od Srbije dio teritorije a Republici Srpskoj oduzmi sva prava koja ima po Dejtonskom sporazumu i onda se bunite kako Srbi nece da rade za vase interese.

pa

pre 5 godina

Pamtimo mi kako je izgledala naša"vojna saradnja"sa zapadom i NATO-om *99.-te!Tako daaa...džaba krečite!

stanivukovic radomir

pre 5 godina

Jeste da oni misle da mogu sve ! Ali ne mogu valaj ! Kada G Putin dodje u Srbiju sa svojim programom onda treba odvagnuti sve ! Mislim da su i ameri i njihovi stvoritelji u agoniji ali nisu toga ni svesni ! Ja kada bih bio neko ko bi to mogao prvi bi englezi leteli iz Srbije pa za njima Ameri a i trazio bih izrucenje Kusnera jer je on bio se Taciju za trgovinu organima !

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija