• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.11.2018

14:42

ĐURIĆ RAZVALIO JEREMIĆA: Honorarni saradnik katarske ambasade ČINIO JE SVE DA SRBIJA VIŠE NIKADA NE POBEDI! Njegova je mržnja neizmerna!

Politika

ĐURIĆ RAZVALIO JEREMIĆA: Honorarni saradnik katarske ambasade ČINIO JE SVE DA SRBIJA VIŠE NIKADA NE POBEDI! Njegova je mržnja neizmerna!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić istakao je da će Vuk Jeremić, reagujući na njegovi izjavu da je Srbija mogla da spreči da se na obeležavanju primirja u Prvom svetskom ratu u Parizu nađe "kosovska zastava", ući u enciklopedije kao kreator diplomatije autodestrukcije

Đurić je, u saopštenju, rekao da je razumljivo što Jeremiću smeta prisustvo Srbije na obeležavanju srpske pobede u Prvom svetskom ratu, jer on je činio i čini sve da Srbija više nikada i ni u čemu ne pobedi. 

"Jeremić bi, umesto što svakodnevno glumi spoljnopolitičkog analitičara, trebalo da građanima objasni zašto je bio ključni saučesnik u izmeštanju dijaloga o Kosovu i Metohiji iz Ujedinjenih nacija na teren Evropske unije i traženju mišljenja o jednostrano proglašenoj nezavisnosti naše južne pokrajine od suda u kojem većinu čine predstavnici država sponzora prištinskih separatista", naglasio je on.

Đurić je ukazao i da se sudu čoveka koji na duši nosi takve grehe ne može verovati, a njegovo pozivanje na Rusiju i njenu podršku Srbiji vrhunac je bezobrazluka i licemerja, jer upravo on je Moskvi iz ruku izbio važne argumente i mehanizme za odbranu naših državnih i nacionalnih interesa pred Ujedinjenim nacijama. 

"Honorarni saradnik katarske ambasade i belosvetskih prevaranata", Vuk Jeremić, prema rečima Đurića, doveo je našu državu u situaciju u kojoj nije više bilo mogućnosti da bilo šta izdejstvuje pregovorima, a danas imamo kakav-takav manevarski prostor isključivo zahvaljujući višegodišnjem napornom radu i državno odgovornoj politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Jeremićeva mržnja je neizmerna i on je spreman da, svakodnevno navijajući protiv Vučića, navija protiv Srbije i njenih interesa, i pitam ga samo za čije interese navija, ili to treba da upitam katarsku ambasadu i njegovog prijatelja Patrika Hoa, zaključio je Đurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 5 godina

Sramota je što imamo takvu opoziciju koja se trudi da smeta i sabotira sadašnju vlast. Nisu dorasli naprednoj stranci i aktuelnoj vlast ni na koji način.

Gordana

pre 5 godina

Jeremić i njegova družina su doveli Srbiju do dna. Sada je situacija drugačija sa novom vlasti. Sve je bolje.

Sava

pre 5 godina

Jeremić se zalaže za propast Srbije zarad ličnih interesa!

Kona

pre 5 godina

Narod je shvatio da kod Jeremica preovladavaju licni interesi!

Borko

pre 5 godina

Ko još može da veruje da je Vuk Jeremić činio nešto dobro za Srbiju. Želim mu da dugo robija.

Bilja

pre 5 godina

Jeremic mali bahati politicar sa najpraznijom retorikom o Kosovu.

Monika

pre 5 godina

Jeremic mrzi ceo svet, a i sebe, jel je propali politicar.

Vladan

pre 5 godina

Potpuno je razumljivo sto Vuku Jeremic smeta prisustvo Srbije na obelezavanju srpske pobede u Prvom svetskom ratu, jer on je cinio i cini sve da Srbija vise nikada i ni u cemu ne pobedi.

kontesanera

pre 5 godina

Dijalog Kosova i Prištine bi se bolje i kvalitetnije odvijao pod okriljem UN.

Miša

pre 5 godina

Žalosno je ako je lobirao protiv interesa Srbije.

Mitar Odović

pre 5 godina

Jeremić po običaju lupa gluposti.Jeremić po običaju lupa gluposti.

Ana

pre 5 godina

Jeremic je covek koga zanimaju samo licni interesi.

Roska

pre 5 godina

Jermic i ekipa unistili su nasu zemlju.I sada kada je sve bolje opet bi nesto li nmg

anatodorovic

pre 5 godina

Svim silama se moramo boriti protiv toga.

Nina

pre 5 godina

Opozicija dno dna, stalno pokusava da sabotira sadanju vlast, jer su zavidni i navikli su samo da rade na stetu zemlje i naroda!

mita

pre 5 godina

Svaka čast Đuriću,sve lepo ,argumentovano rekao!

Branko

pre 5 godina

Zato mu je narod vratio uskracujuci mu poverenje na izborima.

AleksMache

pre 5 godina

Pre je i žalosno što nemamo politički zdravu opoziciju da se zajedničkim silama borimo za svoju zemlju i kada nisu na vlast, šta bi bilo kada bi se dočepali fotelje!?

mima

pre 5 godina

Cela opozicija svakodnevno navijajući protiv Vučića, navija protiv Srbije i njenih interesa

Miris

pre 5 godina

Neizmerna mržnja Jeremića ne donosi ništa dobro.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija