• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

10.11.2018

17:50

NIJE USPEO U SVOJIM NAMERAMA! Vulin poručio Tadiću: Srbija danas PONOSNA NA SVOJU VOJSKU!

Politika

NIJE USPEO U SVOJIM NAMERAMA! Vulin poručio Tadiću: Srbija danas PONOSNA NA SVOJU VOJSKU!

Podeli vest

Na ocenu Borisa Tadića da je današnja vežba Vojske Srbije "pokazivanje mišića" i hvaljenje "nepostojećim" rezultatima, reagovao je ministar odbrane Aleksandar Vulin, porukom da je Srbija danas ponosna na svoju vojsku i njenu snagu

- Boris Tadić će ostati zapamćen kao ministar odbrane i vrhovni komdant koji je rekao ''šta će nam vojska''. Zato i ne čudi njegov izliv besa kada je video obnovljenu vojsku koju nije uspeo da uništi - izjavio je ministar Vulin.

On je, u regavodanju na tvit Tadića, bivšeg predsednika Srbije, povodom vojne vežbe "Vek pobednika", istakao da je Srbija danas bila ponosna na svoju vojsku, na njenu snagu i obuku. 

- Srbija se danas radovala slobodi koju joj njena vojska čuva. Poslušnik ambasadora, Boris Tadić nije mogao da deli ni radost ni ponos Srbije - dodao je Vulin.

Tadić je u svom tvitu naveo: "Vučić kaže da je naša vojska najjača u regionu i da samo Rumunija i Grčka imaju veću vojsku. Pa skoro svi ostali su u NATO. Ko je ovde lud?"

(FOTO) VEŽBA "VEK POBEDNIKA 1918-2018"! Predsednik Vučić: PONOSNI SMO NA SVOJU VOJSKU I OBEĆAVAM DA ĆE BITI - JOŠ MOĆNIJA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Palcica2015

pre 5 godina

Sva sreca pa Tadic nije uspeo sve da unisti!Gledaj Tadicu kakva je Srbija danas postala zahvaljujuci naporima Aleksandra Vucica!

Palcica2015

pre 5 godina

Ovako danas izgleda vojska Srbije ljudi koji se bore za svoju otadzbinu za bolje sutra naroda!Danas smo mozemo za to da se zahvalimo predsedniku!

vanja

pre 5 godina

Ono sto je godinama unistavali DS i njihovi pajtasi trenutna vlast je uspela na celu sa Vucicem da povrati i stvori novi imidz uspesne i jake vojne sile

Maja

pre 5 godina

Predhodne vlasti su dovele do propasti Vojsku Srbije ali zato danas imamo Predsednik a koji se bori za stvaranje najjače sile u regionu i šire!Bravo

laza lazic

pre 5 godina

Pre nekoliko godina imali smo pravo rasulo u Vojsci Srbije, zahvaljujući predseniku Vučiću i srpskoj Vladi sada imamo jaku i snažnu vojsku

kaja

pre 5 godina

tadic samo moze da prica,sve je upropastio,nasa vojska je jaka i ponosni smo na nju

Nemanja

pre 5 godina

DOS i Tadic su skoro uspeli u svojoj nameri da potpuno uniste Vojsku Srbije. Danas je nasa vojska obnovljena i ponosna!

ana

pre 5 godina

Posle ovakvog spektakla mozemo sa pravom biti ponosni na svoju vojsku.

Jole

pre 5 godina

Tadic nas je svojom politikom marginalizovao! Sada smo najjaca vojna sila u regionu!

minja03

pre 5 godina

Tadić je brzo zaboravio kakva je vojska bila dok je on bio vlast.

anatodorovic

pre 5 godina

Vucic uvek za dijalog i razgovor ali i Albanci mora da pokazu malo dobre volje za resavanje situacije na KiM.

vojkan

pre 5 godina

Ko je Tadić da komentariše tako o našem ponosu ,našoj vojsci???

Maja

pre 5 godina

Mnogo toga Tadic nije uspeo, a imao je prilika milion!

Mašnica

pre 5 godina

Vojska se za vreme Tadiceve vlade raspadala, ali sada ponovo sija punim sjajem.

Joksim

pre 5 godina

Njegovi komentari ne treba nikoga da dotiču. Ocigledno da mu je krivo sto vidi da je danas vojska mnogo jaca uprkos tome sto je on pokusao da je unisti. Zahvaljujuci vladi koja je uspela da je oporavi, Srbija danas ima vojsku sa kojom se ponosi.

mima

pre 5 godina

Boris je poznat kao neko ko je rekao da nam vojska ne treba,naravno da mu ne prija ova slika danas.

pokahontas

pre 5 godina

Ono što je Tadić probao da uništi, sada je institucija na zavidnom nivou.

gogi

pre 5 godina

e tadicu bruko,za tebe sam glasao ali se zbog tog debelo kajem,da imas i malo obraza..cutao bi i ne bi se vise bavio politikom.. nisam clan ni jedne partije i hvala vucicu sto vojsku ponovo oprema,jaka vojska,jaka drzava....

Daca

pre 5 godina

Svaka drzva treba da ima vojsku koja je spremna da u svakom trenutku zastiti svoj narod.

NevenaK

pre 5 godina

Srpska vojska je postala danas simbol drzave i ponos svakog od nas, za razliku od prethodne vlasti.nije se marilo o vojsci

Jova

pre 5 godina

Ukinuo je služenje vojnog roka, sigurno je bio plaćen da Srbiju vojno onesposobi!

Ponos

pre 5 godina

Srbija se danas radovala slobodi koju joj njena vojska čuva,a mi svi smo srećni što je Tadić na vreme sklonjen i nema dodirnih tačaka sa našom vojskom!!!

Milica

pre 5 godina

Koliko je Tadic oslabio u Srbiji sve sto se oslabiti moze pa samim tim i nasu vojsku, tako je danas nasa vojka izuzetno jaka zahvaljujuci ulaganjem u nju i konstantnim usavrsavanjem. Danas mozemo samo biti ponosni na Vojsku Srbije i biti sigurni u nasu bezbednost.

Krcin

pre 5 godina

Kad BiH mogao da zaboravim vreme kada je Tadić harao Srbijom, bio bi najsretniji.

Biljana

pre 5 godina

Ovo je jedna nova era Srpske istorije, svi vide kako zemlja koraca ka boljitku i pretice zemlje u regionu u svakom pogledu. samo Boris Tadic zbog mrznje nikako to da shvati. Da je Srbija ponosna na svoju Vojsku koju je on unistio i doveo je da bude jedna lovacka druzina.

Kristina

pre 5 godina

Opozicija je bruka za Srbiju i treba da se stidi razlike kojom su oni rdili i kako se danas radi.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija