• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

11.11.2018

18:04

LAZANSKI O NOVOM SRPSKOM ORUŽJU: Vojska dobija najmoderniji PVO sistem, ali neću da otkrivam SVE DOK PREDSEDNIK TO NE KAŽE!

Politika

LAZANSKI O NOVOM SRPSKOM ORUŽJU: Vojska dobija najmoderniji PVO sistem, ali neću da otkrivam SVE DOK PREDSEDNIK TO NE KAŽE!

Podeli vest

Nakon vojne vežbe „Vek pobednika 1918-2018“ Miroslav Lazanski kaže da Vojska Srbije uskoro dobija jedan od najmodernijih PVO sistema

Lazanski ističe kako ne želi da otkriva previše o tome dok se ne oglasi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Radi se o jednom najmodernijem PVO sistemu za koji je vlada već odvojila novac, ali dok predsednik ne kaže, neću ni ja da kažem - kazao je Lazanski.

On je naveo da se svake jeseni održavaju vojne vežbe širom sveta.

- Svake jeseni su vojne vežbe, mi smo napravili zbog 100 godina završetka Prvog svetskog rata. Vežbe jesu od severa, od Norveške do Crnog mora, ali vojska ima samo dva posla – ili da ratuje i li da se sprema za rat. Mi se uvežbavamo, da ne bi bio militantan pa da kažem da se spremamo za rat - kazao je i dodao:

- Svaka vojna vežba ima neku poruku, svaki manevar, svaka parada ima neku političku poruku. Meni je juče najjači utisak bio jedistvo srpske nacije sa jedne i druge strane Drine dolaskog Milorada Dodika i Željke Cvijanović.

Lazanski je rekao i da je Srbija pokazala da je od Triglava do Vardara vojno najjača.

On je govorio i o problemima sa kojima se suočava EU, o NATO-u, Americi…

LAZANSKI: Vojska Srbije na manevrima pokazala da MALA ZEMLJA IMA VELIKU BORBENU MOĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Sad se i on folira, kao da nije rekao u radio emisiji na Sputnjiku. Samo se ne zna da li je S1 ili S2.

Ljubo

pre 5 godina

Samo kada vrate pzdrav" Pomaze Bog oficiri ,podoficiri , vojnici " ,onda cu priznati da Srbija ima vojsku ,da nece dozvoliti da joj politicari mrse konce i izrucuje rodoljube tudjim sudovima ,dzelatima .Sa onom garniturom zena pogotovo i komunjara ,smesno je govoriti bilo sta ,vredjamo one nase mrtve pretke .

Darko

pre 5 godina

Najača ali ljudi u Srbiji su najsiromasniji u Evropi.I Albanija nas je pretekla.u standardu i visini plata.

Jeremija

pre 5 godina

Najjači od Triglava do Đevđelije. Bravo majstore. Ali, naš eventualni protivnik je malo dalje. Pijucka Coca Colu i igra se satelitima. Mislim da vidi i Miroslava u informeru.

LUCKY

pre 5 godina

Mora da su u pitanju originalne kineske PVO rakete.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija