• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

12.11.2018

20:06

VULIN: Borba za bolji Novi Sad i za sve ciljeve koji su dobili podršku građana!

Politika

VULIN: Borba za bolji Novi Sad i za sve ciljeve koji su dobili podršku građana!

Podeli vest

Novo rukovodstvo novosadskog odbora Pokreta socijalista izabrano je večeras, u prisustvu predsednika stranke i ministra odbrane Srbije, Aleksandra Vulina i gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučevića

- Pokret socijalista nikada se nije izmicao od teških tema i nepopularnih mera koje je Vlada morala da donese. Uvek su bili iskreni koalicioni partneri - rekao je gradonačelinik Novog Sada, Miloš Vučević.

On je pozvao rukovodstvo i članove ove stranke da nastave saradnju i da se zajedno bore, kako je naglasio: "Za sve one ciljeve za koje su i dobili podršku građana".

- Pokret danas pred Novosađane izlazi sa novim, podmlađenim rukovodstvom, ljudima koji su u ovog gradu i poznati i priznati i koji vole ovaj grad - rekao je predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin.

On je naglasio da će nastaviti saradnju sa Srpskom naprednom strankom i istakao: "Kada god je bilo teško mi smo bilu tu i govorili smo samo istinu".

- Kada smo donosili Zakon o radu, znali smo da će doneti boljitak. Mnogi su sumnjali u to. Sada sindikati pominju zakon kao nešto što je promenilo stvari na bolje - napomenuo je Vulin.

Na pitanje Tanjuga šta misli o današnjoj levici uopšte i gde vidi svoju stranku u budućnosti, Vulin je odgovorio: 

- Mi nastavljamo da se borimo se za ideal socijalne pravde, ali ne zaboravljamo da čovek nije slobodan, ako nije i nacionalno slobodan.

On je dodao da je levica ranije zanemarivala upravo potrebu čoveka da bude nacionalno određen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Министар војске а коју није 'тео да служи?А може бити да није био код кућу када је поштар донео позив?ПС.Ја се поносим када сам је служио пре пола века.Какав сам био војник десетар показује писана похвала ондашњег Генералштаба војске Југославије.Променио сам застарели начин обуке војника на ЗГРАЖАВАЊЕ ТИТИНИХ ОФИЦИРА!Али су,бато,моји војници били најбољи.Како прва класа тако и задња трећа!Ваздухопловна техничка служба -Аеродром код Сомбора.Плавци.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija